Ja mana prieksnieciba uzzinatu...

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Gribas uztaisit jautru diskusiju par smiegligiem atgadijumiem darba vieta - iz temas " ja mana prieksnieciba uzzinatu"!

Es, skirojot ienakoso pastu, dazreiz nezinu, kuram isti to paradreset (mums strada looti daudz darbinieku) un, ja izskatas kaut kas nenopietns, tad es tas vestules izmetu ara! Ja mana prieksnieciba uzzinatu, tad drosi vien es dabutu rajienu, jo pec ieksejiem noteikumiem neko nevar mest ara!
Vel man ir jaafailo dazadas nebutiskas atskaites pa kompanijam. Un dazreiz atnak atskaite no kadas jaunas kompanijas (prieks kuras jataisa mape). Un ko es izdaru? Nu protams, ka mapi neuztaisu, kkur nobazhu un pec menesa - izmetu ara!
Jums ari ir kadas smiekligas izdaribas darba?

Es kad LV stradaju no darba dazreiz nemu tualetes papiru, kad majas bija beidzies un bija slinkums iet uz veici! Haha!
12.04.2012 17:51 |

10 gadi
Reitings 4362
Reģ: 03.08.2009
Aly, man tas gan nešķiet normāli.. Arī man darbs ir ar cilvēkiem un pat ja vini ir totālākie dolbaki, es varu pagānīties pēc tam, bet tam cilvēkam neko sliktu nedz teikšu, nedz darīšu, jo es pārstāvu konkrētu uzņe'mumu, kuram tā nav nekāda reklāma..
15.04.2012 19:47 |

Reitings 12651
Arī nedaru neko tādu, kaut kādas muļķības darīt man vienk sirdsapziņa neļautu. Arī soc. portālos ieeju tad, kad viss jau izdarīts, vai pusdienās, nekad gadījumā, jau ir ko darīt. :P
15.04.2012 19:49 |

Reitings 12651
Aly, tas jau nav no sfēras atkarīgs, bet no cilvēka, zinu vairākus, kas strādā apkalpojošā sfērā un nekad kaut ko tādu nedarītu. Pati arī nevaru iedomāties, ka varētu tā uzvesties. Kam pēc tam tas labums? Baigi laimīga vai tad jūties, ja kaut ko tik pretīgu izdari? Ok, saprotu, ka cilvēki var uzvest no pacietības, bet, nu, tā uzvesties nav īsti normāli.
15.04.2012 19:52 |

Reitings 583
Cataleya, tu ātri attaptos viena savā uzņēmumā.
Visas, kuras šausminās - smieklīgi. Jebkurš pārkāpums tiek veikts izejot no vadības attieksmes un pienākuma svarīguma. Ja es nepārprotami redzu, ka tas ir bezjēdzīgi, man vienkārši nav motivācijas to darīt. Man laikam ir pazudis tas jaunības maksimālisms un esmu sapratusi, ka pasauli neizmainīšu un arī to, ka mans perfekcionisms te nevienu nekrata. Katrā kompānijā ir sava politika un, strādājot ārzemēs, esmu iemācījusies, ka manu labo darbu neviens nenovērtē un bieži pat esmu saskārusies ar vadības neapmierinātību, ja mēģinu veikt darbu pēc visām prasībām, jo pašā augšā ir ļoti daudz sasvtarpēji konfliktējošu pienākumu un katra nodaļa principā strādā kā ienaidnieki, jo ir pretēji mērķi.
15.04.2012 19:54 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
šajā portālā vispār ir novērots, ka tiklīdz kāds pasaka kaut ko tādu , kas nav pieņemams uzreiz visas metas tiesāt..itkā pašas tik godīgas, un labiņas būtu, ka nekad nekādas kļūdas nepieļautu. ja, ar to vēstuļu ārā mešanu nav ko lepoties, bet uzņēmumam no tā nekas slikts nav noticis..:D
15.04.2012 19:55 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Smieklīgi.Interesanti,kā mis perfektība izkontrolētu,kas un kādas vēstules izmet.Katras darba dienas beigās izrakņātos pa miskastēm,lai pārbaudītu?Tas pats ar zvaniem-katram darbiniekam piespraustu kameru,lai redzētu,ko tas dara un kā dara?Viens ir,ja saņem sūdzības no klientiem,par neatbildēšanu uz zvaniem vai ko tādu.Taču,ja neviens nesūdzas,tad kā izkontrolēt? :D:D
15.04.2012 20:01 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Aly- kas tev liek domāts, ka neesmu saskārusies ar apkalpojošu sfēru? Es zinu, ka cilvēki var izvest, īpaši briti, bet es iedomājos kā brālis NMPD izbesās, viņš gandrīz visus, kas zvana uz 03 sauc par muļķiem, jo 90% nav nekas tāds, lai sauktu, nu tad es iedomājos, ka viņš iespļauj kaut kur vai nelaipni izturētos, uzreiz būtu - ko viņš iedomājas bla bla bla, bet te, strādājot kafē, spļauj kur gribi un vēl pasmejies.
15.04.2012 20:07 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
kuššššš, redzi, problēma sākas tur, ka ir tiiiiik f-iing daudz cilvēku, kuri domā, ka, ja neviens nekontrolē, tad jau var visādus s***s darīt. un tad, kad viss ir zem pilnīgas kontroles, tad viss ir kārtībā. man kontrolēšana kā tāda darba vietā šķiet viena no pazemojošākajām lietām (paldies Dievam, mani neviens nekontrolē no sērijas "ko tu darīji tad un tad" unn bla bla), bet izskatās, ka, ja ir darbinieki ar šādu attieksmi, tad nekas cits jau neatliek. un tas ir TIK skumji, ka brīdī, kā "vadība neskatās", uzreiz lielā varonība iestājas.
15.04.2012 20:07 |

Reitings 13796
Tas acīmredzot nāk no skolas - nedaru sevis dēļ, daru alagas dēļ, man vienlaga, kas tālāk notiek, apmēram! Nu diez vai kāda savā uzņēmumā darītu - mestu ārā vēstules vajadzīgas u.c.
15.04.2012 20:09 |

Reitings 788
Reģ: 11.02.2012
_paris - alga vai tad nav "sevis dēļ" ?! :D
15.04.2012 20:11 |

Reitings 13796
es laikam neskaidri izteicos - nu salīdzināju kā skolā, kad bieži bija tā, ka galvenais atzīme, nevis vielas apguve, līdzīgi darbā - galvenais saņemt algu, par darba kvalitāti vienalga, kas ar uzņēmumu vienalga :)
15.04.2012 20:14 |

Reitings 1761
sanzen, es ļoti labi zinu, ko nozīmē motivācijas trūkums, bet es šausminos par attieksmi kā tādu!
Ok, ja neapmierina darba vieta, priekšniecība, alga , attieksme vai da jebkas, var taču iet prom!
Es saprotu, ka visi ir ar saviem trūkumiem un kļūdas var būt visiem.
Bet apzināta kaitniecība?? Tas manās acīs liecina par cilvēku kā tādu.

kušss, jā jā, es esmu mis perfektā , visiedomīgākā, visšausmīgākā un vissliktākā.. bet , par laimi, es nestrādāju ar cilvēkiem, kas domā, ka šādas izdarības ir normālas.. :)

Lasot Aly komentārus, vispār nelabi metas, nez pašai kauns nav par savām preteklībām? Un, jā , es arī esmu strādājusi apkalpojošā sfērā ar cilvēkiem.
15.04.2012 20:14 |

Reitings 583
_paris, atklāšu, ka eksistē arī tādi uzņēmumi, kuri neko vairāk no tevis nemaz nesagaida.
15.04.2012 20:15 |

Reitings 13796
jā, viņi gaida, kad izmetīsi vēstules :D
15.04.2012 20:16 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Lasīju Aly komentāru un noskurinājos - tas tiešām ir pretīgi. Cilvēks par sniegto pakalpojumu maksā naudu, bet saņem no lupatas izspiestu kafiju vai kūkas no miskastes. Kā pēc tāda darba nav kauns algu saņemt?
15.04.2012 20:16 |

Reitings 583
Catalyn, jā, var, bet realitātē, jo īpaši, kad ekonomiskā sitācija nav no spožākajām - ir jāņem katra iespēja, jo vismaz es uzskatu, ka jebkurš darbs, kas nepārkāpj ētikas un morāles principus ir labāks par dīvāna deldēšanu. diemžēl tādu attieksmi izveido pati vadība un, kas ir pats trulākais - neviens nav ieinteresēts neko mainīt. un ja atrodas neapmierinātie, tad tie vienmēr ir jauniņie, kas ar laiku, redzot, cik bezjēdzīgi ir pretoties tam, nomierinās.
par apzinātu kaitniecību, domāju, ka meitenes pašas labi apzinās, ko viņu rīcība var nodarīt un cik tālu var iet. un ja reiz tādas lietas tiek darītas, tad es to noveļu lielā mērā uz vadību, kas nepilda savu darbu, ļaujot rasties šādām situācijām. tas viss ir motivācijas trūkums un lielā mērā arī nezināšana - nezinu, kur vēstuli likt - izmetu. ja viss tiktu salikts pa plauktiņiem, tas netiktu darīts.
15.04.2012 20:22 |

10 gadi
Reitings 861
Reģ: 12.05.2010
Tā arī nesapratu,kā tad tu izkontrolētu tās pašas vēstules,lai vari ar plašu žestu atlaist visus darbiniekus kā te stāsti. :D
15.04.2012 20:24 |

Reitings 1761
sanzen, zini, man šādā sakarā nāv prātā pāris stāsti iz dzīves:
1) Jauna meitene strādāja viesnīcas recepcijā. Darbs normāls, bet ne īpaši labi atalgots, arī savi sarežģījumi ar priekšniecību utt.utjpr. Vienā dienā viņas viesnīcā apmetās kliente- bagāta , starptautiska mēroga uzņēmēja. Šai sievietei tā meitene tik ļoti iepatikās tieši ar savu darbu un attieksmi pret klientiem, (darbu meitene veica pirmklasīgi, par spīti visam),ka viņa šo meiteni no recepcijas paņēma par savu personīgo asistenti. Ar 4x lielāku algu un daudz labākiem darba apstākļiem.
Daudzi mani draugi un paziņas ir savus darbiniekus ( kā sekretāres, šoferus , palīgus- sākumā) savākuši no apkalpojošās sfēras. Jo visi šie cilvēki savu slikti apmaksāto, fiziski smago darbu veica ar pilnu atdevi. Un biznesa cilvēkiem ir viena doma skaidra: ja viņa/viņš šādi veic parastu darbu, tad pie manis ar 3x lielāku moticāviju man iznāks pirmklasīgs darbinieks. Es viņu apmācīšu, trenēšu un voila! Šādi pat mans vīrietis reiz izdarīja ar vienu puisi no maza, nomāļa restorāna. Iekārtoja vispirms par šoferi lielā finanšu uzņēmumā un pēc tam pateicoties savām spējām un apmācībai , tas puisis kāpa arvien augstāk.
Ar lielāko daļu no meitenēm te, kas veic savas mazās nerātnības un smejās par kontroli, nekad nekas tāds mūžā nenotiks.
15.04.2012 20:35 |

Reitings 86
Reģ: 26.02.2012
tēma bija - Ja mana priekšniecība to uzzinātu....
tad īsti nesaprotu ko citas te cepās....tā it kā dzīvotu pareizu dzīvi un nekad nebūtu izdarījušas pārkāpumus..un varu apgalvot ka tā nav...
tad ko taisam tādas tēmas ??
nevienam no mums nav dotas tiesības Tiesāt... ;)
15.04.2012 20:36 |

Reitings 1761
kuššs, man par tevi savs iespaids ir radies un vari nepūlēties mēģināt man iedzelt. Es vairs netērēšu laiku, lai atbildētu uz tavām muļķībām. Ja tev tās sapratnes nav , tad nav. Dieviņš nav iedevis :)
15.04.2012 20:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits