atpakaļ tur, kur sāku

22.07.2011, Laura67
Sveikas. Kā jums šī vasara? Ja kāds jautātu man, tad labāk nejautātu. Kāpēc? Jo esmu atpakaļ tur, kur sāku. Nekur. Mana dzīve pašlaik ir bez emocijām. Un pats sliktākais ir tas, ka nezinu no kurienes tas sākās un kāpēc? Vienmēr jāsmaida, jāsaka ,ka viss labi, jābūt pacietīgai. Un vai tas atmaksājas? Nē. Ziniet, tas nekad neatmaksājas. Manuprāt, tas paliek tikai sliktāk un sliktāk. Bet tā vietā lai skrietu un kliegtu, es nezinu ko un kur. Es gribētu, es vēlētos, es zinu, ka tā tas nevar palikt. Laikam.

Komentāri [6]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Nu, ja viņa Tev ir patiesi laba draudzene un viņai Tu esi svarīga...Viņa noteikti uzklausīs Tevi un sapratīs. Tam jau ir domātas draudzenes :)
Ja izrunāsies, paliks daudz labāk...tas vienmēr lieliski palīdz. Nevajag turēt visu sevī .:)
Jauku Tev dienu ;)
24.07.2011 18:49 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
protams, ir draudzene, bet viņa tagad ir par un ap savu puisi un nedomāju ,ka mani saprastu.
24.07.2011 14:57 | saite | Atbildēt

+0
Nuu, vai tad Tev nav kāda laba draudzene, māsa vai kāds radinieks, ar ko Tu varētu izrunāties !? :)
24.07.2011 13:59 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
m - tāpat tavs komentārs ;-) Minkuce - iespējams, bet pašlaik nevaru iedomāties ar ko varētu tā no sirds izrunāties.
24.07.2011 03:39 | saite | Atbildēt

+0
Man liekas, ka Tev steidzami vajag ar kādu, tā kārtīgi un no sirds izrunāties ;)
Šķiet, ka Tevi kaut kas ļoooti nomāc.
Bet Tev noteikti viss nokārtosies :)
Lai veicas !
24.07.2011 03:12 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
pilnīgi bezsakarains raksts
22.07.2011 23:02 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits