Vai jus varetu atteikties...?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Vai jus varetu ietaupit celojumam, atsakoties no kada kurpju para ,vai apgerba gabala-domaju,vai varetu dzivot ar mazak drebem ,ka skapi , un krat kaut kam tadam,ka celojumam...!Es sodien sapnoju par celojumu un domaju,ka noteikti to varetu,jo patiesiba ,kas ir tas drebes gabals mugura?Vai tas ir galvenais ,kas rada mus tiesam laimigas?

Es nupat teicu ,ka atrodot kaut ko sevisku sava veikalina esmu loti prieciga visu dienu...mani laikam priecigu dara tas,ka varesu kaut ko no ta uztaisit-tas darbosanas prieks...!

Es noteikti piederu pie tam ,kurai celosana laikam aizvietotu visu lielos izdevumus ,kas saistas ar somu ,kurpju drebju iegadi!Ka ir jums?Butu interesanti dzirdet! :-)

25.08.2011 23:21 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Man vajag visu - gan celojumus, gan jaunas lupatas. :D Tagad gan ljoti piedomaaju ko peerkum jo zinu, ka peec 2 nedeeljaam dosos celojumaa un tur pirksu kaudzeem lupatas un kurpes. Tapeec te uz vietas neko nepeerku. Un vienala pa savaam briivdienaam biju mazaa celojumaa un taapat nopirku jaunu dzinsu paari. :D Eh, mani sii iepirksanaas atkariiba dzen izmisumaa. :D
26.08.2011 00:40 |

10 gadi
Reitings 3122
letiicija - viesniicas, vimsaz NY ir ljoti daargas, ja grib ko leetaaku atrast, tad jaapasuuta viesniica jau dazus meenesus ieprieks. Restoraani ir ljoti daargi... Bet lupatas, kurpes un kosmeetika - tur to iepirkt ir paradiize. Tikai visi ceki jaamet aaraa, viss no kastiiteem un iepakojumiem jaanjem aaraa un visas birkas jaagriez nost, citaadi var likt par visu iepirkto samaksaat 25% nodokli.
26.08.2011 00:43 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Varētu atteikties kāda lielāka pirkuma vārdā, bet droši vien ne ceļojuma dēļ. Lai gan man patīk ceļot, man citas lietas ir aktuālākas, jo ceļojums ok ir forši, bet nedēļa vai divas un beidzas. Jā, ir bildes, atmiņas, bet tas nav tas pats kā man dārgs kafijas automāts, kas kalpotu katru dienu :D

Lai gan patiesībā man jau nav daudz no kā atteikties, jo tāpat neesmu nekāda dižā šopingotāja - lielākā daļa nauda aiziet pārtikā, braukšanā un līdzīgās lietās, no kā tā kā atteikties nevar.
26.08.2011 00:45 |

10 gadi
Reitings 563
paldies par info,par tiem nodokļiem nezināju. Veikalos pārtika arī dārga? :-)
26.08.2011 00:49 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Varētu.Mierīgi varu ietaupīt,jo neesmu pasista uz jaunu lupatu vai tupeļu pirkšanu katru reizi kad veikalu ieraugu.
Šobrīd ik pa laikam gan nekrāju ceļojumam,bet citām lielām lietām,kuras nevaru tā vienkārši ieiet veikalā un uzreiz,bez naudiņas iekrāšanas,nopirkt.
26.08.2011 00:52 |

Reitings 209
Reģ: 07.06.2010
Pieļauju, ka varētu, ja būtu nepieciešamība. Bet priecājos, ka spēju apvienot gan regulāro garderobes papildināšanu, gan ceļojumus.
26.08.2011 00:55 |

Reitings 16208
Amerika ir leta salidzinosi ar Eiropu-esana zina -ir tadi vekali ,kur var nopirkt tikai organic produktus,tie ir dargaki,bet nu ja celo ,tad nu tas laikam nebutu tas merkis iepirkties tajos dargajos!Paest labi var ari vienkarsos kiniesu restoraninos,nav jau jaiet tajos,kur tie baltie galdauti! :-D

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Par NY - tur Apple datoru var par 1000$ lētāk iegādāties nekā Latvijā, vismaz tā bija laikā ap pagājušajiem Ziemassvētkiem.Vispār iepirkšanās paradīze!

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Kadu laika periodu vairak saraujam ar darbiem, panjemam papildus slodzi, lai sakratu papildus naudu. Teiksim, kad tas liekais tukstotis ir kastite, tas nozime, ka jau varam sakt meklet biletes. Ikdienas pirkumi, pasakumi turpina ritet vecaja ritma, tas neietekmee.
Vispaar jau gruuti sev ieskaidrot, ka shodienaa man jaatsakas no kaut ka, ko aizstashu ar ko citu naakotnee, kas tikpat var ari nepienakt :)
26.08.2011 01:05 |

Reitings 7596
Emanuelle es to visu laiku daru kaa kraaju naudinju celjojumiem!!!mans dziives azarts ir celjot!!!un jaa primarie maksajumi man ir skola,komunalie,eest un paareejais parsvara kraajkasee!dreebju man daudz un sanak kko reti sev nopirkt...agrak treknajos gados sapirkos taa ka vel daudz kas nav pat ne reizi vilkts!
26.08.2011 02:46 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
varetu gan, lai ari man loti patik iepirkties, lupatas un kurpes (l), tomer mani ir tads ka saprats, ka bezjega neperku, ta ka skapis plist vai pusu.
26.08.2011 02:55 |

Reitings 1055
Reģ: 10.04.2010
Man gan nepatīk ceļot. Vnk nepatīk. Neredzu jēgu un nesaista vazāties pa citām valstīm, skatīties dabu, arhitektūru, veikalus vai ko vēl tur. Vienīgais, kad man patīk doties uz svešu valsti, tam jābūt ar jēgu, piemēram, uz sacensībām. Tad arī viss laiks ir aizņemts, brīvais laiks ir tieši tik maz, lai paspētu ieelpot tās valsts gaisu, uzmest aci koptēlam, pagulēt pludmalē vai izmēgināt ko tādu, kas nav LV. Pārējais liekas pilnīgi kā bildēs, nekādu emociju vai nu tā pat kā LV. :-)
26.08.2011 02:56 |

Reitings 336
taa, ka man celjoshana ir galvena dzives kaisliba, tad protams, ka varetu. Mani celjot ierobezo nevis nauda, bet briva laika trukums, respektivi varu celjot tikai tik cik gada ir atvalinajuma dienu
26.08.2011 14:07 |

Reitings 1052
dievinu ceļošanu, gadā sanāk kādas trīs, četras reizes aizbraukt kaut kur. tāpēc jā, esmu gatava atteikties no daudz kā, lai varētu apskatīt citvietas :)
26.08.2011 16:35 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
pagājušo vasar man tā sanāca,strādāju labā darbā un sanāca daudz naudas atlikt,pie tam dzīvoju kā gribēju,tusējos un vel iepirkos.nu jjā dzīvoju gan pie vecākiem.šovasar gan tā nesanāk,naudas nav tik daudz,viss aiziet uz pašas iedzīvi un izdevumiem,kā arī skolas naudu...nu neko..gan jau uzspēšu kad kur aizbraukt..neesmu pasista uz jaunām mantām,man ļoti patīk daudz savas vecās lietas un ļoti regulāri pērkos lietotajos...iepirkšanās mni iepriecē,bet man ir lielais kaifs atrast ko lētāku,pērku arī tieši to ko vajag...jo nav jau jēgas piegrūst skapi ar to ko nemaz nevajag!
26.08.2011 16:45 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Pirmkārt, man ne pārāk patīk ceļot. Otrkārt, visi ceļojumi man tiek dāvināti, tāpēc izdevumi ir salīdzinoši nelieli. Un man būtu ļoti grūti atteikties no savas garderobes papildināšanas ceļojuma dēļ. Tāpēc es to nedaru.
26.08.2011 16:52 |

Reitings 16208
Es vakar aizbraucu uz to lielo Ross,domaju radiniecei paskatisos kleitinu...interesanti,ka tik daudz arzemnieku-ipasi krievi ieperkas tiesam daudz :-O !Vietejie cilveki noperk varbut vienu lietinu un viss-iebrauceji pilnus ratus!
Saprotu ,ka visur Eiropa ir loti dargi tagad-es tikai iedomajos,ja cilveks noperk ,piemeram ,loti daudz lidziga modela kurpes ,vai kleitas ,un pec gada nak mode kaut kas loti interesants,ko atkal gribas nopirkkt ko vins daris ar tam parejam lietam,kuras bijusas mode tikai vienu gadu!Atcerieties tie loti spicie purni,loti augsts papedis,tad tie pusszabacini(pie mums ta ari dzive neredzeju staigajot) -tadi ka kurpes utt
Vai kadreiz nav ta ,ka nauda aizplust daudz par kaut ko ,kas stav skapi tikai...?Virs saka -atceries sevi 20g vecuma!Atcerejos-es vilku visu to ,ko omite atsutija no Vacijas.Sutija divas reizes gada-man loti patika atskirties no citiem-nevilkt to ,kas citiem,tapec Rigas veikalos negribeju iepirkties-visa Riga staigaja vienadi! :-P
26.08.2011 20:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)