Lasītāju blogs

23.05.2009 | Liga Ziedina

jutos sausmigi drankigi ka vairs neko vispar negribu.... sajuta sausmiga ka man sap ... vai tik tiesam ir gruti pazvanit milotajai meitenei un pateikt nebusu majas kaut vai atsutit sms... bet ne liek vinai uztraukties un domat nezin ko??? :-(

23.05.2009 | manuskripts

Meitenes :) Manam draugam nākamnedēļ dz-diena. Nu jūs jau zināt, ko tas nozīmē...KO LAI DĀVINA :) Visas apdrukātās krūzes, dvieļi, krekli un paštaisītie diski jau bijuši un man vienmēr ir paticis kkas īpašs...kkas, ko lietos tikai VIŅŠ :) Izdomāju :) No žurnāliem izgriezu krāsainus vidēja lieluma burtus (katrs savādākā krāsā un šriftā) un salīmē...

23.05.2009 | agucsss

Skatīt bildi :D

23.05.2009 | agucsss

No rīta agri piecēlos un pa logu zilas debesis, saulīte spīd. Bet,protams, atkla mani piemānīja un pēc vēl stundiņas pagulēšanas viss jau pelēks. Kad beidzot būs labs laiks? Manas kleitas skapī drīz jau būs noputējušas ne pa jokam. (e)

21.05.2009 | _lapsa_

Nesarunājamies. Un ir ļoti, ļoti viegli. Nerēķināšanās..tas ir tas, kas sāpina. Un ir viegli nerunāt. Tā nav bijis. Bet ir. Saka, ka viss kādreiz notiek pirmo reizi...

21.05.2009 | Ilze3

vakar šķirstīju JŪNIJA Joy numuru un nodomāju - ārprāts - tūlīt jau jūnijs klāt! un Līgo svētki! ar vienu kāju jau esam vasarā! šorīt gāju gar jaunajiem ozoliņiem, un ievēroju, ka tos no vienas vietas apsēdušas maijvaboles! kā jau katru gadu, bet šorīt likās, ka viņu tik bezdievīgi daudz! noēdīs visas lapas ozoliņam.. Nez, kāda dabā ir jēga tām ...

20.05.2009 | raiba

Gāju šodien pa ielu savā vasaras kleitā, nu tīri smuka jau. Šaura iela, un redzu, ka aiz muguras iet tantīte, paeju uz vienu pusi, lai šī tiek garām. Bet šī ķerās man pie kleitas rokas, rausta un prasa man pa krieviski vai man jauna kleita. Es pa latviski saku nē, nē, nav jauna, šī man atkal prasa vai jauna,un turpina raustīt, es atkal atkārtoju...

20.05.2009 | Mudīte' zubīte

cerinji un piparmeetru teeja,PV muuzika. un gribas uzpuceeties un pastilot.

19.05.2009 | Ieva Balode

Nju ko - solījums jātur un te nu viņš ir ;-) Esmu viena no laimīgajām, kura savā īpašumā ieguva Reebok Easy Tone krosenes. Par sajūtām uzvelkot tās kājās - (l) meitenes, kā makoņos! Būtībā starts man jau bija pagājušo 6dien, kad devos nelielā pārgājienā gar upi. Nogāju vairāk kā 3km, ne kājas sāpēja, ne nogura. Vakar vakarā devos nelielā skrējie...

19.05.2009 | raiba

Internetā nejauši uzķēru,video, kur modeles krīt šova laikā. It, kā jau smieklīgi, pašai sanāca pasmieties, bet reāli dzīvē tas ir briesmīgi, ja jānožaujas uz mutes, vai uz muguras, tad vēl nevar piecelties, un ja piecelies atkal nokrīti. Un kādi tām modelēm apavi iedoti, drausmīgi papēži, kas nenormāli slīd un tad tās nabadzītes tur iet mocīdam...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits