akcents

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
jautaajums taam, kuras ilgstoshi dziivo aarzemees - vai juus peec kaada laika saakaat runaat latviski ar akcentu?
07.03.2012 04:33 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Jūs domājat angliski??? Vai tad nav tā, ka cilvēks domā dzimtajā valodā...?

es domāju tikai angliski. turklāt, manos subjectos latviski es nebutu spejiga neko pastastit. es tikai un vienīgi visu cilvēka uzbūvi, anatomiju, slimības , ķīmiju un fiziku zinu tikai angliski, un pat nestādos priekšā,kā to pa latviski pateitk.
09.03.2012 23:36 |

Reitings 527
Reģ: 05.01.2011
es studēju angliski un tāpat kā Kriksis nezinu kā lai pastāsta to, ko es mācos, lasu :-D
līdz ar to es arī daudz komunicēju angliski un ar laiku aiziet tā, ka tu sāc domāt pie sevis angliski..
09.03.2012 23:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
man galvaa toties notiek nereaalaakaa putra. ikdienaa runaaju 4 valodaas atskaitot latviehsu, kuru sanaak izmantot reizi nedeeljaa pusstundu ar mammu. kad kaads man kaut ko pajautaa laikaa, kad esmu par kaut ko aizdomaajusies, varu atbildeet vienu vaardu angliski, otru itaaliski utt. arii ikdienaa dazkaart sanak sajaukt valodas un pateikt kaadu vaardu citaa valodaa, bet ar anglju galotni. :D
09.03.2012 23:45 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja runaaju angliski-domaaju angliski-es noteikti netulkoju- to dariiju pasos pirmajos gados! Man noteikti nav perfekta anglu valoda,jo iipasi maacijusies neesmu,bet runaaju "kaa no biibeles".Latvijaa ar mammu esmu atkal latviete-varu paariet diezgan labi!
Interesanti ,ka pie mums viesojaas anglu valodas pasniedzeeja-tiesam profesionaalis...tad man bija bail muti veert valaa,jo zinaaju, ka nerunaaju pareizi...Taa jau arii ar latviesu valodu!Pirmajaa lauliibaa rados bija latviesu valodas skolotaaja-tad arii runaaju uzmaniigi latviski...:D
09.03.2012 23:48 |

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Nav man akcenta. Ikdienā runāju tikai angliski,protams,sazvanos ar savējiem katru nedēļu un tad pļāpāju stundu latviski,bet ikdienā runāju,domāju,visu daru tikai angliski.
19.04.2012 12:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)