Kādas attiecības es vēlos?

15.02.2011, The Same One ...
Gribētu dzirdēt Jūsu viedokli/pieredzi par to, cik svarīgs ir līdzīgs dzīvesveids attiecībās. Ar mani ir tā, ka jau labu laiku esmu aizrāvusies ar aktīvu, mazliet adrenalīna pilnu dzīvesveidu. Zinu,ka neemsu viena tāda, kura brīvdienās labprāt dodas uz ralliju, motokrosu utt...Problēma sākas tad, kad iepzīstos ar vīrieti, kurš it kā simpatizē un šķiet, ka ir ok, BET viņš nedzīvo man līdzīgu dzīvesveidu. Man gribētos, lai mans vīrietis arīdzan aizraujas ar līdzīgām interesēm, lai viņš pats piedāvā braukt weekendā uz ralliju vai motokrosu. Man harmoniskas attiecības veidojas tad, ja arī intereses ir līdzīgas..man mērķis nav pārvērst savu vīrieti..Man nav interesanti, ja viņš brauc uz ralliju tikai tamdēļ, ka es braucu, un viņu it kā tas interesē...Un tiklīdz es jūtu, ka šīs intereses krasi atšķiras..man pazūd interese par vīrieti..jo man gribās sajust blakus radniecīgu dvēseli..Vai ar Jums tā nav?

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
es neprotu pielagoties otram cilvekam un tadelj iespejams esmu bez attieciibam jau labu laiku!vnk ja viirietim nav kopigas intereses ar mani tatad vins man neder...tas mana skatijuma!
16.02.2011 21:35 | saite | Atbildēt

+0
Tur tā lieta, ka man nav vēlme likt otram cilvēkam tik ļoti mainīties, nedz arī pašai radikāli mainīt savu dzīvesveidu..Jo man patīk tāds, kāds tas ir..
15.02.2011 22:36 | saite | Atbildēt

+0
Saprotu loti labi ,ko gribi teikt!!!Manas pirmajas laulibas bija tiesam si "radnieciska dvesele"-mes vispar sapratam viens otru no pusvarda!!! :-) Otras pilnigs pretstats-tu nevari izmainit otru,vins var mazliet pielagoties,tu vari pielagoties...tomer tev ir jazin, cik talu tu esi ar mieru so pielagosanos veikt-ja par daudz ,tas paliek par apgrutinajumu!!!Padoma !Katras attiecibas ir savas labas un ari sliktas puses-galvenais ,ka mes varam iejusties taja visa?!
15.02.2011 22:34 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits