This is a man's world...

14.02.2011, Ginge
This is a man's world- But it wouldn't be nothing, nothing without a woman or a girl... Sveiki manas milas sen ''needzeetaas'' daamas. Taa nu sanaca,ka dabuju jaunu darbinju, tapec pedeja laika cosmo loti reti iegriezos. Bet nu jau jaunaja kolektiva esmu iejutusies, tapec domaju ,ka irlaiks atgriesties cosmo. Darbinsh dikti feins- tagad tapat,ka lielakaa dala no jums dzivojos pa ofisu. Stradaju labi pazistamaa firmaa -BP. pavisam noteikti- sudzeties nevaru. Savaadak man viss pa vecam. Esmu laimiga savas attiecibas. Ar veselibu viss kartiba (nosplaujos)... Tagad par sho weekendu_ ta kaa tuviojas valentin diena, un mes jau pagajusho gadu vienojamies,ka valentin-diena ir parak komercilizeta, veltijam sev nevis pirmdienu (kad patiesiba ir visu miletaju diena) bet visu weekendu. Mans mr bija rezervejigs galdinju burviga restoranaa, taa kaa mans uzdevums bija tikai sapuceties. Tas tika izdarits kautcik veiksmigi, un varejam doties izbaudit sestdienas vakaru... vakarinjas bija patiesam burvigas. Man tika pasniegta burviga valentin dienas davana. gredzens, uzreiz saku,ka ne saderinashanas, bet tikuntaa tik looti ipash un skaists. divdaljiigs swarovski gredzentinsh. pec vakarinjam devamies talak pilsetas naksnigaja dzive izbaudit kokteilus. sodien visu denu slinkojam neko nedarot. man pat nebija jataisa eest,jo ari par to mans ipashais cilveks parupeejaas... esmu laimiga meitene

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Man arī tā vislabāk atmiņā palikusi :D Jo to viņa tā ''stingri'' nodziedāja ;) :D
Bet kā man draudzene stāstīja, kas strādāja ar Mary kopā TESCO, ka viņai ir tikai dažas dziesmas ko viņa māk dziedāt. Ko viņa visu laiku pie sevis dungojusi to māk nodziedāt. Jaunas dziesmas nesanāk.
14.02.2011 20:04 | saite | Atbildēt

+0
Jaa man jau taa likas,ka vinja dziedaja :D
gredzens tika jau nobildets- bet paslaik esu darba tapec nevaru ielikt :D vakara atradishu hihihi
14.02.2011 19:33 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
jā, viņa dziedāja to dziesmu, es to vislabāk no visām viņas dziesmām atceros. :-) gredzena bildi studijā! :-D (l)
14.02.2011 17:56 | saite | Atbildēt

+0
civ chrissy- jaa pavisam iespejams ,ka Mery vinu dziedaaja :) (l)
14.02.2011 17:45 | saite | Atbildēt

+0
UUU...CIK FORŠI mīļi, un romantiski :)
Gadījumā tie pirmie vārdi tekstā nav no tās dziesmas, ko Mary Byrne dziedāja X-Factor?
14.02.2011 13:38 | saite | Atbildēt

+0
man tak pie kaajas kas aizmuguree(burtiskaa un parmestaa nozimee), un man dzivoli nav baltas sienas. bildeja mani pedeja minute kad bija jaiet leja jo taxis jau gaidija, tapec vadi bija pdeja lieta par ko domaju. tapec ari normalu kameru nepanema :D- man patik,ka cilvekiem kkur japiesienas :D bet paldies par viedokli. ;-)
14.02.2011 00:35 | saite | Atbildēt

+0
Cheeky-tu izskaties ,ka vienmer, forsi...bet ta aizmugure :-( ....Ja tu butu nofotografeta vienkarsi pie baltas sienas,bez tiem vadiem aizmugure!!!Tu jau saprati- :-D :-D Tu esi malacis !!!Turies ta talak!!! (l) (l)
14.02.2011 00:29 | saite | Atbildēt

+0
kvalitate bildej vnk shausmiga jo tika bildeta ar itouch
14.02.2011 00:23 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits