Lasītāju blogs

30.05.2009 | princesss

"Tikai Tu esi Tas,kurs mak satraukt mani.Tikai Tas esi Tu,kuru apturet es negribu.Tikai Tu esi Tas Kuru nemilet es negribu.Aizvien vel man Tevi zaudet ir bail. Ceru,gaidu,ka tik Tu ar smaidu pateiktu,lai uz bridi atnaktu,kaut uz bridi paliktu. Tevi ieraugot logas man celi. Ir ka uguns Tava sirds.Lauj so nakti verst man sapni.Kad es klausos ...

30.05.2009 | Elizabete2

No man is worth your tears, but once you find one that is, he won't make you cry.

29.05.2009 | raiba

Kārtējo reizi rokoties pa netu atradu šo, tas tā, lai būtu par ko pasmaidīt ;-)

28.05.2009 | princesss

Kā jau īstiem studentiem pieklājas šobrīd esmu iebraukusi pamatīgās auzās, novilcinādama diplomdarba izstrādi. nākošnedēļ jau jānodod, bet man praktiski nekas nav uztaisīts... ja vēl viss būtu tik vienkārši- kā nokačāt kaut ko no interneta... galvenais,ka pašai dusmas uz sevi ,jo nonāku tādā situācijā katru reizi. (e) :-P eh. ko nu tur žēloties,...

28.05.2009 | raiba

Šonakt nāku mājās no tusiņa, un vēl tā drusku iedzērusi, tāpēc dzirdot jocīgas skaņas, domāju ka man tikai liekās. Bet tad paskatos zemē, un pie mājas sēž liels ezis un bubina, tad vēl sāka riet dullais kaimiņu suns, un šis ar droši vien sabijās.Cik esmu redzējusi viņi baigi ātri skrien, tagad laikam sabijies nolēma atpūsties :-D Sanāk jau kuro ...

28.05.2009 | essnee

Kāpēc, nu kāpēc jūs balināt šķipsnas? Kaut kas nesaprotams. Ieteikums - ja gribat krāsot šķipsnas, nu domājiet taču ar galvu un krāsojiet šķipsnas galvas aizmugurē apakšā zem matiem. Augšējie mati pavērsies, krāsa būs redzama, efekts sasniegts. Bet nē, tā vietā lielum lielais vairums izbalina šķipsnas galvas virspusē ap celiņu. Protams, pēc pāri...

27.05.2009 | raiba

Šorīt izlēmu kārtējo reizi izmēģināt roku pankūku cepšanā,jo esmu liela pankūku mīle. Bet ir viena milzīga problēma- mīkla vienmēr sanāk briesmīga. Tā nu šorīt cerēju ,ka varbūt izdosies, bet nu nekas diži labs tur nebija. Un tad uzreiz man galvā bija mammas ceptās pankūkas, cik gan tās ir labas. Bet tas ir briesmīgi, ka vienu no saviem mīļākaji...

26.05.2009 | agucsss

cik feins laiciņš šodien bija!Ceru, ka brīvdienās arī būs forši

25.05.2009 | agucsss

Ik pa laikam te pavīd kāda diskusija, ka kādai ir briesmīgs bijušais, kurš sūta nejaukas īsziņas, vēstules draugos utt. Tādejādi mēģinot viņas sāpināt un likt justies slikti. Un tad visas metas aizstāvēd nabaga meiteni, kura ir nabadzīte un vispār ne pie kā nav vainīga... Bet kur ir jūsu pašcieņa? Kā jūs varat vispār kaut ko tādu pieļaut? Pasūti...

24.05.2009 | absynthe

Lasīju šodien interesantu teksu FML mājaslapā. Citēju: "Today, I looked down to see a tiny spider crawling on the inside of my leg, very close to my crotch. When I tried to brush it off, it only flew a couple inches because it was making a web between my legs. Even a spider knew that it's been awhile. Fuck My Life" Tas varētu būt labs ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits