lētās smaržas

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011

esmu pamanījusi, ka arī tajās pašās Drogās ir parādījušās smaržas, kas nav dārgas ( 5 ls), bet nesmaržo nemaz tik šausmīgi. pamēģināju veikalā zilās Adidas smaržas- nekāda vaina par to cenu. tieši tagad meklēju smaržas, ko lietot vairāk vai mazāk ikdienā, jo paliek žēl visu laiku smaržoties ar dārgajām smaržām.

kādas nedārgas, bet labas smaržas Jūs ziniet? ;-)

28.12.2011 23:28 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Man, ar savu īpatnējo smaržu gaumi, vispār bija ļoti grūti atrast smaržas. Pagajušajā gadā ziemā lietoju Loverdose, jo gribējās ko izteiktu, specifisku. vasarā iepatikās Gucci Flora, nopirku arī Hilfiger gaiši zaļās smaržas ar bantīti (jaunums šovasar). Bet rudenī atkal tā saldā smarža piegriezās un gribējās kko svaigu, bet ar kautko īpašu - atradu idiālas smaržas - Pumas (sarkana ar caurspidigu pudelīte)! Lētas un tik ļoti patīk, smarža turas ilgi, super! Vācijā vispār, ja kādai radi, Rossman veikalā 50ml var dabūt pa 7 - 9 eiro! ;D
10.01.2013 19:59 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 29.01.2009
drogās vajag iet un smaržot.tur daudz labi smaržo.tur ir līdzīgas pumas rozajam tumši pa 5 ls,smaržo līdzīgi.un adidas lillā arī ir super :)
smaržu templi izlejamās ir ok. :) nesūdzos :)
10.01.2013 21:56 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Vispār, kādiem aromātiem dodat priekšroku?

Man patīk tā pa īstam tikai divas : Versace bright cristal un escadas taj sunset

Un tās, kas minēja par avon smaržām - man vispār škiet tās ļoooti briesmīgas un ideāls piemērs tam ir pur blanca
11.01.2013 10:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits