Happy Valentines day darling..

12.02.2011, Khloee
Nu ko mīļās meitenes,pēc 2vām dienām ir Valentīndiena. Šo dienu jau var pavadīt dažādi- ar savu mīļoto vīrieti divvientulībā vai arī vienai savā dīvānā ar tējas krūzi rokās. The question is..vai jūs vispār izjūtat to "fifīgo" atšķirību,ka šī diena ir īpašāka nekā citas,vai arī jūs neredzat vajadzību šajai dienai? Būtu interesanti uzzināt jūsu viedokļus :-)

Komentāri [8]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Sarikosu kartigu milu sirsninju pidzammu balliti, savam tuvakajam draudzenem. Sogad Virs komandejuma un varu iepriecinat tikai sevi un draudzenes. Griezu un dekoreju maju , driz cepsu visadas mazas sirsninu kucinas, cepuminus utt... (l)
13.02.2011 16:49 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
Velviena svetku diena kura uzcirsties un sagaidit ipasa gaisotne. Mani iepriecina jebkura svetku diena sakot ar 14 februari, tad 8 martu , lieldienam, ligo, martiniem, jurgiem ,valsts svetkiem, ziemassvetkiem utt . (l) Ka tik svetki un istais pozitivais noskanojums. (l) Bucas jums skaistas meitenes sirsnindiena (l)
13.02.2011 12:54 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
12.02.2011 22:13 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
man nav iebildumu pret vēl vienu svētku dienu :) neuzskatu,ka tas būtu kaut kas slikts. Nesaprotu, kādēļ daudzas meitenes šos svētkus uztver tik negatīvi. Ja jau runājam par komerciāliem svētkiem, tikpat labi arī Ziemassvētki savā zinā tādi ir :-P būtu man puisis, labprāt viņu iepriecinātu tajā valentīnā :)
12.02.2011 22:09 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
ja miil, tad miil visu gadu nevis vienu dienu! :-D
12.02.2011 20:57 | saite | Atbildēt

+0
Man Valentīndiena nekad nav bijusi ar kaut ko īpašāka, neatkarīgi no tā, vai bija/nebija draugs. Šogad esmu starā par šodienu, reti izdevusies un patīkama diena
12.02.2011 20:08 | saite | Atbildēt

+0
man šī diena reāli pie pakaļas :D
12.02.2011 19:21 | saite | Atbildēt

+0
tu sarunas neesi lasījusi? ja nē, palasi!
un atgādināšu par meklētāju
12.02.2011 17:41 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits