Lasītāju blogs

15.05.2009 | raiba

Tā nu šodien neplānoti sanāca doties laukā no mājās, un lai varētu aiziet ātrāk gāju pa citām ieliņām, ne kur parasti. Tā nu baigi jocīgi bija, jo tieši pa tām ielām biju maza gājusi uz skolu, un tagad ejot redzēju ka it kā nekas nav mainījies, bet tomēr ir. Tāda laba sajūta palika pēc tās pastaigas.Un tad vēl nopirku manu mīļoto karlsonu, un sa...

15.05.2009 | whera

15.05.2009 | Ilze3

"kad neesmu mājās par tevi rūpējas Calgon" nafig ta vispār vīrieti, ja ir tāds Calgon! kurš nez tos reklāmu tekstus domā!!!! (e) (e) (e)

15.05.2009 | agucsss

Nu kur var tik briesmīgi būt :D Tie dziesmu teksti un priekšnesumi ir atbaidoši. :%27-( :%27-( :%27-( :%27-(

14.05.2009 | raiba

Nu šo es saprotu, pozitīva attieksme, un uz priekšu( teksts bildē) (l)

14.05.2009 | dullamade

Nav jums bijušas tādas situācijas, kad liekas, ka viss ko sakāt un darāt ir nepareizi? Es šobrīd tiešām neko nesaprotu. Ja es izdaru vienu - man liekas, ka pareizi būtu bijis darīt pilnīgi otrādi. Ja es izdaru pilnīgi otrādi, tas arī liekas nepareizi... AAA! Nesaprotu, kas ar mani notiek... vai tiešām jūku prātā? :-O

14.05.2009 | Lonely Man

Nelietoju cigaretes, alkoholu un tam līdzīgas vielas, jo visas viņas bojā smadzenes. 100g alkohola, dzēš 1000 smadzeņu šūnās. Valodas kuras runāju un rakstu: LV/RU/EN , kā arī: PHP/JavaScript/DELPHI/CSS/HTML/ActionScript/C/C++/Python/Perl Pamata valoda: PHP

14.05.2009 | Lonely Man

Mēģināju ievietot foto ar PNG formātu un .png paplašinājumu, bet PHP skripts izdeva kļūmi, tad caur photoshop konvertēju fotku JPG formātā un iztaisīju izmēru 130x102 pixels, un augšupielādē bija bez kļūmēm.

14.05.2009 | lorik

14.05.2009 | Mudīte' zubīte

miers,kuru esmu atguvusi,man tik dārgs. es izbaudu katru minūti, katru mirkli, nav vairs ne miņas no nervozitātes, aizkaitinājuma, nepatikas pret it visu un katru. pieņēmusi to,ka vissvarīgāk ir būt harmonijā ar sevi, es apeju ar līkumu visus asos stūrus. esmu stipra un vienaldzīga pret nebūšanām. ja viņš tagad neatmodīsies-nebūs lemts. un es pa...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits