Ko jaunu par sevi esi uzzinājusi no citiem?

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Vai esi dzirdējusi citus Tevi aprunājam, nemaz nenojaušot to, ka Tu to dzirdi?
Ko jaunu par sevi esi uzzinājusi no citu stāstiem?
15.04.2012 10:08 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Labella, man liekas, ka tu pārāk pareizi domā :D ja nekad neesi saskārusies ar baumām, vai pabijusi vidē, kur tās rodas pilnīgi organiski, laikam nesaproti, cik reāli easy tās rodas :D
16.04.2012 15:26 |

Reitings 1873
Reģ: 29.01.2009
Jā, manā gadījumā tiešām bija pamatotas- tajā gadā bija populāri topiņi ar platu vēdera daļu :-D
16.04.2012 15:41 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Gemini labs! :D:D:D:D
Mani visbiežāk aprunā darbā,bet pārsvarā tas ir par to,ka neesmu ko izdarījusi.Ja dzirdu,tad pieeju klāt un izrunājos ar to cilvēku,kas to saka un izdaru to ko vajag.
Man ir kolēģe ir draudējusi,ka izstāstīs manai mammai,ka es pīpēju,teica,ka palikšu dzeltena un nesmuka... :D ta vel bieži vien mani ar kādu kolēģi saliek pārī...nu tā...
Kad man bija aukstumpumpa kolēģi gribēja man piešūt sifilisu vai ko tur vel ne... :D
Īstenībā jāsaka,ka man ir paveices,jo neko lieku darbā nedaru,lai par mani aizklīstu valodiņas,nerunāju par sev būtiski svarīgām lietām ar kolēģiem... :D
16.04.2012 16:01 |

Reitings 123
Reģ: 13.12.2011
Viltīgā, "jauki" kolēģi Tev. Sifiliss. Nu gan aprobežota domāšana. :D
16.04.2012 16:06 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Es uzzināju to, ka iemesls kāpēc es pārvācos uz Rīgu bija tas, ka es paliku stāvoklī. Dīvaini, tad jau man sen bij jābūt ar bērnu uz rokām. :D
Tad vēl mēs ar drušku uzzinājām, ka mēs atdodamies visiem par dvuļām, lieki piebilst, ka to izgudroja druškas bijušais, kuru viņa pasūtīja, un kurš mani necieta ne acu galā. :) :D
Oij, bet vispār, daudz kas ir dzirdēts.
Caur sms man viens džeks pat godīgi pateica, ka esmu riktīga maita, bet sasodīti smuka. :D
16.04.2012 16:14 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Smieklīgākais un tajā pašā laikā stulbākais,ko par sevi dzirdēju - es esot lesbiete un esot kopā ar savu vīrieti tikai,lai slēptu šo faktu.Tas bija periodā,kad manai draudzenei bija notikusi smaga nelaime un daudz pārdzīvojumu.Es toreiz bieži biju ar viņu kopā,atbalstīju,pažēloju.Acīmredzot,tas bija ''pierādījums'' mana orientācijai.
16.04.2012 16:22 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Man laikam jāpārliecinās, vai nav sākuši augt zeltīti spārniņi vai jāsāk uztraukties, ka esmu pelēks, garlaicīgs vadmaldeķis - nevienu pārspīlētu baumu par vīriešu armiju manā dzīvē vai neesošu iedomību neesmu dzirdējusi:D
16.04.2012 16:59 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
Manu nopietnību tulkoja kā iedomību

precīzi par mani. cilvēki mani tiešām uzskata par iedomīgu tikai tāpēc,ka es redz viņiem par maz pasmaidot, uzsmaidot un neeju pa ielu, neķiķinu kā nenormāla. nopietna sejas izteiksme ir pārsvarā visu laiku, ja vien tiešām nav noticis kas tāds, kas liek man nežēlīgi smieties! un uzskatu, ka tas ir pilnīgi normāli. ir viena tāda meitene, kura visu laiku smaida, lai vai kas - smaida. izskatās drausmīgi uzspēlēti, nepatīk tādi cilvēki un tiešām neticu, ka visu laiku cilvēks var smaidīt un atbilstoši tikpat pozitīvi justies.
visbiežāk tās tenkas ir tieši par to, kā nav. par manu drrrrausmīgi naidīgo, iedomīgo raksturiņu, kaut arī patiesībā, tuvāk iepazīstot, cilvēki secina pavisam ko citu. ejot garām un sveicinot kādu es vienmēr pasmaidu un loģiski, ka es nepazīstamam cilvēkam nesmaidīšu,esvienkārši esmu radusi, liekas, ka izrādu cieņu cilvēkam un lieku labi tā justies.. bet pret nepazīstamiem esmu neitrāla un to vienmēr pārprot!
16.04.2012 17:03 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Aizbraucot uz dzimto pilsētu, uzzināju, ka man vasarā būs kāzas ar kaut kādu puisi no ciemata, kas atrodas blakus manai pilsētai. :D Kuru es reāli pat redzējusi neesmu (klasesbiedra vecākais brālis)
16.04.2012 17:05 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Nupat atcerējos vienu pilnīgi crazy baumu - ka es, izmantojot savu dienesta stāvokli, pērkot ikdienas pārtiku un preces pa uzņēmuma naudu un komandējumus pieskaņojot savām privātajām interesēm, ne uzņēmuma vajadzībām:D
16.04.2012 17:13 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Pokahonta - es vairs sen neņemu viņus galvā. :D Viņiem tās seksuālās tēmas visu laiku iet uz urrā...
16.04.2012 17:46 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
ā... un, tikko atcerējos, ka vienas no pašām smieklīgākajām baumām bija, ka esmu anoreksiķe - vispār neēdot un vemjot visu, kas nonāk manā organismā :D ak, kādi smiekli toreiz man bija izdzirdot tādu murgu :D
bet mans uzskats par tenkām ir tāds - ja cilvēki tik ļoti iespringst uz citu dzīvēm, viņiem nav savējās vai savējā nešķiet interesanta, tāpēc viņi to pikantumu meklē citu dzīvēs!
nemēdzu tenkas ļauni uztvert, es par tām pasmejos un vēl vairāk par cilvēku asprātību, neko taču man nedos tas, ka es stresošu par katru nieku, kas tiek aprunāts man aiz muguras :)
16.04.2012 17:52 |

Reitings 122
Reģ: 29.01.2009
par sevi neesmu neko uzzinājusi - un labi vien ir. :D

Bet vienreiz sanāca nepatīkama situācija, ka viena paziņa izkladzināja visām kojām, ka es izplatot baumas, bet reāli tikai apvaicājos vai tā tas atgadījums tiešām ir noticis, jo soc.tīklos (visiem, publiski redzot) bija ielikta info. Un tad panesās.. viņa baumo, ak šausmas! Lieki pieminēt, ka sajutos šausmīgi.. pati vien vainīga. Kopš šī atgadījuma vispār neiesaistos nekādās runās par citiem - ne labās, ne sliktās.
16.04.2012 18:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits