Vai Tu par to zināji ? (Patiesiba par abortiem)

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ozRffMjjioo

ESI INFORMĒTS!
2010.gadā Latvijā reģistrētajos mākslīgajos abortos gājuši bojā 7,4 tūkstoši cilvēku.
Vidēji dienā 20 bērni.
Pavisam pēc Latvijas republikas neatkarības atjaunošanas reģistrēti 379800 mākslīgie aborti.

Daudzus gadus cilvēki ir tikuši ārstu maldināti, ka tas ir tikai audu pikucis, kas neko nesaprot un nejūt. Patiesībā bērns jau no pirmajām dienām ir dzīva būtne, kas spējīgs just sāpes un bailes.

Nepieļauj savā dzīvē abortu- izsargājies! Pat, ja paliec stāvoklī- nekad neizšķiries par bērna nogalināšanu. Pat, ja nevēlies bērnu audzināt pati! Bērns nav izvēle, bet dāvana!

PALĪDZĒSIM KOPĀ TIEM, KAS VĒL NEVAR SEVI AIZSTĀVĒT!

parādi šo video draugiem, vecākiem, māsām, klasesbiedriem....

JA KAUT VIENU SIEVIETI TAS ATTURĒTU NO ABORTA VEIKŠANAS UN VIENS MAZULIS NĀKTU PASAULĒ- TAS JAU BŪTU ĻOTI DAUDZ!
27.04.2012 10:00 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Zomb, atsaucoties uz tavu moralizēšanu - tev būtu jāsponsorē baigi daudz Babyboxu!

bet vispār - mani nekad nepaķer šādas tēmas, šadi video un tamlīdzīgi. katrs dara, ko grib un tā ir viņa izvēle. nafig man kādam uzbāzties ar to, ko es domāju, kā varbūt būtu pareizi. bullllshit.
27.04.2012 20:22 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man liekas, ka aborti nemaz nav tik daudz naudas trūkuma dēļ (atceramies, ka aborts arī nav bezmaksas prieks, arī pie tiem pašiem kaktu dakteriem tas noteikti nebūs par velti), bet gan tādēļ, ka cilvēki (sieviete vai arī abi - sieviete un vīrietis) nav gatavi bērniem. Nu nav visiem dzīves piepildījums tikai bērni, tāpat arī nav sieviete dzemdējamā mašīna. Vistizlākais ieteikums man liekas - pateikt, lai iznēsā bērnu, piedzemdē un tad var atteikties, atstāt baby box utt. Tik šausmīgi, ka tā var pateikt ne tikai bērna dēļ, kurš iespējams nekad nebūs līdz galam laimīgs, zinot, ka vecāki pametuši un visu mūžu meklēs atbilde, bet arī sievietes dēļ, jo grūtniecība nav nekāda atpūta.

Video neskatījos.
27.04.2012 20:26 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
nu ir tādi neizglītoti ļaudis, kā egijasaprot un diskusijas autore. ar šaurpierību, dāmas, galīgi nav jālepojas ...
pasaule ir par daudz cilvēku. kontracepcijas metodes mēdz nenostrādāt, meitenes tiek apaugļotas pret pašu gribu u.t.t. ar kādām tiesībām jums viņas nuosdīt un spriest - viņām paturēt bērnu vai nē ? tiešām domājat, ka ārkārtīgi tolerantais latvijas med. personāls jau nav viņām pirms un pēc procedūrām pilnas ausis piedziedājis par to, kādas necilvēcīgas spekavas , palaistuves un bezadbildīgas k*ces viņas ir ? un vai tiešām jums, svētās aizstāves, šķiet, ka šī izvēle tiek darīta aiz laba prāta un dzīves ?
kkur klejo jociņš - ja vīrieši spētu dzemdēt, abortus taisītu katrā benzīntankā. uzskatu, ka tam ir pamats, jo NEviena sieviete fiziski nespēj pieņemt šādu lēmumu ar vieglu sirdi. un tad vēl visādas supersvētās egijas sarodas ...
p.s.
mīlošās attiecībās, kur pāris redz kopīgu nākotni, lēmumu par abortu nepieņems.
27.04.2012 20:27 |

Reitings 281
Reģ: 12.03.2009
Vai zinājāt, ka Amerikā štatos, kuros legalizēja abortus, pēc apmēram 20 gadiem dramatiski samazinajās pastrādāto noziegumu skaits? Un ka ir vistiešākā saistība ar to, ka dzimst negribēti bērni un ka uz ielām ir noziedzinieki, kam nav normālu māju un kas staigā apkārt, aplaupot no pat nogalinot citus? Nafig dzemdēt bērnus, kurus neviens nemīlēs vai arī nespēs pabarot? Tak nomierinieties ar savu anti-abortu sludināšanu un padomājiet ar galvu. Protams, aborta veikšana sievietei ir ļoti grūts lēmums, taču dažreiz tā ir pilnīgi pareiza izvēle!
27.04.2012 20:33 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
man nav saprotami tav nodomi, ne jau tas ir tavs ķermenis, ne tava izvēle!
neesmu ne par, ne pret abortu, tā ir katra indivīda darīšana!!
27.04.2012 20:41 |

Reitings 239
Reģ: 24.02.2012
Zhilli izskatās ka tu arī māki tikai ienīst. Es nevienai nesaku, eu tu kuce netaisi abortu, es saku to, ka autore mēģina parādīt, cik tālu pasaule ir aizgājusi. Un tur viņai taisnība, par tālu, bet ies vēl tālāk. Jūs te brēkājat, nemāci citiem dzīvot, nu tad nemāci dzīvot man žurka, tā gribētos tev matus izplēst. Gribētos lai tieši tavs vīrietis varētu dzemdēt bērnu un kad jūs to ieņemtu viņš tev pateiktu, tu man apniki, es atradu sev citu spēļmantiņu es taisīšu abortu un tu tur neko, neko nevarētu izdarīt. Liekas, ka lielākā daļa meiteņu, kas piedalās forumā par cilvēkiem apkārt domā kā par lietām, bez jūtām un emocijām, tikai katra pati ir kautkas īpašs un sabiedrībai vērtīgs, īstas dabas dāvanas. Protams, ka jūs nejūtat ko kāds cits jūt, bet tapēc tas nenozīmē, ka viņam nesāp. Kā būt, ja katras sāpes ko jūs nodarat citam, jūs justu uz savas ādas, toč pēc laika sāktu domāt divreiz un pat trīs reiz par savu rīcību.
27.04.2012 20:42 |

Reitings 239
Ja ir negribēti bērni, tad nez kā viņi rodas, pēkšņi vienkārši vēderā parādās? Varbūt kādam ir negribēti vecāki, ko darīt, vest iemidzināt?
27.04.2012 20:45 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
egijasaprot nomaini niku es egijanesaprot. Esmu šokā, ka valda tāda tumsonība mūsdienās. :(
27.04.2012 20:47 |

Reitings 239
Tu esi tumsoniba. Un ja saki kautko, tad nedari to bez pamata.
27.04.2012 20:49 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
buchmuule, vai vari to pamatot vismaz ar kādu linku?
27.04.2012 20:53 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
un ai kā tu kļūdies, Egij. Es esmu daudz mīlošāka būtne par vairumu cilvēces, un ja mums ar draugu pieteiksies mazais, mēs paturēsim. Bet esam gana atbildīgi lai rūpīgi sekotu kontracepcijai, līdz ar to neplānots bērns ir ļoti maza iespēja .. man vnk IR smadzene pareizajā vietā un galvu izmantoju kam vairāk par cepuru nēsāšanu un sazombētas informācijas lasīšanu.

es nezinu, vai tu esi runājusi ar kādu negribētu bērnu vai kādu no bērnu nama, bet manā paziņu lokā ir vairāki. esmu braukājusi pa slimnīcām un internātiem kā brīvprātīgais ..
no negribēto bērnu stāstiem - zini - nav diezko patīkami, kad māte pasaka, ka tu esi bijusi kļūda, aborts nav izdevies vai tevi uztaisīja tādēļ, ka tajā gadā ledusskapjus dalīja par katru jaundzimušo ... ! tas ir normāli ? šādiem vecākiem ļaut audzināt bērnus ? tur taču rodas tikai traumas ! tiem cilvēkiem ir gana lielas problēmas sākt uz sevi skatīties pilnvērtīgi .. /loģiski, ka nespriežu par visiem ../
tie bērni taču ir traumēti pēc tam, kad paturēti vai iznēsāti ar negatīvām domām un darbībām, un pēc tam tikai vairo ļaunumu pasaulē.
27.04.2012 20:53 |

Reitings 239
Un tu mani arī nezini, neesmu es nekāds pretkustības zombijs, es uzvilkos, jo te ir pārāk daudz naida pilnu komentāru pret autori. Nelasu nekādu nenormālu literatūru, nesaku, ka vajag aizliegt to ar likumu, gluži vienkārši, kad es saku, cilvēkiem vajadzētu būt apdomīgākiem nu piemēram tāds piemērs kā tu nosauci par sevi, bet viņi pretī visu ko zin uzrakstīt ir "fuck you", vai aborti pat ir labi jo cilvēku uz pasaules ir par daudz, priekš kam vajag tos čurkas un melnos. Un es vairāk domāju par tādām meitenēm, kas abortu taisa, jo grib vēl tusēt un ir pieļāvušas kļūdu pārāk jaunas paliekot stāvoklī. Bet kapēc jāsāk bārstīt tādas jēlības, kā nomaini niku, tu esi tumsone utt.
27.04.2012 21:05 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
http://cosmo.lv/forums/topic/115691-vientula-mamma/

Autorei un citam kas pret abortiem-MOMENTā JAZIEDO NAUDA UN LIELA šAI MEITENEI. NAV KO VELTI MUTI VIRInāt,p[ar vārdiem jaatbild!
27.04.2012 21:10 |

Reitings 239
Es uzsveru to, ka ir jāapzinās atbildībā, kas nāk līdzi, jebkurai darbībai, kas ir saistīta ar citu cilvēku. Te vienkārši izklausījās pārāk daudz nejūtīgas un egocentriskas sievietes, meitenes. Galvenā doma, kas nāk no daudzām ir, galvenais lai pašai ir labi, pie kājas citus, laikam audzinot viņas vecāki ir pārāk daudz laika veltījuši paši sev un nav parādījuši pietiekami, kā ir jāmīl, tapēc tik daudzas māk tikai paņirgt par citiem.
27.04.2012 21:10 |

Reitings 239
Labi member, es saprotu, ka tas ir baigais jociņš un kāds arī par to pasmiesies, bet runa ir par to, ka ir jāuzņemās sava atbildība. Šī tēma ir pavisam cita jau par ziedošanu, vismaz māte uzņēmās atbildību un deva bērnam dzīvi, lai vai kādu, bet šī tēma jau ir par to, kas reāli var ziedot un neziedo, jo man piemēram pašai neiet viegli. Bet cīnos. Un vai tu ziedo visām sfērām par kurām tev ir pārliecība, ka tās ir labas?
27.04.2012 21:14 |

Reitings 1487
Tās kas nosoda, MOMENTA ZIEDOJAT NAUDU TAI MEITENEI. JA Nē, MUTI TURAT DEMAGOģES CIET!!!!!!!!!!!!!
27.04.2012 21:19 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Paarlasi manu komentaaru, lielaa saprateeja egija. tu visu saprati piiiilniigi un galiigi nepareizi :D
27.04.2012 21:19 |

Reitings 1487
Es bērniņu gaidu, vēlos, esmu gatava cīnīties, tikai šobrīd finansiāli ir drausmīgi smagi, jo viss maksā, finansiāli vīrietis atsakās atbalstīt, arī tad, kad bērns piedzims.

NU MITES VIRINATAJAS, PALIDZAT GRUTNIECEI! Vitamini, augli, un etc. Ko tikai mēle gara, ar darbiem pagūltē?
27.04.2012 21:22 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
vai aborti pat ir labi jo cilvēku uz pasaules ir par daudz, priekš kam vajag tos čurkas un melnos.

ja buutu izlasiijusi manu komentaaru, saprastu, ka es to rakstiiju (to, ka aborti ir labi) tikai, lai pakaitinaatu, un ieprieksh rakstiiju, ka man VIENALGA - ne labi ne slikti tie stulbie aborti, taadas vienkaarshi notika, notiek un notiks VIENMEER.

Un par taam churkaam bija tikai taads vispaariigs piemeers, ka vinju vienkaarshi ir baigi daudz un to tik vien dara kaa dzemdee.

Kuraa vietaa meitenes ir egocentriskas, ja vinjas vienkaarshi ir par abortiem kaa taadiem (un NEVIENA neteica, ka taa ir laba lieta un viegla izveela), nevis pret tiem????????
27.04.2012 21:23 |

Reitings 87
Reģ: 27.04.2012
member paldies par atbalstu! ja ir iespēja saziedot drēbītes, bērnu lietiņas, būšu tikai pateicīga :)
27.04.2012 21:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits