Iepriekšējā diskusijā jau minēju-man ir 16,pirms nedēļas beidzās attiecības ar puisi,iemesls-puisis pret mani nejuta to ko es jutu pret viņu. Bet man ir tā ,ka skolā viņu redzot nekādu sāpju,nepietrūkst viņš,bet kad esmu viena mājās,kad pamožos no rīta un zinu-esmu atkal viena ir sāpīgi un gribās atkal "attiecību dzīvi",no otras puses zinu,ka ja esmu attiecībās ar kādu skola paliek otrā plānā un atzīmes nav tik labas. :-/ Bet sajūtas bieži ņem virsroku un tomēr to otru cilvēku blakus.Turklāt šī puiša ar kuru biju kopā draugs (sauksim par A.)liek noprast,ka es viņam patīku,jāatzīst A. man simpatizē.Tomēr bail,ka atkal viss beigsies ,kā ar viņa paša draugu.Jo es parasti uzsāku saraksti ar A. runājot par bijušo,par skolu, viņš neizrāda nekādu īpašu interesi,tomēr sarakstoties ar viņu viņš ir izteicies tā-Esmu diezgan kautrīgs,grūti ko iesākt attiecībā uz meitenēm. Kad tu biji kopā ar (bijušo) es jau arī metu aci uz tevi,bet viņš jau paspēja ātrāk. Kāpēc nepievērs citiem puišiem uzmanību-kaut vai man? UN ES NEZINU KO DARĪT! Nevienam nepatīk justies vientuļam tomēr vai kas varētu sanākt ar šo otru puisi (A.) ja viņam pašam tikko attiecības ar meiteni beigušās un ja liekas diezgan līdzīgs bijušajam? (s)