sveikas! :-) es gribu zināt, vai tiešām tā ir, ka visi skaistie džeki jau ir aizņemti? (t) :-/ kur lai viņus meklē? es jau negribu narcisu, bet simpātisku! :-D tā vien šķiet ka brīvo smuko nav! :'-(
šodien jūtu, ka varu elpot. pēdējās nedēļas dzīvoju tādā trauksmē, īsti nemaz neapzinoties iemeslu tai. nebij pat laika apstāties un padomāt. BET VAJADZĒJA. ai kā vajadzēja, mierīgi paņemt pārtraukumu kaut uz pusstundu, un veltīt to SEV. apsolos vairs tā negrēkot, un neskriet pa galvu pa kaklu. bet labāk jau nesolīt neko. dzīvē visādi iet, un ga...
Šodien sapratu, ka tik drīz pie jauniem svārciņiem netikšu, un tātad jāķeras pie lietas pašai. Audums tā kā jau būtu atrasts, bet tik īsto modelīti ar piegriezni jāsameklē. Un visbeidzot jāatsvaidzina šūšanas iemaņas :-P Varēšu pēc tam lepna staigāt ar saviem unikālajiem svārkiem (l)
Šodien sapratu, ka drīz tā vairs nevarēšu izturēt. Lai gan pēc būtības sabiedrības netrūkst, bet ta milzu vientulība, kas visu laiku mani nospiež, tas ir kaut kas šasusminoš. Brīžiem pat rodas sajūta - vai es to vispar spešu izdzīvot. Un iemeslu ir ne tikai viens, bet gan vairāki. Izskatās, ka mana ģimene ar katru dienu aizvien vairāk izjūk, nu ...
Pēc šodienas darbiem dārzā esmu beigta, skudras mani apstrādāja (sarkanās), odu asinīs mirka mana mugura, un vēl kas nezināms man iekoda, un nu sāp. Nerunāsim nemaz par melnām rokām, ko tik viegli noteikti nenāksies atmazgāt. Ak,jā un vēl noskrāpētas rokas, vnk sakot jūtos kā mežone. Bet vismaz izbaudīju silto laiku, un ir gandarījums par paveik...
Beidzot šodien jāsāk mammai palīdzēt dārza darbos,bet nu vismaz viens labums būs- laba saulīte , tā kā varēs nosauļoties. Bet reizēm pat uznāk , kad gribās kaut ko pa dārzu padarboties, šodien iespējams arī ir tā diena :-P Tā kā jāmetās vien dobēs iekšā :-)
Šonakt nācās pamosties no tā, ka manā istabā drausmīgi dūca muša. Protams, ka tad, kad centos viņu ignorēt šī atsāk savu dūkšanu, tā nu nekas cits neatlika diemžēl kā atņemt viņai dzīvību. Es jau jūtu kā tuvojas tā vasaras sezona, kad pa nakti jāmostas augšā jo var just tuvojamies sīcošu odu, vai mušu, un kad liekas, ka viņš ir prom, šis atkal a...