Lasītāju blogs

12.05.2009 | Ieva20

Zelta šī sviests, jeb kpangan sviests tiek iegūts no Rietumāfrikas mežos augošā Āfrikas sviesta koka. Tā sastāvā ir augsts A vitamīna līmenis un stigmasterols- viela, kas nodrošina ādas elastību un cīnās ar apkārtējās vides nelabvēlīgo iedarbību, tādēļ tas ideāli piemērots ādas kopšanai un mitrināšanai. Āfrikā bieži kpangan sviestu dēvē par &quo...

12.05.2009 | agucsss

Nu ko, esmu apņēmusies iet un nodot asinis. Cerams, ka kādam tas palīdzēs saglabāt dzīvību. Kā reiz atlīdzība garšīgām pusdienām suši restorānā sanāks. Pietam, pierunāju draudzeni arī nākt, kurai kā reiz ir retākā asins grupa. Feini!

12.05.2009 | Aija Smiltiņa

Man jau mazai patika skriet, aizskriet no mammas tālu pa ietvi un atskatīties atpakaļ(kur tā mamma ir), tad nāca modē ķerenes, kad skrējām un ķērām viens otru kā traki, vēlāk skolas krosiņi katru rudeni un pavasari, gribējām būt slaidas un skaistas, ta teikt sagatavoties izlaidumam un tad ar draudzeni skrējām no rītiem un patiešām bijā ļoti slai...

12.05.2009 | Mudīte' zubīte

acis iegrimst graamataa,pierod pie burtu lieluma,skrien uz priekshu bez apstaajas.lapas nochaukst paarshkjirot,tipograafijas smarzha,rokaas sataustu vaaku. sarkana debess pamale nogrimst aiz eekaam,aiz kokiem,taalumaa. ik peec minuutes es sevii peekshnji un negaidiiti pashai sev apjaushu dziivesprieka dzirksti. nudien,es juutos labaak.

11.05.2009 | raiba

Kā man tracina, ka jau kuro reizi uznāk tāds slinkums, ka nekam nevar pieķerties.Jāgatavojas sesijai, bet es protams atlieku uz pēdējo brīdi. Un tad vienu brīdi ir visādi enerģijas uzplūdi, ka varētu kalnus gāzt. Bet šodien ir tā, šausmīgā slinkā diena. Visu dienu noslinkoju, un attopos, ka diena jau galā. :-/

11.05.2009 | Mudīte' zubīte

bbc radio. kafia. graamatas. plashi atveerts logs. kriize tup uz palodzes, kriize seezh uz galda kriize kriize kriize beidziet man to ieboreet! dziive tagad nav apstaajusies,bet man sirds driiz apstaasies,ja vien sho vaardu visapkaart varees dzirdeet, dazhaadaas tonalitaatees. kriize! ak tu shausmas, un no taa,ka mees visi barinjaa suukstiisimie...

11.05.2009 | Ilze3

šodien sapņoju par okeānu. par plašumu. par smaržu. vai jūs esat bijušas pie okeāna? kādas ir sajūtas? tādas pašas kā pie Baltijas jūras? vai tomēr ir apjausma par kaut ko varenāku? es ļoti gribētu aizbraukt pie okeāna ciemos, un pateikt, ka šad tad par viņu piedomāju..

11.05.2009 | Ieva20

Pavasara siltais vējš un saule ne tikai iepriecina sirdi un prātu, bet reizēm - arī apbēdina - rokas, seju un ķermeni. Tādēļ, lai vasarīgo noskaņojumu nenomāktu sausas, sasprēgājušas rokas, vasaras kurpēm negatavas pēdiņas, saguris ķermenis un sejas āda, ir mazliet jāsagatavojas. Sejai un lūpām pavasaris būs lielisks, ja atcerēsies: * Siltā laik...

11.05.2009 | Ilze3

šī nedēļas nogale bija tk fantastiska, ka nemaz nesanāca laika kompi ieslēgt! un par spīti faktam, ka šodien pirmdiena, es tik uz tā jūtos uz tā paša viļņa, kas mani pacēla jau piektdien! un tur savos augstumos. mēs šupojamies. protams. jo tas ir viļņa dabā. nedaudz atlaist, tad uzmest, tad atkal palaist kritienā. es gribētu aizbraukt līdz okeān...

11.05.2009 | Mudīte' zubīte

kaut shii buutu saldaa miega nakts. peec ieprieksheejaas pa pusei neguleetaas blakus cilveekam,kas paardabiskaa veidaa-dienasgaismaa attaalinaas no manis, bet miegaa instinktiivi pagriezhas man liidzi katru reizi, kad to daru es, cieshi apskauj un kaut ko murmina... vai nav savaadi..? ja es pieceljos no gultas nakts laikaa,man naakot atpakalj, v...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits