Lasītāju blogs

05.06.2009 | Evija Zernevica

Tātad...esmu viens no tiem veiksminiekiem/-cēm, kuri šogad beidz vidusskolu. :-) Šodien bija matemātikas exāmens, kuru jau gribas aizmirst, bet nāksies par to vien domāt līdz maģiskajam datumam, kad uzzināsim rezultātus..huff... :-/ Kāpēc jāpaiet vairāk kā mēnesim līdz šo rezultātu uzzināšanai, exāmenus izlabo max 5 dienu laikā. Bet laikam attie...

05.06.2009 | Inga E

Dzīve ir nejauka. Dzīve ir ciešanas. Tad kāpēc mums to visu nemainīt sev par labu?! Ja tu beidzot ieraudzīsi mākonim zelta maliņu vai varavīksni pēc vienmuļās lietusgazes - mainīsies tava iekšējā pasaules uztvere... Vēl jo vairāk - mainīsies cilvēki un pasaule tev apkārt! Tad var gadīties sastapt Isto vīrieti tepat, aiz kaimiņmājas stūra, gadīsi...

05.06.2009 | Liene Zalte

Sveika, es gribu ar tevi pārgulēt. Jā pārgulēt, Tu nepārklausījies, tas ir viss ko vēlos no tevis. Es negribu iepazīties ar taviem vecākiem un iet kopā uz baznīcu Ziemassvētkos. Arī veidot ģimeni ar tevi es nevēlos. Nevēlos no tevis trīs bērnus, dārza mājiņu laukos un suni ko sauks par Reksi vai Redžinaldu, vai kaut kā tamlīdzīgi. Vēl mazāk es v...

05.06.2009 | Sandra4

Varbūt man ir tieksme pārāk daudz rūpēties par sev tuvajiem cilvēkiem... :-/ Redzot to,ka kāds no tuviniekiem sagrauj savu dzīvi, nespēju nostāvēt malā uz to visu noskatoties. Kāpēc cilvēks nesaprot, kamēr nav dabujis no dzīves "pa seju". Iespējams, ka esmu dabujusi diezgan daudz "pa seju", tapēc tagad varu tik gudri spriedel...

05.06.2009 | Dace Kelere

Nav viegli meitenes, galīgi nav viegli! Garšīgās, svaigās bulciņas, kūkas gabals daudz ātrak ieslīd vēderā, nekā mazinās tauku slānīts ap vidukli. Es tiešām cenšos, es diezgan regulāri velku savas "kristāla kurpītes" (reeboks vinnētās botas) un dodos pārgājienā, nu jau pat kādu gabaliņu paskrienu, neskatoties, ka šīs botas nav domātas ...

04.06.2009 | Ilze3

šāds laiks kāds ir šodien ĻOTI paceļ LIBIDO!

04.06.2009 | agucsss

Nē nu vienu dienu lietus vēl ir forši, bet nejau divas! :D

04.06.2009 | agucsss

Man patīk lietus! Ne visu laiku, bet reizi nedēļā ir ok, kad nolīst. Uzreiz tāds daudz svaigāks gaiss, vēsāks gaiss, patīkami.

03.06.2009 | raiba

šodien pirmo reizi sev nopirku kaut ko rozā- krekliņu. Tā kā nekas man nav bijis rozā-izdomāju, ka pārmaiņas pēc jāpērk gan, vismaz kas jauns un svaigs garderobē (l)

03.06.2009 | Aija Smiltiņa

Šorīt paskatoties pa logu nu nemaz nešķiet, kad šī ir vasaras diena, līst lietus, debesis tumšas un samākušās. Ko lai uzvelk šodien uz darbu? Pa galvu joņo doma, cik labi būtu, ja nevajadzētu nekur iet no mājas ārā, bet varētu tā laiski gulšņāt dīvānā un saritināties siltā segā. Mierinu sevi ar domu, ka Latvijā ir ļoti nepastāvīgs laiks un drīz ...

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits