Saņemšanās & apņemšanās!

30.06.2013, Nikola12

Vrb tas ir stulbi - sākt rakstīt savas apņemšanās, mērķus, paveiktos darbiņus, ta4u domāju, ka tas palīdzēs man pašai, paskatīties uz sevi no malas, par to, kas esmu, ko daru un ko varu. 

Mana apņemšanās, pirmkārt, ir padarīt interesantāku ŠODIENU pašai sev un arī pašai izkāpt no pasīvās sēdēšanas, gaidīšanas lomas. Saprotu, ka tikai aktīva darbošanās, entuziasms var man palīdzēt.

Šorīt piecēlos un domāju, ka skriešu, ta4u atradu miljons iemeslu, lai to atliktu, ar domu, ka sākšu no rītdienas. Vakar domāju, ka no šodienas. 

Ņemu sevi aiz matiem, velku ārā no migas, ģērbju treniņkurpes un eju ielās!!! 

p.s. arī horoshops man šodien labs - no pienākumiem izvairīties nevar, izdari tos un tad visa diena tev būs brīva! Centies būt neatkarīgāks no citiem!!!!!!!!!!

Lai visām jauka brīvdiena!

BAUDĪSIM! :-)

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies! :-)
Gribētos, lai vairāk meitenes rakstītu savu motivāciju, izdošanos, kas arī palīdzētu mums pārējiem - līdzcilvēkiem saņemties, celties, darīt un nepadoties, jo lai uzsāktu, patiesībā vajag tik spert pirmo soli!
30.06.2013 19:44 | saite | Atbildēt

+0
Šodien skaisti pasauļojos, sagaidīju savu paziņu, mežā uz deķīša notiesājām rabarbermaizīti, izstaigājāmies, nogurāmies un ar smaidu atvadījāmies. :)
Tagad gaidu nākamo ciemiņu. :) Ir cilvēki, kas vēlējās sabendēt manu omu, bet situāciju pieņemu un atlaižu - katram izvēles tiesības un brīvība, tikai žēl, ka esmu tik ļoti jau emocionāli dziļi šajās attiecībās, bet uzskatu, ka viss notiek tā kā tam jānotiek un Dievs man dos vislabāko no variantiem.
Mīļās meitenes - mazāk pieķerieties līdzilvēkiem, vairāk esiet attiecībās ar sevi. Motivējiet, dariet, smaidiet, pieņemiet jebkuru dzīves situāciju, jo lai gan nezinam, taču visam ir kāds iemesls.
Pieņemt, samierināties, neapstāties, dzīvot un baudīt. Neviens nav teicis, ka dzīvot - tas ir viegli.!
30.06.2013 19:41 | saite | Atbildēt

+0
Velu veiksi:) mani sadi raksti ari motive:)
30.06.2013 17:53 | saite | Atbildēt

+0
Nu re, pirmie 5 km pieveikti - jūtos kā ŅERGA, jo skrēju ar daudz apstāšanās reizēm.
Nākamais mērķis, noskriet - vismaz par 2 atpūtām mazāk. Šis plāns tiks pataupīts vakaram, jo tagad labi daudz ūdens, duša un uz karjerām. Līdz jāņem rabarbermaizīte, jo solīju sacienāt senu draugu. Viņš ar skrien, bet nopietni - teica, ka noskries 32km un būs uz rausīti! Ceru, ka diena izdosies! :-)
30.06.2013 12:00 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits