Parsteigums puisim

10.08.2011, Dulce
Sveikas miiljaas meitenes! :-) Man ar puisi driiz apritees gads, kopsh esam kopaa. Gribeeju pajautaat, ko vinjam uzdaavinaat, vai kaa vinju iepriecinaat? piemeeram, romantisku vakaru, svechu gaismaa u.t.t. vai arii kaaadu originaalu pastaisiitu daavaninu, bet nevaru izdomaat ko! :-/ Mees abi veel dziivojam pie vecaakiem, taapeec ar to vakaru ir kaa ir. bet varbuut var kautkur aiziet? Dziivoju Jelgavaa :-P Ceru ka juus man vareesiet ieteikt kaa nosvineet sho dienu! (l) Paldies. (Atvainojos par pieturziimeem, neesmu pie sava datora, un shajaa nevaru taas atrast :-( )

Komentāri [5]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Tieši domāju to pašu, kā pārsteigt draugu, mums arī paliek gads.
Nezinu cik jūs esat aktīvi vai neaktīvi, bet es ieteiktu seksu ,kur vien pagadās. No rīta ātru un vakarā izjustāku. Ir tā problēma ar vecākiem, nu var jau noīrēt uz nakti kādu viesnīcas numuriņu. 8-)
29.09.2011 16:42 | saite | Atbildēt

+0
es uztaisiju kruziti savejam ar musu bildi un musu vardiem + un ir love . vinsh bija tadaa staraa ka pilnibaa visu dzer no vinjas pat alu :-D . un tas izmaksaja tikai 6 ls t bode :-) . un striptizs ari nav pelama doma . vinjam tak ir sava iztaba :-D un tad tev tikai vajag varen sexy apaksvelu
13.08.2011 21:06 | saite | Atbildēt

+0
uzmet aci internetā (ārzemju saitos) visādiem dāvanu piedāvājumiem, par lētām naudām var daudz interesantu lietu atrast :)
es esmu traka uz smaržu dāvināšanu.
11.08.2011 16:45 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Es savam puisim uz ZSvētkiem uzdāvināju skaistu lielu albūmu ar mūsu bildēm. Pie katras bija pierakstīts kaut kas mīļš un svarīgs :)
Viņš bija sajūsmā!
11.08.2011 15:55 | saite | Atbildēt

+0
Jā, es jau gribēju teikt striptīzs, bet vecāki laikam to nesapratīs...
10.08.2011 21:40 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits