Piķis...

17.03.2013, Meduuza

Es nedaudz tādā kā šokā... Cik nav dzirdētas vaimanas no vīriešu puses,ka mūs, sievietes, interesē tikai nauda... Bet, velns parāvis, cik man ir nācies saskarties, tad paši to vien tik dara kā plātās ar naudu, pērk, izmaksā i vēl pat gatavi aizdot... Un te neiet runa par pāriem,kas ir attiecībās, pietiek aizvilkties uz vienu randiņu un še tev- gatavi , bez maz vai uzpirkt... Vai to var dēvēt par nepārliecinātību no vīrieša puses??? Kaut kā savādi... Beigu beigās rodas sajūta, it kā mēs būtu šiem kaut ko vēl arī parādā...

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Alise...
Tā nu tas ir... Es jau nesaku, ka vīrietim randiņā nevajadzētu izmaksāt utt, bet nu , reizēm, tas viss aiziet līdz kaut kādai galējībai... Piedāvā to un tad vēl šo un tad atkal vēl sazin ko- rezultātā tā visa šķiet par daudz un ir grūti saskatīt vīrieša cilvēciskās vērtības, jo vienīgais ko redzu ir nauda, ar kuru plātās, mēģino radīt par sevi kaut kādu bagātā veča iespaidu. Žēl, ka nav citu vērtību ko parādīt, kāpēc tās tiek slēptas un, kur paliek oriģinalitāte? Es labprāt dotu priekšroku randiņam pie dabas krūts, pie ezera, ar pāris ceptām desiņām un pudeli vīna- johaidī, galu galā ir arī sarunas un citas aktivitātes ko varētu veikt un izbaudīt, a tā naudas plivināšana pārspīlētā, nudien, spēj izsist no līdzsvara-rodas sajūta, ka mūs uzpērk. Nu, kam tas viss ir vajadzīgs-nesaprotu! :)
19.03.2013 12:57 | saite | Atbildēt

+0
Nez, man liekaas normaali. It iipashi, ja puisis aicina uz vietu, kas meitenei nav pa kabatai.
18.03.2013 23:37 | saite | Atbildēt

+0
Piekrītu Tev! Reizēm pat liekas, ka tas viņiem prātā iesakņojies - meitenei izmaksāt. Protams, būs arī tādas, kurām tikai to vajag. Prātā nāk teiciens "Vīrieši uzskata, ka daudzām sievietēm vajag tikai naudu. Diemžēl ir tādi vīrieši, kas neko citu nespēj piedāvāt!" Tā nu tas ir, ka labākās lietas, ko vīrietis var dot sievietei, nevar nopirkt par naudu.
18.03.2013 20:48 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits