plaukumā

Trakums, kā zied kastaņi, ceriņi, ābeles, plūmes. Un vējā lidojošās ziedllapiņas. Alleluja (t) ko domā, aizmirsu viendien telefonu mājās, nu labi, ka tā - dusmas sev uz 10 h aiztaupīju. Pusnaktī, pārrodoties mājās - teksts: "Nu čau, mazais. Kā klājas? :)". Un, mēteli nenovilkusi, blenžu vienā punktā minūtes astoņas, atspiedusies pret sienu gaitenī. Jā, un tad manī sāka augt dusmu bubulis. Tik mokošas attiecības. Punkts. Jau vairākus mēnešus - un vienalga uzrakstīs. Sajutos kā otrās šķiras cilvēks. Jo es dzīvoju tālāk. Gribas mieru, godīgumu un cieņu pret sevi kā personību; savu laiku. Lai gan zinu, ka meloju sev, sacīdama, ka nav vairs jūtu. Bet mana pašcieņa to nevarēja izturēt. Kas bijis, pagājis. Satiku šodien jauno simpātiju. Viņam ir sasodīti seksīgi sirmi deniņi (l) Un tikai 30 -gēni. Sataustāms miers - diametrāli pretējs cilvēks. Esmu sieviete-impulss, slāvu temperaments :-D

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Paldies :-) !Ta jau laikam ir-it ka ,gadiem nav nozimes,bet tomer ,ja padoma...,kas pardzivots,izdzivots saja laika... ir tik daudz sakrajies ,ka loti gribas padalities! |-)
24.05.2011 19:58 | saite | Atbildēt

+0
Zini, Emmanuelle (man šķiet, ka esam vārda māsas :-) ), ko es sapratu...nu ja, tikai nesen. Viss notiek tik tālu, cik mēs to atļaujam. Cenšos! Pirmkārt, jau zinu to, ka savas emocionālās vēlmes varu un māku nodrošināt/ apmierināt pati. Līdz ar to vīrietis nav vajadzīgs kā "irstošas dzīves lāpītājs". Kā līdzvērtīgs partneris. Un viegli nenākas :-P Man ļoooti patīk Tavi komentāri - experience based un arī evidence based (gluži kā medicīnā :-P ) tie izceļas :)
23.05.2011 19:50 | saite | Atbildēt

+0
Lai tev veicas :-) !Patik tavs optimisms.Cilveki pedeja laika tadi skumji!Atceros ,ka man nodala bija dakteris,kuram ari bija jau sirmi denini - 35g.!Tas noteikti nav nekads raditajs,ka virietis slikts-tiesi otradi-seksigs!!! (l)
22.05.2011 11:53 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits