glanceets zhurnaals uz galda. svaigi sapluuktas mezhmalas pukjiites. mazliet prieka, ko sniedz svaigs gaiss un mezhs. shobriid priecaajos,ka tu esi prom.man to vajag, peedeejais laiks sakaartot savas domas.atguut savu briiviibu. gara briiviibu. tas ir taads zhnjaugs,taas muusu siikaas melodraamas, rutiina slaapee visu manu dziives energjiju. pri...
Es laikam palieku veca, bet es, liekot roku uz sirds, varu teikt, ka es tiešām labprāt dzīvotu laukos :D
Tas protams uz katra gaumi, bet izdzirdot tādu balsi man tirpas pārskrēja!!! (l)Kaut ko tādu ilgi neesmu dzirdējusi, un garastāvoklis garantēts (l) http://www.youtube.com/watch?v=9z0h1NNk1Ik&feature=related
Šodien šajā drūmajā un lietainajā dienā, kad garastāvokļa nav, nedaudz lika pasmaidīt anekdote: Jauns pareizticīgo priesteris gatavojas novadīt savu pirmo dievkalpojumu. Tā kā viņš baidās, ka aiz uztraukuma var ko sajaukt, vecākais priesteris viņam iesaka "ostogramitsja", t.i. iedzert 100 gramus. Nākamā dienā pēc dievkalpojuma abi prie...
iegrimstu un grimstu, grimstu, grimstu dziljaak . kad izmisumaa juuti,ka kaut kas nekaveejoties ir jaamaina, ka VISS NEKAVEEJOTIES JAAMAINA, bet nezini, ko, ar ko saakt, kaa saakt. ko njemt liidzi, ko ne. instrumentaalaa muuzika,kafija ar pienu un izmisums. sejaa smaids. visvairaak es shajaas muusu draamaas un izspeeleetajaas idillees baidos paz...
Šodien piedalījos upes sakopšanas talkā, un tagad man tik patīkams nogurums, zinu, ka padarīju labu darbu. Diena tika pavadīta svaigā gaisā, un vēlpietam rozā vaigi iedeguši kā sivēnam. Bet bija tā vērts ņemties ar tiem visiem atkritumiem. Katram kaut vienreiz tādā jāpiedalās ;-)
tikko sapratu, ka ļoti, ļoti sen neesmu neko rakstījusi savā blogā. bet tā kā vakar mani tik ļoti sajūsmināja cosmo jaunais formāts, tad nespēju vairs klusēt, jo, šķiet, tagad maisam gals vaļā. tik labā garastāvoklī sen neesmu pamodusies, jo visu laiku manu prātu nomoka visi skolā nepabeigtie darbi, naudas pelnīšana un (ne)tērēšana un tamlīdzīga...
..un tagad-dzilju, dzilju miegu. un ar kraasainiem sapnjiem. ar riita smaidu mirkli peec pamoshanaas. ar lielisku riitdienu. m.
Šodien pēc vienas diskusijas aizdomājos par to, ka es tik tiešām nenovērtēju to, kas man ir. Konkrētāk par manu vīrieti. Rakstot atbildi diskusijā par to, kā viņš man brokastis taisa, kā puķes dāvina, kā pankūkas cep utt. es priecājos par to, ka viņu paslavē citas meitenes. Redz, ka man tomēr ir trāpījies tas labais vīrietis no visiem sliktajiem...
manii atgriezhas harmonija. ar saulrietu viss ir skaidraaks. paleenaam shuunas pildaas ar prieku, zaudeetais komforts tiek atguuts. tikai nepazaudeet to vairs. ilgi balanseejusi uz virves virs bezdibenja, gribu uz laiku atteikties no tamliidziigiem eksperimentiem. gribu mieru. un lai viss rit savu gaitu. savu nemainiigo gaitu :).