Tik grūti!;[

Reitings 63
Reģ: 07.09.2011

Sveikas!

Gribu nedaudz izkratīt sirdi un dzidrēt kādu viedokli.

Es esmu tik apjukusi kā nekad..

Situācija šāda-pašlaik es mācos(šogad iestājos),man ir draugs ,kurš ir ārzemēs un mēs tiekamies ļoti reti :-(

Un tagad man nāk prātā visādas idejas,ka es varētu pamest skolu un braukt projām,bet man tik ļoti gribētos izmācīties,bet es arī ļoti gribu būt ar savu draugu.Viņš jau protams mani gaida kaut vai šodien tur,tālajā zemē,pašlaik arī cenšās kaut kādu darbu atrast Latvijā,bet neiet tik viegli.Es pat vairs nemāku noformulēt savu domu!

Man ir tik slikti šobrīd!Es nezinu ,kas būtu pareizāk.!Gan jau tas,ka ir jāizmācās un nav jāskrien prom no Lv,bet kaut,kas liek man domāt savākāk.

Man liekas,ka tagad tik daudziem ir šāda problēma,ka viss pajūk,vien tāpēc,ka jābrauc uz ārzemēm strādāt. :-/ Pēdējā laikā man iet tiešām slikti,liekas,ka kāds būtu mani nolādējis. :-(

Jūs pamestu mācības dēļ drauga?Brauktu projām?

11.09.2011 19:10 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Brauktu pie drauga uz ārzemēm, tur var arī iegūt diplomu :-) un bonusā mīlestību
11.09.2011 20:41 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
meitenes, jūs tiešām brauktu pie vīrieša, pametot visu šeit? ģimeni, draugus, skolu, bērnības atmiņas..
11.09.2011 21:00 |

Reitings 712
Reģ: 29.01.2009
Atkarībā no vecuma. Šobrīd savos 20 noteikti nē.
Vēlāk,varbūt jā.
11.09.2011 21:03 |

Reitings 152
Es varētu pamest visu, tikai ne skolu, īpaši ja vel par to būtu samaksājusi naudu.
Un pieņemu,ka Tavs draugs ir kaut kur Eiropā,visticamāk,ka UK, kas nav nemaz tik tālu no Latvijas un nav tik nesasniedzami..
11.09.2011 21:05 |

Reitings 63
Viņš ir netālu no Spānijas.
Man jau arī būtu grūti,ģimene,draugi..viss,viss te ir..un tur visu uzsākt no jauna arī grūti.
11.09.2011 21:09 |

Reitings 237
Reģ: 30.01.2010
Es neaizbraucu. Mēs izšķīrāmies... Bijām kopā 4,5 gadus. Varu teikt - ja viņš neaizbrauktu, mēs pēc kāda gadiņa apprecētos. Vai nožēloju? Nē, arī tgd nebrauktu. Varbūt šobrīd tāda pārliecība, jo esmu atradusi sev lielisku cilvēciņu blakus... Es nebiju gatava ziedot savu nākotni (izglītību, draugus, vidi, ģimeni, sapņus). Man nav bagātu vecāku, es gribu kaut ko dzīvē sasniegt, nevis braukt na haļavu uz svešu valsti. Un patiesībā nemaz negribeju arī vēlāk braukt prom, bet piekritu, ka pēc mācībām pārvākšos uz Angliju. Diemžēl vai par laimi, bet mēs neizturējām 2 plānotos šķirtības gadus (iepriekš viņš bija braucis prom uz 5 mēnešiem un otrajā reizē izturējām gadu ). Es atsvešinājos un jūtas vienkārši izdzisa, to es sapratu jau tad, kad tikāmies pēc 9 mēnešu šķirtības. Ja viņš atbrauktu atpakaļ, tad mēģinātu kaut ko saglābt, bet to es nevarēju prasīt, jo zināju, ka viņām nepatīk lv. Pati braukt bez naudas uz svešu valsti, lai tikai pārbaudītu, vai var atgūt jūtas...nē, es nebiju gatava, turklāt bija palicis pus gads līdz skolas beigšanai jomā, kas man ļoti patika... Tgd saprotu, ka mēs tā arī nespētu rast kompromisu par dzīvesvietu. Jā, varbūt es aizbrauktu, bet es nebūtu tur laimīga, jo man nepietiek tikai ar vienu cilvēku. Man vajag vidi, ko esmu pati izcīnījusi, kur jūtos labi, kur varētu brīvi izpausties gan emocionāli, gan darbā (tur es nevarētu strādāt savā profesijā, jo tā ir inženierzinātne un man ļoti slikti padodas valodas). Sāpēja sākumā ļoti, kad viņš brauca prom,es patiešām viņu mīlēju. Bet pēdējo reizi jau bija vienalga. Tad sapratu, ka jāliek punkts.
11.09.2011 23:38 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
man ir reāli tā, ka bija saruna par to, vai es braukšu ar viņu prom. es pateicu, ka nē, jo tas ir pārāk liels upuris (jāpamet mācības, karjera un tuvinieki), kādu viņš manis dēļ neuzņemtos.
12.09.2011 00:51 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
izglitiba vienmer paliks, a draugs? ari? zin, dzive visadi gadas. nedari mulkibas, pametot skolu!!!!!!!!!
12.09.2011 03:07 |

Reitings 103
Reģ: 23.05.2010
ko sirds saka?
ja mīli no sirds, atradīsi pati pareizo situāciju, jo neviena no mums noteikti, nekad nav bijusi tādā pašā situācijā, lai Tev dotu padomus, kurus būtu vērts īstenot!;)
12.09.2011 04:24 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Situācijā, kad Tu vēl neesi uzsākusi mācības, es pavisam noteikti brauktu. Ja man pašai šajā brīdī izveidotos šāda situācija, tad nebrauktu, jo man mācības jau pusē - daudz laika un naudas ieguldīts.

Vispār esmu tipisks ģimenes cilvēks - man ir nepieciešams tas vīrietis blakus. Arī citā valstī var iemācīties valodu, studēt...Vai pareizi sapratu, ka Tavs draugs tur doma palikt pavisam? Tādā gadījumā jau Tev galīgi nederētu šeit izmācīties un tad braukt, jo tad Tev būtu izglītība bez pielietojuma, jo nemaz valodu nezinātu.
12.09.2011 11:27 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Ja attiecības būtu bijušas vismaz gadu LV, kur tu zini, kas tas par cilvēku un zvēru, un saprastu, ka tās būs ilgstošas. Nevis tā - mēnesi satikāmies, dzīvojuši kopā neesam, bet mīlu. Un mācības tikai tagad uzsāktas. Tad domāju, ka brauktu.
12.09.2011 12:09 |

10 gadi
Reitings 1698
es arī darītu tā, ka dažas meitenes te teica - ja studijas būtu tikko iesāktas, pamestu tās un iestātos augstskolā citā valstī, ja būtu jau pēdējie kursi - tomēr paciestos un dabūtu to diplomu.
tā kā Tavā vietā noteikti brauktu pie drauga, bet tur, protams, nesēdētu viņam uz kakla, bet mācītos valodu un dotos studēt :) vienkārši zinu sevi - es nespēju izturēt attiecības no attāluma. tad jau labāk visu uzreiz izbeigt, nekā mocīties, tiekoties reizi pusgadā (t) bet tas tā tikai priekš manis, zinu, ka citas gadiem ilgi dzīvo šķirti un spēj saglābāt attiecības :)
12.09.2011 12:29 |

Reitings 63
Viņš brauks atpakaļ uz Latviju,bet ne tagad,pēc kāda nepilna gada.Ja viņš tur paliktu pavisam,es noteikti brauktu un mēginātu uzsākt tur kaut ko,bet ja vinš brauc atpakaļ-es palikšu te un mācīšos.,tas būs tik ļoti grūti,bet kaut kā jaiztur.
12.09.2011 13:00 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Nekaadaa gadiijumaa nepamestu maaciibas drauga deelj.
12.09.2011 18:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits