Svētdien staigāju pa veikaliem. Superīgi - tik sen to nebiju darījusi.. Tik daudz skaistu, jauku lietu... Tik daudz uzmērāmu drēbīšu.. Tik daudz krellīšu, auskariņu.. mmmm... vnk acis žilbst!!! :)) un cenas - tik pieejamas, tik ... grēks neņemt.. BET Krīze taču. Jādomā, kad kontā ienāks nākamā alga, cik no tās paliks pāri pēc kārtējiem maksājumi...
Ārprāc, ko ar mani dara stresaini apstākļi. Gala termiņi darbā, maģistra darba rakstīšanai atvēlētā nedēļa iet uz beigām, bet nekas daudz nav izdarīts... šorīt uztaisīju scēnu tikai tāpēc, ka vīrietis pirmais iegāja vannasistabā nomazgāties un savākties darba dienai (parasti es eju pirmā). Tagad, kad esmu nomierinājusies tas šķiet trakums, bet t...
Pēdējā laikā esmu aizrāvusies. Nu, ne gluži ar humpalāmm, bet esmu uzgājusi dažus veikalus, kur jaunas drēbes ar visām birkām pārdod par dažiem latiem. "Veco kolekciju izpārdošanas". Kā ikdienas rituāls jau iegājies iegriezties kādā no tiem. Ja kādreiz nezināju nevienu, tad tagad tie kā sēnes pēc lietus saauguši visur man "pa ceļa...
Hei, nu laikam man arī pirmais ieraksts! pati brīnos par sevi ka to daru. Bet šodien pēc kādu divu gadu pārtraukuma atkal nopirku cosmo, vienā mirklī iedomājos, un jau nākamajā devos uz veikalu. Un tā nu šķirstot žurnālu, sapratu ka man gribas ko jaunu, un tā lūk te rakstu
ievu smarža man liek justies kā 18gadīgai.. nevaru īsti saprast kāpēc, bet aizveru acis, ieelpoju un esmu pie Gaujas.. reibinoši!
Arvien vairāk, biežāk un labāk spēju iztēloties savu dzīvi bez viņa. Kā viņš aiziet. Vai es. Arvien vairāk kaitina visādi sīkumi,kas agrāk likās mīļi. Tik reti ir nepārvarama vēlme nomocīt viņu no mīļuma, kas iekšā sakrājies, arvien retāk gribas pastāstīt, kā gājis vai pajautāt, kā gājis viņam... Dzīvot kopā tāpēc, ka mīl viens otru, ir jauki..b...
Domāju, ka atrodoties Norvēģijā, mans puisis tiešām mīl, ilgojās un skumst, kā to saka. Bet viņš tam visam atrada labāku risinājumu - virtuālo draudzenīti. Nabaga skuķim visu galvu sagrozījis kājām gaisā tikai, lai papriecātos un kliedētu garlaicību. Kaut gan es jau sāku domāt, ka tā ir nedaudz slimība. Viņam tas viss neko nenozīmē. Ne viņš tieš...
pateicoties vienai jaukai buutnei no shii portaala, baudu jauku muuziku. naak un nenaak miegs, muuzhiigaas eksistenciaalisma muljkiibas jaucas pa galvu. piparmeetru teejas lielu lielu tasi, manikiiru un miegu.
Šodien izvēlējos neveselīgu pusdienu vietu - McDonalds "restorānu"". Ēdot savu trekno maizīti ar gaļas un nezināmas izcelsmes dārzeņu pildījumu, palūkojos apkārt uz cilvēkiem, kuri ar tikpat gardu muti kā es, stumj iekšā siltos burgerus, pa virsu iegrūžot kādu sāļu, mērcē iemērktu kartupelīti. Manu pāri zālei slīdošo skatienu aizķ...
iet prom? skriet prom? kur ir mana atbilde, es nezinu. vakarnakt likaas, ka sashkjaidiits viss liidz peedeejai lauskai.un lauska man kaut kur ieduurusies un tuuliit es noasinjoshu. es nesaprotu,no kaa cilveeki baidaas,kad censhas izmisiigi paarraut saikni, kas vinjus vieno?mazliet sajuutas, ka esi vajadziigs, mazliet pieraduma, mazliet labi izst...