Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

nedienas ar jubileju!

Reitings 58
Reģ: 29.01.2009

Labrīt, šodienā!

Varbūt kādai no jums ir ierosinājums kur lai meklē iedvesmu un idejas dzimšanas dienas (apaļas jubilejas) organizēšanai un tās scenārijus? Varbūt kāda ir kkur redzējusi blogus vai forumus, par šadu tēmu.

Gribās mammai noorganizēt foršu ballīti pirtī, tik esmu apjukusi, ka nezinu pat ar ko lai sāk :)

Palīdziet, mīļās saprast ..

20.09.2011 13:41 |

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
sorry, kaapeec vnm ir jaasaak ar sho portaalu?? neticu, ka googlee nekaa nav par sho teemu (e)
20.09.2011 13:46 |

Reitings 58
google.lv par šo tēmu atradu tikai firmu pakalpojumus, kas nodarbojas ar šo un piedāvā noorganizēt. bet diemžēl nevaru atļauties maksāt par to kādai firmai un pati vēlos mēģināt organizēt pasākumu :)
reālu padomu tur ir ļoti maz!
20.09.2011 13:50 |

Reitings 181
Reģ: 17.09.2011
Sveika! :) Es ka reiz biju ielikusi tepat savu zinu par pasakumu rikosanu. Ja velies kaut ko sikak sarunat - atraksti uz epastu [email protected]

mans piedavajums bija tads, ka ar prieku bez naudas atlidzibas palidzesu pasakumu rikosana, jo tas butu sakums manai karjerai.
20.09.2011 14:07 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Piedošanu, ka nebūs par tēmu, bet es nespēju klusēt. :D Nekad neesmu sapratusi tās nervozās būtnes, kas par šāda tipa jautājumiem šausmīgi satraucas un met diskusijas autorei sejā, ka ir taču google, nets, bla, bla, bla... Ja mēs tā drusku padomājam līdzi, tad nonākam pie secinājuma, ka šeit tas izziņas process noris ātrāk, nekā googlējot. Un, kā zināms, te nav limitēts ne dienā izveidojamo tēmu skaits, ne tematika, tāpēc būtu jauki būt audzinātām jaunkundzēm un padalīties ar kādu foršu ideju vai pieredzi, ja tāda ir un nekratīt savu pirkstu degungalā, ja tādas nav. Paldies poar uzmanību, jūtos atvieglota.:D Un vēlreiz atvainojos Tev, Red:one, ka nesniedzu Tev vajadzīgo informāciju.
20.09.2011 14:47 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
a moška tad vispār šo forumu nevajag, visu var saguglēt :-D

Red:one malacis! Es savam puisim tagad taisu pārsteiguma ballīti uz dzimšanas dienu, sākumā, es domāju ar to, kur un kādi cilvēki būs. Man liekas, ļoti daudz kas ir atkarīgs no tā. Bet kur sīkāk info sameklēt pat nezinu.
20.09.2011 14:53 |

Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
pride and prejudice ++ ! Riebjas tas izlecejas , telo no sevis nezin ko!!!
20.09.2011 16:45 |

Reitings 4298
Mammai nākamgad 50 gadu jubileja, tāpēc arī jāsāk lēnām domāt par kārtīgu dzimšanas dienas balli. Tas, ko mēs laikam darīsim - nolīgsim kādu mūziķi (nejau profesionālu = dārgu, bet amatieri, kurš spēlē akardeonu un dzied, vai ģitāru un dzied), kas vakara gaitā varēs spēlēt mammas jaunības dienu foršās dziesmas. Varbūt arī kādu karaoki noorganizēsim, jo mums radi tādi muzikāli un dziedātgribētāji :)

Viens variants būtu: mammu tajā vakarā pārvērst par karalieni vai par kādu slavenību. Tas izpaustos tā, ka visa vakara gaitā pie katra sāna būtu melnā uzvalkā un melnās saulesbrillēs tērpts vīrietis/puisis, sarkanais paklājs, tronis (karalienei) utt. Bet šo visu pasniegt ar humoru, nevis nopietnību. Esmu ko līdzīgu dzirdējusi un esot bijis jautri gan jubilārei, gan viesiem.
20.09.2011 19:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits