apģērbu veikals META

Reitings 23
Reģ: 23.01.2012

Sveikas meitenes! ;-)

Vēlētos uzzināt kādu informāciju par darbu METĀ.

Esmu pamanījusi,kā diezgan bieži tur meklē jaunus darbiniekus.Arī sola algu no 230Ls par 19darba dienām,jautājums vai tas ir brutto vai netto un ja netto,tad vai tiešām tik var nopelnīt? Kādus jautājumus prasa darba intervijā?Kāda attieksme pret darbiniekiem?Cik noprotu tur arī māca pārspīlēti uzmākties pircējiem,vai tā tiešām ir?

Par atbildēm paldies iepriekš:)

29.01.2012 18:36 |

Reitings 1
Reģ: 16.08.2012
iesaku aiziet izmeginat, pati tur stradaju un nesudzos varbut ir mazliet garlacigi un nogurdinosi(ja nav cilveku plusmas veikala) bet darbs ok, maksa minimums 200ls uz rokas lidz kadiem 260 un augsu skatoties kads ietirgojums bij veikala..attieksme no vadibas ar ok, ja nebusi slinka un redzes ka dari darbu centies ari naks preti un maksas kadas premijas, varbut ne biezi bet tomer patikami..cilveki tur biezi mainas jo visi uzskata to darbu pa pagaidu darbu kamer gruti atrast labaku un velamaku darbu un vadiba to pati apzinas ..izmegini..var iet uz reiz Meta origo ja vaditaja ir uz vietas uzreiz pat panems interviju un aicinas stradat ja saruna bus veiksmiga..vismaz citas uzreiz panema darba
16.08.2012 21:31 |

Reitings 213
Reģ: 04.01.2013
Vai kāda zina, vai Metā ir iespējams darbu savienot ar mācībām, Kādas maiņas tur vispāŗ liek, vai jāstrādā no atvēršanas līz aizvēŗšanai , vai arī ir 2 maiņas?
04.01.2013 16:35 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Stulbi,ka māca par to uzmākšanos. Man ieteica tieši pretējo.
Ja cilvēks pats jau sāk skatīties uz pārdevēju,tad tas nozīmē,ka vajag pienākt klāt apjautāties vai nevajag palīdzēt. Mani parasta atgrūž uzmācīgās pārdevējas. Vienreiz bija tāda situācija,kurā pārdevēja bezmazvai ielīda manā makā,uzlika uz letes produktu un jau sāk skenēt,kad pajautāju "Tu maksāsi,ja?",uzreiz nolika un viss.
04.01.2013 18:25 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
man ar mamai "kurshos" bij seminari par to ka jauzbazas klientiem :D pat iedeva biezas mapes uz majas ko studet :D tad kad vinai slikts garigais un kads klients atnak, vina vnm saka- lab iesu pabiedet klientus :D jo tas tiesam kka tos cilevkus atgruz, es ar veikala gribu mieriigi izveleties to kas man patik, palasit sastavu vai tamlidzigi, un ja man kko vajadzes es pati pajautasu!
04.01.2013 18:44 |

Reitings 275
Reģ: 29.01.2009
tad kad vinai slikts garigais un kads klients atnak, vina vnm saka- lab iesu pabiedet klientus

muhaha, lāāābais, nākošo reizi, kad man uzmāksies es zināšu, ka jāuzjautā pārdevējai vai viņai atkal slikts garīgais :D
04.01.2013 19:01 |

Reitings 213
Reģ: 04.01.2013
Vai kāda zina, vai Metā ir iespējams darbu savienot ar mācībām, Kādas maiņas tur vispāŗ liek, vai jāstrādā no atvēršanas līz aizvēŗšanai , vai arī ir 2 maiņas?
06.01.2013 12:05 |

Reitings 2
Reģ: 07.12.2013
Čau meitenes, kāpēc visas tā grib strādāt veikalos? stāvēt kājās visu dienu, uzbāzties klientiem klātienē, kriet viņiem apkārt,lai kautko nopērk??? vai tiešām ir tāda vēlēšanās, un kā tad ar karjeras izaugsmi? hm... es kādreiz gribēju strādāt Armani veikalām, bet nokļūvu zvanu centrā un zvaniju klientiem caur telefonu, un pārdevu pakalpojumus, un 2 gadu laikā esmu vadītājas krēslā, apmācu cilvēkus un esmu laimīga,ka neaizgāju apģērbu veikalā, jo tas ir elles darbs, uzsūkt visu cilvēka enerģiju klātienē utt... iesaku aizsūtīt cv uz zvanu centriem, tur tiešām ir intresants darbs un ir nepieciešamas gan valodu zināšanas, gan atsaucība, gan enerģija,gan komandas gars.
24.04.2014 13:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits