Man ir!
Blanche,
2 gadu laikā esmu tikusi pie nekrāsotiem, dabīgiem matiem, izauguši kādus 36cm (jā,es tiešām izmērīju :-D ), man tas ir līdz pleciem. 18cm gadā jeb 1,5cm mēnesī man šķiet lēni. Kādu pirmo pusgadu krāsoju matus brūnus ar domu tuvāk dabīgajai, bet es nemaz nezināju, kādi tie dabīgie būs, jo kādus 11 gadus nebiju tos redzējusi vairāk par 1cm. Pēc pusgada pārstāju, izskatījos ok, jo mati ar krāsošanu bija sanākuši gaiši brūni ar dažām tumšākā un gaišākām šķipsnām. Matus vispār netaisnoju, lokoju tikai pāris reizes gadā, mazgāju katru vakaru ar parastu šampūnu, reizēm ar matu augšanai paredzēto. Reizi mēnesī griezu matu galus, tādēļ ilgu laiku staigāju copē, jo man riebj kā man izskatās īsi mati.
Šogad cītīgi lietoju šampūnu ar placentas ekstraktu matu augšanai, lieku maskas, kādu laiku jau neesmu griezusi galus, jo vienkārši žēl. Tagad nav ne milimetra krāsotu matu. Man ir vidēji brūni mati, vasarā gan vairāk vilku uz blondīni, ļoti smuki saulītē balēja, visi teica komplimentus. :-D Tagad ziemā palikuši tumšāki un atkal nepatīk, pinu franču bizes un gaidu vasaru. :-D