Sveiki, meitenes! Pēc ilgiem laikiem gāju iegādāties sev kosmētiku sev zināmajā kompānijā un biju patīkami pārsteigta! Šiem tieši tagad pavasara akcija uz dažiem produktiem, gribēju Jūs arī painformēt, moš kāda sagrib! Tātad: Pavasara akcija! 2 in 1- divi produkti par viena cenu! Pērc vienu produktu un saņem otru dāvanā! Akcija spēkā līdz 31.mai...
Šonakt drausmīgi slikti gulēju, nezinu,kas bija par vainu. MAn šķiet, ka redzēju desmitiem sapņu, bet nevienu konkrēti neatceros. Visu laiku bija tāds nemiers, varbūt tāpēc, ka ir lietas kas visu laiku nomoka prātu, un tad pa nakti vairs arī nevar atslēgties....Un tagad es jūtos super neizgulējusies, un aizmigt no jauna arī vairs nevaru, mēģināj...
redziet nu- neraizeeshanaas noved pie lieliskiem panaakumiem; man shodien pavisam veelas vakarinjas, tachu slaidums vietaa; saule atgriezhas debesiis; lietas saak mainiities un groziities; un es sev nemekleeju vietu- es leekaaju apkaart!
Šī diena bija līdz ārprātam nogurdinoša.. visas entās atskaites un pa vidu vēl lugas mēģinājums, nezinu, kā viens cilvēks var paspēt visu iespējamo vienā dienā :D bet kas uzlaboja omu, bija jauka dziesmiņa http://www.brivamute.lv/2009/05/14/meitene-no-rimi/ jeb sensacionāla debija :D :D ko tik neizdomā Latvijā :D (l)
Tā nu atgriezos no ikdienas pastaigas, un baigi labās sajūtas. Kāds brīnišķīgs laiks laukā, un tas vien bija labs iemesls uzvilkt savu superīgo vasaras kleitu. Tad vēl iegāju grāmatnīcā, un man tiešām likās ka pusi varētu nopirkt, drīzumā arī būs jārealizē kāds grāmatas pirkums.Pēc tam vnk jaukas sarunas ar meitenēm parkā . Un diena pagaidām ir ...
Beidzot uz mana galda dižojās konkursā "Dedzini kalorijas ar Easy Tone" vinnētās Reeboks botiņas. Un ar lielu sajūsmu turot viņas rokā, uzvelkot viņas kājās es jau iedomājos sevi ar garām, slaidām kājām un lapsenes vidukli. Bet tādi brīnumi notiek tikai pasakās, piemēram "Pelnrušķīte", kad viņa uzvelk kājās kristāla kurpītes ...
Sanāca vienu brīdi padomāt pa to, kur gribētos man aizbraukt. Viena no tām vietām laikam jau būtu Francija, bet tik ļoti pat negribās redzēt pašu Parīzi, bet gan tos mazos piejūras ciematiņus, kur ir pilns ar mazām ieliņāM. Vienreiz lasīju, ka tur visām mājiņām balkoni ir uz jūras pusi, un tad viņi tur ilgi un dikti bauda savu brokastu rituālu. ...
nav jeegas uztraukties par materiaalu zaudeejumu, tas nekas nav, pat ja taa lieta bija visnotalj miilja un kriizes laikos taadu jaunu neiegaadaasies.. :) es gan izkaapu shoriit no gultas ar labo kaaju, bet uzreiz ieskreeju ar kaaju saapiigi stenderee, uzreiz sajutu, ka shis buus neveiklais riits un tad veel dabuuju zaudeet praavu naudas summinju...
Cik man šodien laba iznāca rabarberu kūka, pašai prieks. Nu ir kārtīgi atklāta rabarberu sezona.Un ne jau tikai man garšoja, tā kā man labais veikums tika novērtēts (l) Tagad jāsāk domāt, ko tad es vēl varētu pagatavot, jo radās mazliet azarts. :-P
Meitenes,peldkostīmus somās, kājās ērtas čībiņas, mugurā kleitiņas un aiziet uz jūru!!! Pagaidām pa manu logu rēgojas skaidras debesis :)