Lasītāju blogs

27.04.2009 | Agnese Līcīte

Ne visu šajā pasaulē var nopirkt par naudu... Nevar nopirkt to pavasara sajūtu sirdī, ko dāvina strazda dziesma pie loga un tikko no zemes izspraucies sniegpulkstenītis. Jautrā upes čalošana laikā, kad krastmala ietinusies baltās ievziedu kupenās, kur skanīgi savu dzīvi stāsta lakstīgala, dāvā sirdij saules pieskārienu. Diena, kad mazie putnēni ...

26.04.2009 | dullamade

Es sapnī redzēju, kā satieku viņu. Tik ilgi un sen neredzētu. Mēs bijām laimīgi, kā agrāk vienmēr. Viņš samadīja man, es viņam pretī, viņš apskāva mani un, esot viņa rokās, es jutos kā lidotu. Viņš škūpstija mani un man gribējās, lai tas nekad nebeigtos... Un tad es pamodos. Viena. Saule spīdēja pa logu. Ārā bija pavasaris. Bet man iekšā auksti....

26.04.2009 | dzade25

26.04.2009 | Ilze3

VAKAR beidzot redzēju SAVU pirmo tauriņu! RAIBU! ilgi man uz viņu bija jāgaida. Mans vīrietis jau par mani ņirgājās.. par manu "vanaga aci", kamēr viņš jau neskaitāmus tauriņus redzējis, es vēl nevienu neesmu pamanījusi. bet neko darīt! šis bij tieši manējais. Kā biju viņu redzējusi, un nopriecājusies, jo klusībā ļoti cerēju, ka pirmai...

26.04.2009 | dace_blusucirks

25.04.2009 | exploiter

tikko atgriezos no moto sezonas atklāšanas brauciena... stāvēju uz akmens tilta... vēl tagad ausīs mazliet džinkst. Bet toties kādas sajūtas! WoW! Vienu brīdi tā paķēra, ka gandrīz vai uz vietas apraudājos... Dievinu močus!

25.04.2009 | liixy

24.04.2009 | Kaiva Vilnīte

Kā man ir apnicis, ka vienmēr saslimstu neīstajos laikos!! Un tad nesanāk dienām ilgi satikt draugu, jo dzīvoju pietiekami tālu,lai viņš nevarētu atbraukt dienas beigās.. :-/ Un mūžīgie miljons cilvēku apkārt tajās reizēs, kad esmu beidzot ar Viņu.. Vai kādai nav kāda pārbaudīta frāze [-s], ar kurām sanāk viegli norādīt uz to,ka gribas palikt di...

23.04.2009 | Ilze3

Mans mīļotais vīrietis ir mans labākais draugs. Īstenībā – viņš vispirms bij labākais draugs un tikai pēc tam kļuva par mīļoto vīrieti. Bet šo labākā drauga statusu nepazaudēja. Tapēc man liekas ļoti labs vārds „laulātais draugs” – jo, manuprāt, ja vīrs nav tavs draugs pirmkārt, tad tur nekas labs nevar sanāk. Nu – kādu laiku varbūt var.. bet ne...

23.04.2009 | Mākoņoga

Taa vien gribaas visai plassajai pasaulei kliegt- esmu laimiigaaaa, patiesaam- no sirds laimiiga. Un tas ir tikai taadeell,ka izbeidzu 3 gadus garas attieciibas, kas beigu beigaas bija paartapushas mokoshaa rutiinaaaa :(. Esmu pozitiivs cilveeks, bet jau kaadu pus gadu jutu,ka kaut kas galiigi nav kaartiibaa, es saaku dusmoties par it kaa neko, ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits