Lasītāju blogs

08.05.2009 | Mudīte' zubīte

saule,saule saulee. saule uzziimee uz manas aadas bronzu. saule. mana peecpusdienas kafija ar pienu un labsajuuta manaa sirsninjaa. saulee..

08.05.2009 | Ieva20

Vai zinājāt, ka daudzas eļļas (piemēram- naktssveces, jojobas, kokosriekstu) ir piemērotas sejas kopšanai? Tās ir vieglas, ātri iesūcas, pabaro sejas ādu, padara to maigu un dzīvīgu. Šīs eļļas ir bez izteiktas smaržas un dabiska sejas ādas kopšana ātri var kļūt garlaicīga, ja vien neesat kosmētikas līdzekļu bez aromāta cienītāji. :-) Kā padarīt ...

07.05.2009 | Ilze3

pēc laika, ko es pavadu pie datora. :)

07.05.2009 | Ieva20

Bieži ir grūti atrast sejas krēmu, kas būtu ideāli piemērots tieši jūsu ādai un kura sastāvdaļas ir 100% dabīgas. Mājās gatavots, dabīgs un veselīgs sejas krēms, atkarībā no izejvielām, sniegs tieši to, ko sagaidāt no ideālā sejas kopšanas līdzekļa. Jāatceras, ka sejas krēmam būs tādas pašas īpašības, kā eļļai, ko lietosiet to pagatavojot. Sejas...

07.05.2009 | Ieva20

Ja mājās ir sāls/cukurs un eļļa- var uzskatīt, ka brīnišķīgs un dabīgs skrubis ir gandrīz gatavs. Jūras sāls ir bagāta ar minerāliem un tai piemīt attīrošas īpašības, tomēr jābūt uzmanīgam- iekaisušai, bojātai ādai vai pēc skūšanās/ vaksācijas sāls skrubi nevajadzētu lietot. No cukura gatavots skrubis ir maigāks par sāls skrubi un lieliski piemē...

07.05.2009 | raiba

Laigan šobrīd laukā ir lietains laiks, un nebūt tas siltākais, pats labākais ir tas pavasara svaigums ko var just cauri. Bet kāpēc gan nepieciest to vēsumu, ja varam ieraudzīt ievas ziedam. Un šogad tikai uzzināju ka ievziedu laiks mums atnes šo spirgti svaigo gaisu un laiku

06.05.2009 | Mudīte' zubīte

galva, nesaapi. gribu just cigareshu garshu,nevis tikai nojaust. kumeliishu teeja ar medu ir mans sabiedrotais. izkaapa saule tomeer no aizmaakonijas.un es praatoju:kamdeelj man no riit mosties bail.? reizeem. nozodz mani un aizved paari robezhai. uz Siciiliju! kursh nozadzis manu komfortu?

06.05.2009 | Dace Kelere

Sen jau zināju, ka brīnumi notiek, bet pārsteiguma moments ir tik salds! Ikdienas pusdienas pārtraukumos, kas ilgst vienu stundu, vienmēr izdomāju paveikt ko lietderīgu, šoreiz devos kārtējo reizi uz apavu veikalu, lai apskatītos kartējās skriešanas botas. Un tagad pats neticamākais, kad vienas grasījos uzmērīt, atskanēja zvans manā mobīlajā tel...

06.05.2009 | Ilze3

šorīt no rīta pamodos - un beidzot -diena manā gaumē! es pat nevar aprakstīt - cik pacilāta jutos, sajūtot vēju savos matos, atverot plaši acis, jo saule nespīd, un ieelpojot to smaržīgo pavasara gaisu, ko vējš nes man sejā, to pavasarīgo ziedēšanas aromātu. un domāju, eh, es romatiķe, cik man maz vajag priekam!

06.05.2009 | Aija Smiltiņa

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits