Tik sen neesmu te bijusi... jaunajā dizainā man šķiet tēmu vispār neesmu iesākusi :)
Kas jums šodien plānots? Man tusiņš vakarā, bet līdz tam vēl jānodzīvo. Vēl 2 nedēļas un būšu pabeigusi savus kursus :) Un varēšu dzīvot atkal mājās :)
Pastāstiet man - zīda veļa mazgājot dikti burzās?
Man bijusi tikai satīna, visa dāvināta, nav ne jausmas cik "kvalitatīva", bet nekad to neesmu gludinājusi. Kokvilna burzās.
bāc, vienu brīdi darbā palika baigi sūdīgi, likās, ka noģībšu. būs jāiet taisīt analīzes, jo nu šitādus jokus vairs negribu piedzīvot. pilnīgi bail palika. grrrr tagad mājās gultiņā būtu vislabāk un drošāk.
Sodien man nospeera miilo zaketiiti, kaa dura atstaaju uz solinja pie darba, blin un pec 10 min jau vairs nebija :(
Tikko gan atradu arii 5 eiro uz ielas, butu 30 es neko neteiktu :)
Ak, tāds vējš ārā! Vajag līdz pastam aiziet, bet es negribu tur ārā līst. Un tik daudz darāmā nedēļas nogalei, jo jau marts! Bet tas forši - vismaz būšu nodarbināta un nedomāšu par to, cik man pietrūkst un cik ļoti skumstu, eh.
Es arī pārlasījos,bet tad izlasīju velreiz :D
Šodiena neizdevusies,jo pamodos tik vienos.. Un negribas neko darīt,pavasara mazais depresijs :D
Bet būs,būs labi :)