Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Atgriezties dzimtajā zemē.

 
Reitings 624
Reģ: 29.01.2009

Sveikas visapkārt! ;)

Es tīri tā intereses pēc vēlos pajautāt meitenēm kas ir atgriezušās no citas valsts atpakaļ uz Latviju. Cik viegli jums ir bijis atrast darbu, iekārtoties?

Man pēdējā laikā depresija nāk virsū,laikam dēļ ziemas. Nav vairs tik daudz darba kā bija līdz ziemai. Es saprotu , ka tas tā ir visur. Bet kad mamma lūdzās pa telefonu raudādama lai es atgriežos.. Man tik grūti paliek. Pagaidām es strādāju par viesmīli, bija doma vēlāk studēt , bet tagad vairs nezinu. Rokas sāk nolaisties.

Vai tagad būtu grūti atrast darbu kādā Vecrīgas restorānā, kafejnīcā par viesmīli - tīri iesākumam.. Nu es domāju,kaut ko labāku par čili picu..

Man tiešām noderētu kāds viedoklis.. es netēmētu uzreiz tikt kādā labā amatā, bet tīri iesākumam kādu darbiņu , un tad domāt tālāk.

Daudzas tagad domās ka es esmu prātu izkūkojusi gribot atpakaļ uz LV, bet es Anglijā ilgi neizturēšu. man sāk apnikt šī vieta, klimats, stulbās benefitu sistēmas jo visi briti to tik vien māk kā sēdēt uz valsts kakla un iebraucēji tik rukā un rukā. vainu Latvija, vai uz citu zemi jāpārvācās ''laime meklēt''.

Vēl bija doma Au pair, uz ASV... daudz labi stāsti dzirdēti, bet nu nez... Apjukums. :)

08.02.2012 20:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits