Pasapņojam? :)

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Kādas ir jūsu sapņu kāzas? Es atzīšos, man teju mēnesis ir palicis līdz tai dienai, kad Jā vārds skanēs, viss it kā izplānots un pasūtīts, tik sīkumi... jūtos tik labi, jo cik gan daudzi var teikt, kad ir nosvinējuši vai svinēs tādas kāzas kādas patiešām paši ir vēlējušies? :)
Kā ir ar jums? Kāda ir jūsu sapņu kleita, scenārijs? :)
24.04.2012 15:32 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
DIO,
kleita FANTASTIKA! :)
Kaut kas ļoti līdzīgs, kādu vēlos.
24.04.2012 19:29 |

Reitings 313
Reģ: 29.01.2009
ja godigi neesmu par to vel domajusi....
24.04.2012 19:30 |

Reitings 4703
Fashiona, paldies :) tā notiek ar tām īstajām kleitām, ieraugi un iemīlies :) Variāciju Beach wedding kleitām ir ļooti daudz :)
24.04.2012 19:32 |

Reitings 86
Reģ: 26.02.2012
DIO, atklāti sakot vairāk uztraucos par to ka kāzas noteikti nebūs Latvijā, bet gribās lai man tuvākie cilvēki un draugi būtu man klāt šajā brīdi, un tgd ir tā situācija kāda nu viņa ir, ne visi varēs atbraukt..

bet nu kā sacīt saka viss jau tā pat saies savās vietiņās :) pacietība

katrā ziņā vēlu Tev šo dienu tiešām skaistu un atmiņā paliekošu ;)
24.04.2012 19:49 |

Reitings 4703
zini Aly, es arī sākumā pārdzīvoju, jo gribēju nedaudz lielākas kāzas, nu vismaz tuvākos draugus, taču beigās viss tā izkristalizējas...arī draugi es domāju.. noteikti viss notiksies un būs kā vēlies, galvu augšā :) Un es kā reizi esmu priecīga, ka man kāzas nebūs LV, es vienmēr iekšēji esmu jutusi, ka man kāzas nav lemtas Latvijā ...kurā pusē dzīvo?

Paldies, tā noteikti būs skaistākā diena jeb vakars drīzāk :)
24.04.2012 20:12 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Dio-amerikaaniskas kaazas-tas noziimee paaris stundas un tad jau jaunais paris brauc kaut kur..., un viesi iet maajaas...!Esmu bijusi vairaakaas amerikaanu kaazas-viss notiek ar lieliem izdevumiem ,bet tikai paaris stundas!Nesen biju vienaas kazas,kas notika mezaa,loti liidziigi,kaa te jau paraadija Guo-laikam...!
vienrz-tie tavi izmekleetie modeli man loti patiik ar to ,ka ir pilniigi neredzeeti,loti piesaista,tas ir tas ,ko es saucu par uzdriiksteesanos,tas ir kaut kas,kas man loti patiik pie cilveekiem!:)
24.04.2012 20:55 |

Reitings 4703
Emmanuelle, es tieši arī domāju dažas stundas, par cik mums reģistrācija notiek vietā, kur arī mielasts, jo mums paredzētas ir romantiskas vakariņas, pēc kurām būs tortes griezšana un šampanietis un tad mēs ar just married plakātu dodamies prom :) Nebūs gan nenormāli dārgi, taču gaumīgi :) nebūs dejas līdz rītam, nebūs tradīcijas, tik dažas, kas man mīļas un ceļojums ... hastala vista :)
24.04.2012 21:11 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
emmanuelle - aizmirsi piebilst, ka lielaakaa dalja liigavu peec taam paaris stundaam knapi kaajaas turaas no izdzertaa alko daudzuma.
manas sapnju kaazas buutu ezermalaa, taalu prom no civilizaacijas, ar basaam kaajaam staavot uudenii. ieteerps no lina, vienkaarshi eedieni un muzikaalais izpildiijums no kaadas folkloras kopas.
viirs uz kaut ko taadu neparakstiijaas un taapeec kaazas riikojaam tradicionaalajaa stilaa. atceros, kaa mani nokaitinaaja mana kaazu kleita ar garo asti - uz wc naacaas visu laiku njemt liidzi kaadu, lai paliidz pietureet kleitu. nemaz nerunaajot par to, ka beerni visu laiku uz taas pamaniijaas uzkaapt.
24.04.2012 21:35 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Man ir sapnis precēties,tikai pašu tuvāko cilvēku lokā ar kuriem jūtos brīvi un atraisīti.
Vēlos, lai viss ir skaisti,smilšainā Pludmalē-Karību salās,Bora bora vai Hawaii.
Kleita man būtu viegla un plandoša,mati būtu veidoti glītās lokās ar eksotiskajiem ziediem.
Tāds lūk ir mans sapnis,cerams piepildīsies :D
25.04.2012 01:14 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Saulainā dienā pie jūras ar ļoti gaisīgu, vasarīgu un vējā plandošu kleitu (lai bildes smukas :D ), bez mūzikas un basām kājām. Pēc tam vairākas interesantas ballītes pēc kārtas.

Man arī zelts baigi nepatīk, tātad balta zelta gredzentiņš.
25.04.2012 01:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista-te nemaz tik traki neviens nedzer!:DVismaz tie ,kurus es redzeeju!Man vairaak zeel bija taas lielaas naudas ,ko vini izmet par taam dazaam stundaam-es noteikti buutu ielikusi pirmai maajas iemaksai ...Esmu laikam nelabojama "vaaciete-knauzere"!:DUn taas trakaas kleitas ar tiem spiidekliem -kaut kas traks...kaadi 5000$- peec tam staav kastee...man arii viena taada staav maajaas kastee-tagad maate domaa ,ka varbuut meitina kaadreiz vilks...maazaa sarkanmate teica-nekad muuzaa-veelaas pavisam vienkaarsu ...veel jau viss prieksaa,bet gaume pilniigi cita kaa mammai-tas jau redzams!Pasi dziivo Hawaii,ne to kleitu vairs vajag nekaa....izmesta nauda!:D
25.04.2012 06:03 |

Reitings 925
Khrushchev , es biju vienās kāzās (kā viesis) ar superīgu, vējā plandošu zīda kleitu. Tā kā tā bija sala, vējš bija vērā ņemams, tāpēc visu laiku tā kleita bija jāsavalda, lai pārāk nepaceltos. Tā kā vēlies pie jūras, kur ir vējš, pērkot pievērs uzmanību, lai nepland pārāk augstu ;)

Kāpēc tik daudzām nepatīk standarta zelts? Baltais zelts vēl ir ok, taču neesmu sajūsmā par sudrabu, jo zelts labāk piestāv manai ādas krāsai un acīm:)
25.04.2012 12:47 |

10 gadi
Reitings 1698
Neesmu īpaši par to sapņojusi, vienīgais, ko iztēlojos, ir kleita un gredzens, kādu gribētu :D
Bet nu noteikti zinu, ka negribu nekādus viesu namus, neskaitāmus radiniekus, kuri saka tostus, vakara vadītāju un visas tās tradīcijas.
25.04.2012 12:57 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Es zinu,ko noteikti negribu savās kāzās - visas tās ampelēšanās un tradīcijas ar tiltiem,šķīvja plēšanām,mičošanām un ko tik vēl nē. Uz kaut ko tik tizlu, atvainojos, nemūžam neparakstītos.
Tā vispārīgi - nav ne jausmas, neesmu par to pēdējos gados domājusi.
Tā ap gadiem 20 gribēju,lai manas kāzas ir vakarā,kādā skaistas pils zālē,kur vienīgais gaismas avots ir simtiem sveču..
18.05.2012 13:44 |

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Skaistas,mazas un sirsnīgas. :) Negribu 80 viesus un svinības 2 dienu garumā.
26.06.2012 13:21 |

Reitings 5709
Es gribētu vai nu lielas un greznas kāzas, vai nu pavisam vienkāršas ar pāris nedēļu ilgu medusmēnesi kādās salās! (l)
Doma par tādām lielām kāzām mani dikti satrauc, jo šķiet, ka kāzas ir tādas... ļoti intīmas, ne cilvēku masām domātas.
26.06.2012 13:24 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Man nekad nav interesējusi visa šī kāzu ambrāža.. Es vnk nopirku kkādu kleitu( ka tik balta), noīrējām viesu namu, kur pasēdēt ar draugiem, radiem un skrējām uz zagsu. Ja varētu pagriezt laiku atpakaļ - neko nemainītu. Nesaprotu tās sievietes, kuras nenogurušas sapņo - eh, kā būs, cik kuplu kleitu es tagad pirkšu utt.!
Arī pēc kāzām nekas nemainās!! Dzīvo turpat, kur jau dzīvoji, vīrietis blakām arī tas pats,kas vienmēr! Vienīgais - uzvārds cits. :) Tāds, nu, lūk, ir mans skepticisms par kāzām un visu to ņemšanos :)
26.06.2012 13:34 |

Reitings 925
Īsti neesmu sapņojusi, taču gribu mazas kāzas, bez tās milzīgās kūku kleitas un bez visām tām tizlajām tradīcijām, ja var, tad arī bez otrās daļas.
Tikai radi nesaprastu, ja neuzaicinātu vai otro daļu nerīkotu. Tas tak ir obligāti sarīkot radu un draugu pierīšanos un pieliešanos, kā arī katrs, katrs ir jāaicina, arī tantuks, ko esi tik vienreiz mūžā redzējis, kad tik auga piena zobi, citādāk visa radu kopa ienīdīs 7 gadus.
26.06.2012 13:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)