Lasītāju blogs

30.04.2009 | exploiter

šodien izgāju no darba laimīga :) nezinu kāds tam pamats, bet nāca apziņa, ka man ir vislabākie kolēģi :) un garīgais tik labs par spīti tam, ka šodien paziņoja par algas samazinājumu. zinājāt, ka jau zied pienenes :) un koki tik zaļi, un debesis tik zilas! :)

30.04.2009 | Linda17

30.04.2009 | Ilze3

tiesības ieguvu pirms 5 mēnešiem, bet nu daudz braukt nav sanācis, pagaidām. tad nu vakar beidzot dabūju mašīnu, un tik priecīga sēdos pie stūres! iekārtojos, noregulēju spoguļus, piesprādzējos, visu kā instruktors man savlaik stāstīja. ESMU GATAVA BRAUKT! ieslēdzu atpakaļ gaitā, izbraucu lēnām caur vārtiem, pārlieku pirmajā ātrumā - AIDĀ!!!, un...

30.04.2009 | Mudīte' zubīte

..kaadu filmu? taadu,kuras laikaa nezhaavaaties un veel labu laiku buut taas varaa? m?

30.04.2009 | Mudīte' zubīte

nu ko tie pringles var maksaat Ls 1,61? bet taapat gribeejaas. mezhs ienaacis manaa istabaa-praavs pushkjis uz galda.pat bez insektiem. miegs nenaak.saule shodien palutinaaja,shkjiet pat paaris shuuninjas iekraasoja.aktiivi fotosinteezes procesi,viss strauji zaljo,lapo,sulo... fantastika. post scriptum: es gribu pie gulbiishiem. ...un vinja (: v...

30.04.2009 | agucsss

Ir man viens paziņa,kuru satieku diendienā. Izskatīgs, naudīgs, arī gudrs, un jā...viņš ir maita! Viņam draudzene bija nupat 2 gadus, ar kuru viņš pirms dažām dienām izšķīrās to skaļi apspriežot ar savu, tāda paša tipa draugu, to dzirdot daudziem cilvēkiem! Un tādi teksi - velns, nebūs vairs seksiņš tik bieži, būs pašam ēst jātaisa utt. Tad atce...

29.04.2009 | Ilze3

kurš manām gaidām pievienojas? gribu lietu, lai pēc tam viss kļūst vēl zaļāks! un vai jūs pamanījāt cik lieli jau ir kastaņu pumpuri? un ceriņu? līdz ziedēšanai vairs nav tālu!!!! (l) (l) (l) un pienenes arī drīz ziedēs!!! ak, cik es šovakar labi jūtos. pa dienu gan karstums bij nospiedošs, bet tagad vakarā.. mmm.. bauda!

29.04.2009 | Ilze3

viss notiek! un notiek uz labu! ir jau vienmēr patīkami ja ir kāds vainīgais. ne tikai par negatīvajām lietām runājot, bet arī par pozitīvajām! šodien mēs lecām atkal! un mums bij jautri! tas ir pats galvenais!!!!

29.04.2009 | exploiter

nav ne jausmas, kurš (a) to visu izdomāja, bet mani uzjautrināja kārtīgi (txt ieguvu no viena džeka d-gr iekš draugiem.lv): Medībās Andrejam vēl nekad nav izdevies neko nošaut, jo, tiklīdz kā viņš ieiet mežā, tā uzreiz met plinti krūmos. Dots devējam atdodas, aplūkojot zelta ķēdīti teica Baibiņa, un ielīda Alfrēda gultā Ieraudzījusi Jāni pirtī, ...

29.04.2009 | Mudīte' zubīte

post scriptum: es LJOTI gribu pie vinja un gulbiishiem.

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits