Smieklu diskusija.

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Pastāstiet savu bērnības lielāko un smieklīgāko nedarbu,ko spējat atcerēties.
Kam savulaik zvanījāt pa mājas telefonu un ākstījāties?

Pārāk daudz nopietnu diskusiju, vajag ko jautru ieviest. :)
29.03.2012 15:36 |

Reitings 85
Reģ: 19.12.2011
uiii..bērnībā daudz nedarbi tika darīti :D kopā ar mašu un kaimiņu bērniem daudz nedarbi tika sadarīti :D
protams pa telefonu arī zvanījāmies un tajā laikā laukos vietējās sarunas bija par velti tā kā ņēmām telefona grāmatu rokā un zvanījāmies sava miesta iedzīvotājiem.

Mūsu lielākais un smieklīgākais joks bija tāds ka zvanījām un teicām: "labdien, vai Krūzes kundze mājās?" protams cilvēks atbildēja ka šeit tāda nedzīvo un tad mēs teicām "no kā tad jūs dzerat kafiju? :D :D :D un tad bija lielie smiekli :D un tā mēs izdomājām par visādiem priekšmetiem :D

tad vēl viens bija diezgan stulbs joks, bet tad likās smieklīgi - zvanījāmies no taksofona uz uzticības tālruni un stāstījām visādas neticamas lietas, vai vienkārši ik pēc 5 minūtēm zvanījām un prasījām cik ir pulkstenis :D

tad vēl tā kā mēs dzīvojām ceļa malā mašīnas brauca garām un mēs vasarā saplūcām zāli veselu kaudzi un metām mašīnām stiklos kad brauca garām.. arī tas tagad man neliekas vairs smieklīgi, jo iedomājaties, ka tu brauc ar mašīnu un pēkšņi viss ir zaļš un nekā nevar redzēt ;)

protams neizpalika arī gulēšana siena šķūņos pa naktīm un iešana uz kaimiņu dārziem zemenes zagt :D
29.03.2012 19:22 |

Reitings 85
Reģ: 19.12.2011
ar māsu nevis mašu :D
29.03.2012 19:26 |

Reitings 651
Reģ: 29.01.2009
Atceros tadu stulbu gadījumu.. Mums kaimiņos bija tāda nabadzīga ģimene un viņiem bija suns, kas viuenmēr bija pusbadā..
Mēs mājā zagām kotletes un vakrā gājām to suni atlaist no kēdes.. Tad viņš mums nāca līdzi uz lielo šoseju.. mēs metām tās kotletes uz ceļa un tas suns tur ēda un laizīja asfaltu un negāja malā.. parsti tā veidojās baigie sastrēgumi uz ceļa.. jo kā mašīna brauca tuvāk viņš koda riepās lai neņem viņam kotleti nost..
Paši sēdējām malkā un skatījāmies un teicām ka tas nav mūsu suns.. Īstenībā baisi, labi ka nekādas avārijas nebija..
29.03.2012 19:30 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
es zvanīju no telefona būdiņām uz visādiem bezmaksas tālruņiem, prasīju visādus jautājumus.
estrellai,kāpēc viņiem nav čipsi ar gurķu garšu :D

tad vēl mēdzu paņemt telefona grāmatu,atrast cilvēkus ar vienādiem uzvārdiem un prasīju,nu kā iet mirdzai,te māsīca līga utt :D

vēl vecais joks ar jautājumu-jums tv vajag? jums ledusskapi vajag? nē?
nu tad es braucu pakaļ.

vēl biju sazvanījusi kaut kādu omīti,kura mani noturēja par savu mazmeitu un tad bija daudz par ko parunāt :D
29.03.2012 19:32 |

Reitings 1449
zvanīju uz 118
prasīju
sakiet,vai šobrīd rīgā līst?
nē?
tiešām nelīst?
bet kā tas var būt,ka es esmu purvciemā,bet te līst
un operatore saka,ka tomēr tieši purvciemā līst :D
29.03.2012 19:33 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Pirmais,kas ienaaca praataa-Ome lika eest piena zupu ar mazajiem makaroniem,es izlasiiju aaraa visus makaronus un silto pienu gaaju liet aaraa pa balkonu zaaliitee un kruumos.:D Bet ome domaaja,ka es tik aatri visu laiku izeedu ,jo man dikti garsho!:D Veel neesmu atzinusies!:D
29.03.2012 19:35 |

Reitings 1449
skaya :D :D :D
29.03.2012 19:36 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Neko daudz no bērnības neatceros - ja kāda pateiktu kko līdzīgu, būtu asociācijas un gan jau atcerētos. Protams, bija zvanīšanās - gan no mājas telefona, gan no telefona būdiņām; zvanīšana pie durvīm un mukšana prom (sevišķi šādi tika kaitināta viena nejauka skolotāja). Vēl no balkona tika mesti laukā ūdens maisiņi un maisiņi ar "maisījumu" - tur tika sajaukts kopā viss iespējamais, piemēram, auzu pārslu putra ar pienu, olām, maizes gabaliņiem, suņu barību utt. Šausmas! :D Protams, ķiršu, ābolu un plūmju zagšana, laukos arī zemeņu zagšana. Vēl bija kkas tāds, ka visādas lietas (piemēram, knaģi, kurpes, dvieļi no balkona) tika mestas kaimiņu balkonos, vēlāk mamma gāja pakaļ. Vēl vilkām avīzes un pastu laukā no kaimiņu pastkastēm un iemetām citu kaimiņu pastkastēs. Laukos kartupeļu talkas laikā nestrādāju, bet braukāju piekabē uz kartupeļu kaudzes un mētājos ar kartupeļiem, un iespundēju jaunākās māsas žiguļa bagāžniekā - tagad ta es saprotu, ka viņām laikam tiešām bail bija, nevis tāpat vien kliedza :D Manā kontā ir arī pāris izsisti logi un sausajā tualetē iemestas bumbas, kuras, protams, laukā netika izvilktas :D Bērnudārzā vēl sabarojām auklītes žurciņu ar konfekšu papīrīšiem, un tas žurcis drīz nomira.. Šausmīgi žēl bija, bet joprojām gribas ticēt, ka nomira no vecuma (jo tiešām bija vecs). Kādi tik brīnumi vēl skolā nav darīti. Vispār biju mazs huligāns, šis ir tikai pavisam neliels skaits no visa tā, kas tik netika sadarīts, bet vienu gan atceros - bērnība man ļoti patika! :)
29.03.2012 19:37 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Vēl taču bija arī vasaras nometnes, tur arī bija visādi brīnumi - ar zobu pastu noziestas sejas vai rokas, kopā sasietas kurpju šņores, pa nakti nobrucinātas teltis. Skolā klases biedrenēm, kam gari mati - mati piesieti pie krēsla atzveltnes. Vēl pagalma sīkos vadājām pa bēniņiem un stāstījām, ka tur spokojas, kamēr citi draugi, paslēpušies tumšā stūrī, gaudoja un izdeva dīvainas skaņas - kā tie mazie brēca un bēga prom! :D Nu briesmas :D Bet toreiz viss likās traki smieklīgi. Vispār forša tēma - lika nedaudz piepūlēt atmiņu un atcerēties, cik forša bija bērnība! :)
29.03.2012 19:44 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Atceros tadu stulbu gadījumu.. Mums kaimiņos bija tāda nabadzīga ģimene un viņiem bija suns, kas viuenmēr bija pusbadā..
Mēs mājā zagām kotletes un vakrā gājām to suni atlaist no kēdes.. Tad viņš mums nāca līdzi uz lielo šoseju.. mēs metām tās kotletes uz ceļa un tas suns tur ēda un laizīja asfaltu un negāja malā.. parsti tā veidojās baigie sastrēgumi uz ceļa.. jo kā mašīna brauca tuvāk viņš koda riepās lai neņem viņam kotleti nost..
Paši sēdējām malkā un skatījāmies un teicām ka tas nav mūsu suns.. Īstenībā baisi, labi ka nekādas avārijas nebija..

Kaut ko tik stulbu šķita, ka tikai TV rāda. Šitais murgs atsauc atmiņā filmu The Good Son. Nožēlojami vnk.
29.03.2012 19:56 |

10 gadi
Reitings 13809
Bērnībā patika "cept" smilšu kūkas. Reiz vannas istabā atradu mammas matu putas un izlēmu, ka kūkām vajadzīgs garnējums - putukrējums. Tikai neiedomājos, ka tik ātri beigsies. Slepus noliku atpakaļ vannas istabāun, kad mamma brīnījās, kā tās varējušas beigties, tēloju dikti lielu izbrīnu..
29.03.2012 20:33 |

Reitings 5709
Pirmais,kas ienaaca praataa-Ome lika eest piena zupu ar mazajiem makaroniem,es izlasiiju aaraa visus makaronus un silto pienu gaaju liet aaraa pa balkonu zaaliitee un kruumos. Bet ome domaaja,ka es tik aatri visu laiku izeedu ,jo man dikti garsho! Veel neesmu atzinusies!

Šis man atgādināja, kā draugs stāstīja, ka viņa mamma, kad bija maziņš, vārīja zupas katru dienu, lai ir ko ēst, kamēr pati darbā. Un viņš katru dienu to zupu lēja ārā. Arī joprojām nav atzinies. :D
29.03.2012 20:41 |

Reitings 4261
Vēēēl?
29.03.2012 21:03 |

Reitings 108
senā bērnībā ar māsu aizgājām ciemos pie omes. šai bija nikns gailis. kamēr šī gatavo vakariņas, mēs ar māsu pa pagalmu darbojamies. monstrs bija iespundēts kūtī, bet nezinu kādēļ, izlaidu šo laukā (es zināju, ka viņš brūk virsū cilvēkiem, taču pamatojumu šai rīcībai es nesaprotu joprojām). šis sāka nesties pakaļ māsai, tā pa visu pagalmu bēg un bļauj. es stāvu uz soliņa un ņirdzu un bļauju reizē. izskrien ome ārā, paķer cirvi, noķēra gaili un turpat pagalmā nocirta šim galvu.
tad vēl pāris reizes apmētājām kaimiņu puikas ar akmeņiem, jo mums viņi vienkārši riebās.
man šķiet, ka man ir kaut kāda slēptā agresija...
29.03.2012 21:17 |

Reitings 4261
Man tā gaiļa kaušana būtu bērnības trauma. :D
29.03.2012 22:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
telefona graamataa ar draugiem atradaam cilveeku ar vaardu alberts dirsa. nu luuk tad arii vinjam tika zvaniits. :D
29.03.2012 22:09 |

Reitings 350
Reģ: 06.01.2011
Mēs ar māsau mazākas zvanījāmies no parastā tel. un pārdevām kazas :D:D un citus dzīvniekus :D:Dpārsvarā gadījās pensionāri un šie neko nesaprata :D
29.03.2012 22:12 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Staigājām gar māju logiem un ar pulti pārslēdzām kanālus. Zvanījos arī pie savas mājas durvīm un zviegdama skrēju prom.
29.03.2012 22:45 |

Reitings 1111
smieklīga diskusija! :D

nezinu vai nedarbs, bet man bija tāds paradums visu laiku zvanīties uz bezmaksas numuru, kur saka, cik pareizs laiks. un tad es tēloju, ka stāvu rindā un tā (viena pati :D ). un brālis no otrā stāva telefona mani izjokoja- pacēla klausuli un teica- hallo, te ugunsdzēsēji! es, protams, nobijos, raudādama skrēju augšā, bet brālis tik smējās :D
29.03.2012 22:52 |

Reitings 2230
Oi, bērnībā daudz blēņas darīju. Atceros, ka sastrīdējos ar māsīcu par to, kurai tiks foršākā lelle, māsīca ieskrēja mājā un aizcirta durvis, bet es no ārpuses uz viņu bļāvu un viņa no dusmām spēra pa durvīm... un izspēra normālu bedri durvīs siltinājuma pusē (lieki teikt, ka durvis bija tikko ieliktas jaunas). Sabijāmies ne pa jokam un mēģinājām izdomāt visādas pasaciņas, ko teikt vecākiem. Beigās tāpat pateicu, ka izsitu es, jo māsīca bija pārbijusies un noraudājusies.

Tad vēl pa kluso ar brāli skatījāmies filmas kasešniekā (tad vēl bija traki stilīgi). Atradām Sesto prātu un abi baigi aizrautīgi skatījāmies, lai gan vecāki bija aizlieguši. Man bija ~5/6gadi un pēc filmas noskatīšanās kādu nedēļu normāli aizmigt nevarēju, jo rādījās visādi murgi.

Arī zvanījāmies uz uzticības tālruni un visādas muļķības gvelzām. Ņēmām telefongrāmatu un meklējām cilvēkus ar smieklīgiem vārdiem, zvanījām un teicām, ka esam sen aizmirsti attāli radinieki, lai pastāsta par dzīvi utt. Vecās tantiņas tīri priecīgas izklausījās, jo bija ar ko parunāties.
Saskatījos to reklāmu pa tv, zvanīju uz 118 un prasīju līdz cikiem strādā tuvākais burkānu veikals.
29.03.2012 23:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits