Emmanuelle, man būs grieķu stila kleita, vispār kad izlasīju fashiona scenāriju, teju gar zemi apkritu :D Jo man teju kāzas tieši tādas lielos vilcienos arī būs :) nu vienīgi nebūs Latgale un LV :)
man būs šāda kleita, tiesa gan ne tik gara šlepe, jo uzskatu, ka garās šlepes ir neērtas un der tikai ceremonijai...http://www.wholesale-weddingdresses.com/green-wedding-dress-a-80056-in-beach-wedding-dresses-gallery-583.html , patiesību sakot aizparīt eju kleitas mērīšanu, nevaru sagaidīt :)
Aly, minēji ka Tev draugs ir ārzemnieks, arī mans topošais vīrs ir nelatvietis un dzīvojam ne Latvijā un mūsu kāzas būs mazas un ļoti ļoti internacionālas, nekas nebūs vienas valsts ietvaros.. nevajag satraukties un baidīties, izdoma, tagad ir aktuāla tikai izdoma :)
Kāzas man notiek dienvidos, kāzu torti man ceps franču konditore, kāzu pušķi man taisīs topošais vīrs, kleita man grieķu stila, kāzu scenārijs dikti amerikaneziēts (tas man vienkārši patīk), būs ļoti romantiskas vakariņas kalnos uz terases ar skatu uz pilsētu, būs skaista mūzika, galvenais, lai tas ir tas , kas abiem patīk.. manuprāt nav svarīgas lielas kāzas, bet gan tādas kāzas, kas pašam tuvas....
vispār es nekad nebūtu domājusi, ka kāzu gatavošanās man sagādas tik lielu prieku :)