hormonālo tablešu pārtraukšana

Reitings 28
Reģ: 25.11.2011
sveikas!Vēlējos zināt, kā tad īsti ir, vai drīkst pārtraukt OK lietot nepabeidzot visu paciņu vai tā ir jāpabeidz?Un pēc jūsu pieredzes ciks ilgs laiciņš jums pagāja līdz organisms attīrījas no ok?Nostabilizējās menstruālais cikls, kā bija ar svara izmaiņām un pēc cik ilga laika sākāt plānot ģimenes pieaugumu?varbūt gājāt arī pie ārsta, lai noskaidrotu hormonu līmeni asinīs vai kādas citas analīzes? :)
01.05.2012 23:28 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
Ā un vēl bieži vien ir slikta dūša un vispār man ir mazāk enerģijas, esmu parāk miegaina, saistu to ar vitamīnu trūkumu, jo hormonālās kontracepcijas dēļ ir nepieciešams uzņemt vairak dažu grupu vitamīnus. Tagad lietoju welllwoman, jūtos labāk, bet tāpat ok jāmet nost. Jo kontracrpcuja man nebija galvenais, bet sā mr sàpju mazināšana .
12.08.2015 19:58 |

Reitings 1063
Reģ: 01.06.2015
L.-- ar ok man tāpat nav regulārs cikls. Ad jau bez bija regulārāks un daudz paredzamāks. Cikls bija 35 dienas, līdz ar to man izdevīgāks nekā tagad asiņošana un smērēšanās ir diezgan bieži. :(
12.08.2015 20:00 |

10 gadi
Reitings 3818
Reģ: 06.05.2014
Redele. Tad tās tabletes nav piemērotas tev, ej pie savas ārstes un runā par to! OK netiek lietots tikai, lai izsargātos, bet arī, lai uzlabotu dažādas ķermeņa nianses - pumpas, menstruāciju stiprumu utt. OK ir hormoni - ja neatrod sev pareizo, tu laid sevī iekšā nevajadzīgus, atvainojiet, s*dus, labāk atrast īsto OK , jo tā arī ir nevajadzīgi izmesta nauda.
12.08.2015 22:06 |

Reitings 119
Reģ: 29.05.2015
Labak jau nu būtu pabeigt to paciņu nevis čakarēt savu organismu un pārtraukt kkad paciņas lietošanas laikā. Un par to, ka katru gadu būtu jāizdara 3 mēnešu pauze, tas nu galīgi murgs. Tā sanāk riktīga organisma čakarēšana. Jau tā sanāk, ka organisms pierod aptuveni 3 menešu laikā pie tabletēm un tik pat laiku vajag, lai atkal viss savās vietās nonāktu, kad pārtrauc. Šitādu paužu taisīšana katru gadu organismu galīgi sajauktu.
13.08.2015 21:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits