lidoņi

30.05.2009, raiba
Šonakt nācās pamosties no tā, ka manā istabā drausmīgi dūca muša. Protams, ka tad, kad centos viņu ignorēt šī atsāk savu dūkšanu, tā nu nekas cits neatlika diemžēl kā atņemt viņai dzīvību. Es jau jūtu kā tuvojas tā vasaras sezona, kad pa nakti jāmostas augšā jo var just tuvojamies sīcošu odu, vai mušu, un kad liekas, ka viņš ir prom, šis atkal atgriežas. Odi vispār šogad tādi dulli, pat dienas laikā saulē lien virsū...trakums!!! :-D

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
nezinu.. varbūt... tas mani šobrīd mazāk interesē... vairāk jau vai viņš nevar izsist loga rūti (zinu,ka skan smieklīgi), bet tā skaņa ar kādu viņš/viņa bliežās iekšā šausminoša. :-O
30.05.2009 14:40 | saite | Atbildēt

+0
tas gadījumā nav irsis, vai kā viņu tur sauc :-O
30.05.2009 14:33 | saite | Atbildēt

+0
AKKKKK DIEVS! Man šobrīd uz balkona lidinās kkas līdzīgs lapsenei, tikai vismaz 5-6 reizes lielāks!!!!!!!!!!!!!!! :-O
30.05.2009 14:25 | saite | Atbildēt

+0
wow, labs, būs man ar jāapsver šāda iespēja ;-) un tā nežēlība nespēj mani apturēt 8-)
30.05.2009 14:12 | saite | Atbildēt

+0
mušu ķērājs:
Man istabā ir ļoti forša lampaa- nekarājas, bet atrodas pie pašiem griestiem, pēc formsa atgādina jūras zvaigzni, bet ar četriem stariņiem. nu lūk, vasarās parasti ilgi sēžu augša, bet par cik vienmēr karsti, balkona durvis -vaļā.Un tad sākas, visas mušas utt lido uz to gaismu... kaitina. bet ilgi gan nesanāk viņām priecāties, jo viņas grib tikt tuvāk gaismai, tiklīdz nosēžas uz lampas maliņas, tā vairāk prom netiek, ieslīdz iekšā, vēl paspirinās un viss... diezgan nežēlīgi, bet vismaz mani liek mierā 8-) vienīgais mīnuss- vienreiz ielidoja riktiigi liela muša, un tad visa istaba smirdēja pēc deguma... un jā, ik pa laikam jāiztīra, pa nedēļu jau riktīgu kolekciju var sakrāt :-D
30.05.2009 14:07 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits