Lasītāju blogs

29.04.2009 | Mudīte' zubīte

pfefferminze teeja un oliivellja uz manas aadas. saule kausee un padara par nebijushaam visas apnjemshanaas darboties produktiivi.labaak ar kruuzi un pie televizora. vai labaak ne? velopastaigu? ne tagad. gribu pie vinja un gulbiishiem.

29.04.2009 | Aija Smiltiņa

Mana atziņa - Attiecības ir kā tilts, te viņas ir skaistas un uzbūvētas,(pašu veidotas,jo ieguldījums tajā visā ir un varbūt arī būs), bet kādu citu dienu tilts var ielūzt un sabrukt un ko tad? Vai mēģināt salabot to pašu tiltu?Vai to atjaunot? Vai saukt kādu palīgā? Vai atstāt salūzušo tiltu tādu kāds tas ir? Vai varbūt ir vērts mēģināt celt pa...

29.04.2009 | Ilze3

vienkārši draugi - ko vairāk varētu saukt par paziņām - JĀ. bet vīrietis labākais draugs - NĒ! vismaz mana pieredze tā rāda. tev var būt labas attiecības ar daudziem pretējā dzimuma pārstāvjiem, jūs varat satikties bieži, papļāpāt, bet tā tāda virspusēja draudzība. tāda, kāda ir ar vairākumu cilvēku. bet LABĀKIE draugi var būt tikai sievietes. L...

29.04.2009 | magone

Hei-es veel negulju.. skatos kkaadu vecu speeli LATVIJA-AUSTRALIJA....:) javelkas tak uz chucu muizu-bet nee pat uz gultas pusi nevelk...:):) Zaavaajos acis liip ciet,bet nau speeka klaat gultu...:):) eh ko es te burbuljooju.. ej tak guleet...:) pati ar sei aprunaajos-vai nau jauki?...:):) labi eju guleet..:):)

29.04.2009 | Mudīte' zubīte

I'll give your freedom back to you. (ja vien zinaasi,ko ar to iesaakt) veelas vakarinjas.viltiigas domas. 23:11 pm, saklaata gulta un neizsiikstosha energjija. m? saule,kraaso mani aatraak. bruunu.

28.04.2009 | Anete Zaumane

Es normāla, simpātiska(atkal glaimoju), latviete( uzsveru), šodien beidzot eju uz darba interviju. Darba vieta nav nekāda ļoooti smalkā- zooveikaliņš. Bet jauks un nav tālu no mājām. Ieeju iekšā. Laipna izskata sieviete nāk pretī un jautā kā var palīdzēt. Saku, ka es uz darba interviju. Viņa sāk man stāstīt kas un kā.(krievu valodā) Viss forši, ...

28.04.2009 | dullamade

Tikko atnācu no universitātes.... Tāds pārgurums! Kuram tad šitādā karstumā vispār gribas mācīties... Citiem ir vieglāk, kamēr nav sesija, bet mūsu universitāte, tāda jēdziena kā atpūta nav... ;) 8-)

28.04.2009 | Ilze3

vai esat ievērojuši, kā civēki sākuši mirdzēt, kopš saule spīd?? es personīgi gaidu pirmo kārtīgo negaisu! tad būs mana kārta mirdzēt! būtu interesanti izveidot aptauju - kurš dod priekšroku saulainam laikam, un kurš savukārt mākoņiem! droši vien tādi kā es būtu mazākumā, bet vienalga interesanti..

27.04.2009 | mazuliite19

Sveiki, esmu AVON un ORIFLAME konsultants, ja ir vēlēšanās, raxti man uz e-pastu [email protected] Varu pastāstīt par produktiņiem un iedot pamēģināt paraudziņus... :)

27.04.2009 | Ilze3

šodien ieraudzīju ka lilit žurnālus var abonēt uz 24 mēnešiem, turklāt komplektus. nu škrobis. kā tautā saka. jo es jau esmu abonējusi vairākus. vienīgi cosmo pērku, jo patīk, ka varu to izmantot kā ieganstu lai uz pilsētu aizbrauktu... :) varu izrauties no mājas!!! bet par tām abonēšanas akcijām - laikam jo vēlāk abonē, jo labāks piedāvājums. a...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits