Par mazajiem draugiem.

03.03.2011, Spīdola
Ar stipras, karstas kafijas krūzi rokā, zem mīksta rozā pleda ar baltiem ziediņiem, sapņainām acīm lūkojoties laukā pa logu... Bet ārā pa logu neko, izņemot apsnigušus jumtus, apledojušus celiņus ieraudzīt nevar. Ā nē, tomēr var. Pāris tantiņu atkal iznesušas ēdienu miskastes kaķiem - šiem nabadziņiem pat nav pagraba, kur noslēpties no aukstuma. Bet tantiņas viņiem iekārtojušas māju no kartona un dēļiem, kur mazie paklausīgi arī sēž. :-) Sēžu un domāju par ''saviem'' pagraba kaķiem... Tie dzīvnieciņi dažreiz pat ēst negrib, bet grib tikt samīļoti. Tik interesanti palūkoties, ka katram ir savs raksturs - gluži kā cilvēkiem! Viens stāvēs malā un gaidīs, kamēr paēduši būs pārējie, lai cik ļoti pats būtu izsalcis. Cits nāks un kā kalnu kaziņa palēksies uz pakaļkājām, lai tiktu noglaudīts. :-) Vēl cita nekādi nespēs sadzīvot ar pārējiem un kašķēsies kā veca, ar dzīvi neapmierināta kaimiņiene. :-D Varbūt izklausos pēc kaķu tantes. :-D Bet man tik tiešām ir tik ļoti žēl šo dzīvnieciņu. Eh, būtu man vieta un nauda, visus paņemtu. :-| ______________________________________________________ Būtu tik jauki, ja visiem mazajiem draugiem varētu būt šādi ---->> (l)

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man riebjas,ka mani kaimiņi paņem sev kaķi, bet nelaiž iekšā savā dzīvoklī un nebaro arī īpaši tos kaķus (e) Priekš kam ņemt,ja nemaz negrib rūpēties par to kaķi>? Vienkārši nesaprotu to, jo kaķis jau neprasa nez cik lielus materiālos līdzekļus un baigo uzmanību. Mans kaķis gan ir izlaists un resns, kas kaut gan ar varbūt nav labi :-D
04.03.2011 13:21 | saite | Atbildēt

+0
šodien tieši aizdomājos par to - laikam manas mājas "kaķu tante" uz ziemu viņus ņem mājās, neskatoties uz to, ka viņai ir liiiels suns :-D jo ziemā vispār viņus nemanu (tieši tos mūsu mājas kaķus), taču, kad silts, tad viņi visi te pagalmā sasēduši. :-D
04.03.2011 03:02 | saite | Atbildēt

+0
Ja es skaidri un gaiši zinātu, ka tas kaķis nevienam nepieder no kaimiņiem tad arī varbūt kaut ko izdomātu. A mazums, viņš kādam pieder, bet vairs neņem dzīvoklī, bet gan kāpņu telpā viņš dzīvo.
Arī lejā ir izlikts paziņojums (jau labu laiku atpakaļ), lai kāds piesakās, kas zin, kam pieder, no kurienes nācis, kas viņu te baro un ka jāmeklē risinājums. Bet cik es noprotu neviens vēl nav atsaucies.
Un es pati to negribu darīt, negribu blusas savākt vai vēl kādu zarazu. Pietiek jau ka vienreiz, kad viņš gulēja pie manām durvīm paklājiņā atradu blusu.
04.03.2011 00:12 | saite | Atbildēt

+0
Nu lūk, ja viņš Tev traucē, paņem un aizved uz patversmi. ;-) Būsi izdarījusi labu darbu un kāpņu telpa vairs nesmirdēs. (t)
04.03.2011 00:05 | saite | Atbildēt

+0
Bet bomžiem neviens neļauj dzīvot kāpņu telpās.
Katrā ziņā, šitas viss ir bezjēdzīgs, bet ciest nevaru (e) (e) (e) (e) (e) to kaķi, jo viņš te piesmirdina visu.
Kauns kādu ciemos vest caur tādu smirdīgu kāpņu telpu.
04.03.2011 00:01 | saite | Atbildēt

+0
Ja man ir ko iedot, es dodu. Jo kaķītim jebkurā gadījumā gribas ēst, lai vai kur viņš dzīvotu. Bomži arī smird.
03.03.2011 23:51 | saite | Atbildēt

+0
Jā, un vainīgi ir arī tie, kas viņu te baro. Vnk man tiešām nav nekas pretīm, ka viņu te baro un mīļo.. bet nu to smaku es domāju, ka nevienam negribas paciest. :-/
03.03.2011 23:02 | saite | Atbildēt

+0
Manējie minkas kāpņu telpās nedzīvojas. :-P Bet tur pirmām kārtām ir vainīgi cilvēki, nevis zvēriņš! Kāds viņu ir izmetis un ārā tāds aukstums. Dabiski, ka viņš meklēs siltāku vietu.
03.03.2011 22:11 | saite | Atbildēt

+0
vari atnākt uz manu kāpņu telpu un savākt to kaķi, kas piesmirdina visu kāpņu telpu. (e) atvaino, ka piedrazāju ar negācījām, bet nu tomēr, lai jau kaķīti baro un mīļo, bet to ka viņš nokārtojās kāpņu telpā un te smird kā kaut kādā kūtī arī nav forši :-(
03.03.2011 21:58 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits