Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Menstruāciju aizkavēšana OK nelietojošai sievietei

Reitings 41
Reģ: 04.10.2010
Internetā pilns ar padomiem par citronu ēšanu vai C vitamīna dzeršanu šā mērķa sasniegšanai, tomēr es gribētu kādu mūsdienīgāku padomu.

Situācija sekojoša – kopš šķiršanās no iepriekšējā vīrieša orālās kontracepcijas tabletes lietot pārstāju. Nebija vajadzības, jo pat doma par seksu šķita pretīga (ex mani krāpa). Nu jau teju 2 gadi kā apkārt. Bet nu esmu atdzīvojusies un secinājusi, ka esmu gatava lielajam brīdim ar savu tagadējo vīrieti. Visu sākām lēnām un nevainīgi, teju ceturtdaļgads līdz pirmajai bučai, pāris mēneši – līdz pirmajam skūpstam, un pāris – līdz topless glāstiem. Nu jau pāris mēneši atkal apkārt un šobrīd zinu, ka gribu to nākamo posmu. Pāris dienas atpakaļ saņēmu dāvanu. Nākamajā nedēļas nogalē dosimies kopīgā romantiskā izbraukumā ārpus LV. Ko var vēlēties vēl labāku pirmajai reizei?

Bet šeit sākas problēma. Tieši piektdien man iekrīt menstruācijas. Attiecīgi romantiskā nedēļas nogale – tieši pirmās cikla dienas. Galīgi neromantiski. Esmu pieradusi pati plānot un pārvaldīt savu dzīvi, tāpēc negribas, ka kaut kas izjauc to, ko esmu ieplānojusi. Līdz ar to vēlos pārcelt menstruāciju sākuma datumu, respektīvi, tās aizkavēt. Vienīgā nelaime, ka šobrīd nelietoju OK, attiecīgi nav iespēja sākt otru iepakojumu bez pārtraukuma, lai sasniegtu minēto mērķi.

Šodien mēģināju pierakstīties pie savas ginekoloģes. Smieklīgi – tuvākais pieraksts uz maiju. Analoģiska situācija pie vēl vairākām ar pozitīvām atsauksmēm, kuras apzvanīju. Secinājums – pie normāla ārsta šodien man netikt. Man ir pazīstama daktere, kas varētu izrakstīt recepti, bet viņa nav ginekoloģe. Rokos pa internetu pati, bet padomi līdzinās vecomāšu receptēm – citrona sula, kanēlis, vanilīna cukurs. Galīgi ne priekš manis.

Un tad uzgāju pāris ierakstus par to, ka sievietēm, kam bijusi līdzīga situācija, ārsti ir izrakstījuši hormonālās tabletes, kuras jālieto tikai tik dienas, par cik vēlas aizkavēt menstruāciju sākumu. Bet informācija niecīga. Sarunāju vakarā tējas padzeršanu ar pazīstamo ārsti, lai viņa man izraksta recepti tām OK tabletēm, kuras dzēru iepriekš, jo manai receptei jau notecējis termiņš. Nezinu, ko viņa par to teiks. Līdz šim ir rakstījusi receptes tikai antibiotikām vai tamlīdzīgiem medikamentiem, bet ne hormonālajiem. Tāpēc gribas viņu pārliecināt, ka man to vajag. Vai kādai ir bijusi šāda situācija, kad cikla 24.dienā (pie 33 dienu cikla) sāk lietot OK? Vai tā patiešām izdodas aizkavēt menstruācijas? Un pie reizes, protams, jautājums par kontracepcijas efektu – pieļauju, ka šādā situācijā tikai no tabletēm tas nekāds?

Priecāšos par atbildēm bez nosodījuma. Jā, varbūt 2 gadi nav gana ilgs laiks, lai uzsāktu jaunas nopietnas attiecības, tomēr es esmu jauna sieviete, negribas laist garām labākos gadus, turklāt šībrīža vīrietis ir tik pacietīgs, tik iejūtīgs, tik lielisks, ka beidzot es pati to gribu – gribu atkal mīlēties…
10.04.2012 11:15 |

Reitings 91
Reģ: 10.02.2012
Man reiz bija speciālie tamponi, kurus var ievietot mr laikā, lai varētu nodarboties ar sexu! Jo ja ir paredzēts, diez vai dabai pavēlēsi!
10.04.2012 11:18 |

Reitings 41
Reģ: 04.10.2010
Pinkberry, pastāstī, lūdzu, ko sīkāk. Neesmu dzirdējusi par tādiem. Kā tie darbojas? Kur nopērkami? Vīrietis neko nejūt?
10.04.2012 11:23 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits