Lasītāju blogs

22.04.2009 | Ilze3

Nedrīkst ļaut citiem cilvēkiem ietekmēt savu garīgo. Bet mēs visi esam cilvēku, un dažreiz jau gadās, ka paslīd kāja. Tapēc steidzami jādomā par kaut ko jauku un skaistu. Jo tikai es pati drīkstu noteikt, kā jutīšos, un es GRIBU justies labi! Kā man gribas meža zemenītes!! Tādu karstu vasaras dienu, bet tādu, kad no svelmes var paglābties ēnā. S...

22.04.2009 | Ilze3

Atzīšos, ka tikai vienu reizi esmu turējusi savās rokās žurnālu Privātā dzīve. Un tas bij gaidot rindā pie zobārsta, un nekā cita uz tā galdiņa vienkārši nebija. Izšķirstīju, un mēģināju saprast, kāpēc šis žurnāls ir tik populārs. Un tā arī nesapratu. Tieši tāpat nesaprotu tos cilvēkus, kas nevar mierīgi dzīvot savu dzīvi, bet kuriem obligāti jā...

22.04.2009 | Aija Smiltiņa

Šorīt, izejot no mājas, es jutu cik auksts un viss šķita it kā sastindzis pat zeme šķita iekrāsojusies balta, Nodomāju klusībā pie sevis, ka ziema atgriežas un pavasaris ir piekāpies. Stāvot pieturā un gaidot autobusu, pārņem trīsas, jo salst,ir auksti. Te pēkšņi ir dzirdama dipoņa,tāda skaņa kā ziloņi skrietu,no kurienes diez?Paskatos visriņķī,...

21.04.2009 | Ilze3

Uhhh.. Ja godīgi -domāju tā tāda veiksmīga sagadīšanās, bet var jau arī norakstīt, ka mana lekšana atmaksājas :) Esmu pārlēkusi savai zaļajai lentei (tādā gadījumā - krāsai nav nozīmes). Esmu ielekusi skaistā pavasarī, un varbūt tieši krāsa nostrādāja, jo zaļā ir mana mīļākā.. PIRMĀ un pati galvenā pārmaiņa - lai arī mazliet smējos par sevi :) u...

20.04.2009 | Ilze3

Nevar kaut ko skābu paslēpt iekš salda. Nevar saīgušu dusmīgu seju noslēpt, smaidot. Tas smaids nebūs tas. Tas nebūs īsts. Ātri var atkost. Vajag nevis piespiesti smaidīt, un koncentrēties uz to, bet censties atrast par ko priecāties, un tad par smaidīšanu nebūs jāpiedomā.. smaids vienkārši būs. Bet tomēr tik daudzi cenšas māksloti smaidīt.. vai...

20.04.2009 | Ilze3

neesmu pirkusi šokolādi nu jau pāris dienas. tā vietā mājās turu ābolus. un taisnība - ja ir, tad apēdas. bet ja nav.. nu tad jau nav ko arī ēst :-D :-D :-D tā ka vislabākās zāles pret šādām mazām atkarībām ir - prom no acīm, laukā no vēlmēm :)

19.04.2009 | Ilze3

Es nudien nevaru ciest tipus, kas neuzskata par vajadzīgu mazgāties. vai arī mazgājas labi ja reizi nedēļā, un atrodoties kaut vai vienā telpā ar tādiem, jūti ka smird. agrāk domāju, ka tas nav iespējams, ka ikviens cilvēks kaut minimāli par sevi rūpējas. bet izrādās tā nav :(

19.04.2009 | Ilze3

vislabāk sajust darbu var pēc tā padarīšanas. gandarījums + lepnums par paveikto rada tik labu noskaņojumu, kādu grūti dabūt citur. un arī vienkāršas desas un maize vislabāk garšo pēc labi padarīta darba. tā nu tas ir! un šo sajūtu gribētos baudīt atkal un atkal! tapēc ir labi, ka ir talkas. sakopšanas talkas, siena talkas, kartupeļu lasīšanas t...

19.04.2009 | exploiter

Spoks Sabiedrības palaistuve un lupata... Paliek sliede aiz mēteļa pa zemi vilkta Kājas pa zemi slāj pacelt nav spēka Tukša sirds un dziļas acis Nebūt vairs tam kas ievēlēts nopūšot svecītes tortē

19.04.2009 | Agnese Līcīte

Varbūt reizēm domāju pārāk daudz, varbūt vienkārši nespēju atslēgties no tā, kas notiek apkārt... Neprotu tā, ka "tas jau notiek ar viņu, mani tas neskar!" Tādēļ vismaz morāli cenšos atbalstīt tos, kam klājas sliktāk nekā man. Un tas nav tādēļ, ka cenšos nopelnīt sev baltos spārnus-man sagādā prieku, skatīties laimīgā sejā, kad es it k...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits