es uadzēju, ir pagājis 1,5 gads kopā, ir palikuši apmeram 10 cm matu gali , kuri ir tumšā krāsā un ir ķīmiski apstrādāti. mati ir zem lāpstiņām, bet tā, kā tie ir iepriekš balināti un tievēšanas rezultātā pamatīgi trausli, bojāti, tiklīdz mani dabīgie būs vidēji gari, respektīvi, tie būs tādā garumā, kā tagad ir ar tiem tumšajiem galiem, es noteikti griezīšu tos pavisam nost, nežēlojot, jo vienkārši nav vairāk jēgas no viņiem. viņi ir trausli, sausi , drausmīgi šķidri un neatgriezeniski bojāti! tas, protams, ir individuāli.
man ir tā diždadžu eļļa, ko es varu pateikt?! dabīgo matu struktūra ir uzlabota, bet nezinu, cik ļoti palīdzēja augt, jo dabīgos matus tik ļoti nevaru pamanīt, tad, kad krāsoju un atauga, tad jau redzēju, cik izauga mēneša laikā, jo dabīgā krasi gaišāka bija nekā tie krāsotie, tagad tā nav, līdz ar to nevaru pateikt, cik un vai vispār tā eļļa ir ietekmējusi kaut ko, bet man ,personīgi, patika tas, cik mīksti un forši mati kļuva, arī tādi mitrināti šķita..
bet par to ilgumu, es domāju, ka 2 gadi kā minimums. mans mērķis ir gari, veselīgi un biezāki mati līdz apmēram gurniem, nedaudz īsāki. zinu, ka tādi agrāk bijuši un pietam biezi, spīdīgi , veselīgi, tāpēc domāju, ka tas man nav nekas neiespējams,vienkārši, jālieto visādas eļļiņas, jāēd veselīgs uzturs un jāpadzer kādi vitamīni, tad viss būs čiki :)