TIK FANTASTISKS VAKARS!!! silts un kā smaržo gaiss!! jo beidzot plūmes sāk ziedēt! tas notika tik zibenīgi, vēl vakar tik daži ziediņi bij vaļā, bet šodien jau balts viss balts kā ar sniegu piesnidzis. es šodien nesēdēšu mājās. izdzeršu savu vakara tējas tasi un iešu ārā! izej arī Tu! un ieelpo! ievelc dziļi dziļi. pavasari.
nu tā :) maģistra darba rakstīšanā darbojas abas metodes :) šodien devos uz kādu no Rīgas parkiem baudīt sauli. Ja redzat meiteni ar saulesbrillēm uz acīm vai uz galvas, zaļā krekliņā un melnās biksēs ar laptopu uz ceļgaliem un velosipēdu blakus, tad ziniet - cītīgi cenšos rakstīt maģistra darbu :D
es speciāli biju uzlikusi lapiņu uz tv, lai neaizmirstu, cikos rāda šo filmu! dievīga. kad kino rādīja, divas reizes biju.. konstatēju, ka man patīk filmas oriģinālvalodā skatīties. tik sen nebiju neko tā.. uzrunātu.. skatījusies, ka likās tik dīvaini. grūti uztvert, jo es cenšos saklausīt, ko apakšā runā. bet nesanāk. un kā man patīk šī bon jov...
mmm.. klāt ir maijs. un katru gadu man liekas, ka tas ir skaistākais gada mēnesis! turklāt kā tas skan!! - MAIJS! jau vārdā ietverts vien kaut kas fantastisks! drīz viss ziedēs pilnos ziedos! un būs tik silts, ka jakas varēs pilnībā aizmirst. tagad jau arī ir silts, bet drīz ievas ziedēs, un gan jau vēl jaka būs nepieciešama! šīs bija fantastisk...
Pirmkārt jau gribēju palielīt savus kolēģus :) Labākus neatrast (l) viens no viņiem deva divus padomus - kā veiksmīgi uzrakstīt maģistra darbu: 1) iet laukā, saulīte, ar laptopu uz ceļiem, saulesbrillēm uz acīm un drukāt - vakar tā arī darīju :) darbs gāja uz priekšu :) izdevās :) 2) 100 grami konjaka un uz priekšu! :D šo mēģinu šodien :) tikai ...
sen nebiju tik ilgi guleejusi un neuztraukusies par to,ka kaut ko muuzhiigi kaveeju. neveseliigas brokastis: kafija ar pienu un shokolaades konchas.dieviigs laiks! saule,saule.kad taa spiid, taa aizskalo manii visu nepatiku pret Vinju, es piemirstu,ka veel vakarnakt man gribeejaas Vinjam sist. (: cik paarejoshi, vai ne? iipashaa veelme:cigarete.
vinjsh bija ljoti skaists tajaa briidii,kad man shkjita,ka starp mums vairs it nekas nav palicis. un ka tuuliit tuuliit,aiziesim katrs uz savu pusi.
do u love to see me cry? patiesiibaa es esmu gandriiz paarliecinaata,ka ne.ja attieciibu saakumaa asaras kalpo par iemeslu steigshus izliigt,baidoties,ka konflikts var aiziet par taalu un tas izskataas miilji vai aizkustinoshi, tad ar laiku asaras ir tikai kaitinoshas. un tas ir skumji un pareizi reizee. tikai...reizeem jau gribeetos to saakuma ...
...un es pastraadaaju.peec dushas un manikiira atjaunoshanas jau atkal juutos daudz labaak, nevis galiigi apputeejusi. produktiiva diena, maz miega, daudz darba. saule taa spiid, ka manii nerodas nevis druuma noskanjojuma iediiglis.prieks,prieks,prieks !!! iipasho veelmju saraksts: automazgaatuve kaut kur maaju tuvumaa ar superdemokraatiskaam ce...
Iedomājies, tu loterijā esi saņēmis šādu balvu: Katru rītu banka tavā kontā ieskaita 86400 latu. Taču šai spēlei ir savi noteikumi, jo katrai spēlei tādi ir! :) Pirmais noteikums ir: Visu, ko neesi izdevis dienas laikā, banka tev atņem, tu nevari šo naudu tā vienkārši citā kontā ieskaitīt, tu vari to tikai izdot. Bet katru rītu, Kad tu pamosties...