Pēdējā laikā pamanu, ka arvien vairāk vīriešu kārtas kustoņi man apkārt, vienkārši ir palikuši dumji, blondi, neattapīgi, sauc kā gribi. Pietam tik izlepuši! Šodien redzēju baigo skatu.. sieviete gados, ar lielu kasti rokās nekādi nevarēja atvērt veikala durvis. Durvis caurspīdīgas, lielas. No ielas nepamanīt nu vienkārši nav iespējams. Blakus š...
Šodien ar sevi varu lepoties :-P esmu daudz padarījusi. Tagad ar prieku skatos uz savu skapi, kas piedzīvoja pavasara ģenerāltīrīšanu, un kaudzīte, ko mest laukā arī tāda paliela. Grūti gan bija dažas lietas izmest, bet sapratu, ka nav ko lieki skapī turēt, it kā mīļas lietas, bet jau labu laiciņi nevelku. Un nevar tak tā piekrāt pilnu skapi, ka...
Cik gan es sen nebiju rokās ņēmusi tamboradatu :-D tā nu nolēmu ka uzmeistarošu pati savai mazajai māsas meitai dāvanu vārda dienā. Un nemaz tik traki nebija, atkal kaut ko pačubināties. Jauki kaut ko tādu padarīt, pēc kāda laika pārtraukuma, radās pat azarts. Vismaz dāvana būs pa lēto, un protams no visas sirds (l)
Man patīk trīspadsmitais datums! jo par spīti vienmēr solītajām neveiksmēm, man tas velna ducis vienmēr ir bijis superrrīgs!!! arī šodien, šobrīd jūtos lieliski, un man ir tagad laiks sev, jo bērni čuč. vakar tā nebija.. šodien ir, jo ir mans laimīgais datums :)
Drīz jau pusotrs mēnesis būs pagājis, kopš gandrīz pilnībā atteicos no Rīgas Satiksmes pakalpojumiem. Uz skolu, uz mājām, uz mēģinājumiem dodos kājām. Laika ziņā nekādas atšķirības nav - ej kājām vai sēdi sastrēgumā... Vakar sapratu, ka esmu no tā atkarīga. Vanšu tilts ir lieliska vieta, kur sakārtot domas. Vējš izpūš visu slikto, turklāt saulri...
Pastāv uzskati, ka amerikāņu stafordšīras terjers ir cilvēkēdājs, kurš ir gatavs norīt pat savu saimnieku!!! Cik internetā nav lasīts: staffs saplosa kārtējo bērnu vai tantuku, bet vai kād aizdomājas, ka nejau šķirnē ir vaina, bet gan cilvēkos pašos???!! Domāju, ka tas nevienam nav ienācis prātā!!! Sabiedrība jau runā tikai par to slikto, bet va...
Tā nu šodien domāju ko lai dara šīs nedēļas nogalē, un kā par laimi atcerējos, ka šonedēļ ir muzeju nakts, tā tad katrai iesaku paskatīties www.muzeji.lv un sameklēt to uz kuru doties. Katrā ziņā zinu, ka šajā naktī ir daudz interesantāk muzejos nekā parasti. Tā kā jādodas sestdien baudīt kultūra!!
Vēl nedzimušu dvīņu pāris sarunājas mātes vēderā. „Saki man, vai tu patiešām tici, ka pastāv dzīve pēc piedzimšanas?“jautā viens dvīnis otram. „Jā, pavisam noteikti! Šeit iekšā mēs augam un kļūstam stipri, gatavojoties tam, kas būs ārā“, atbild otrs dvīnis. „Man šķiet, ka tās ir muļķības!”saka pirmais. Nevar taču būt dzīve pēc piedzimšanas – kā ...