Īstenībā

12.02.2011, Nimfa
Lai cik nebūtu smieklīgi, no visām negatīvajām īpašībām, kas var piemist vīriešiem... nu, būtībā abiem dzimumiem, bet šoreiz tieši par vīriešiem (slinkums, bērnišķīgums, spītība, melīgums) izrādās, ka tieši garlaicīgums ir tas, ko es tiešām nespēju izturēt. Es varu piedot daudz ko, bet kā spilgtākos mirkļus, kad tiešām negribēju sākt vai turpināt attiecības, es atceros garlaicību vīriešos. Vienā gadījumā pārāk liela nopietnība. Nē, it kā humora izjūta viņam bija, bet tomēr nespēju iedomāties sevi kopā ar tik nopietnu, kārtīgu, apdomīgu (un, protams, mazliet garlaicīgu) vīrieti. Otrs – nekas nesakās un nevarētu sākties, jo viņš bija tik lēns, neapķērīgs un vecmodīgs. Par spīti tam, ka uz viņu var paļauties kā reti kuru, bez jebkādas nožēlas paziņoju, ka nekā nebūs. Nekad. Ah, bērnišķība, neprāts, spontanitāte ir tik sasodīti pievilcīgas īpašības...

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
switched, gudrība ir forša īpašība, bet pat gudrie var būt līdz neprātam garlaicīgi :-/ Bet, taisnība, vīrietim ir jāapzinās, ka viņš ir interesants, jo savādāk viņa ir vienkārši žēl. Un neguļ taču ar tiem, kurus žēlo... :-P
16.02.2011 22:28 | saite | Atbildēt

+0
Ahh, jā. Tieši tāpēc daudzi ir lidojuši, jo nespēj mani aizraut, tā vietā aizraujas ar mani un rozā acīm un pavērtu muti lūr kā uz Mildu :D Vīrietim ir jāprot būt gana gudram un interesantam, jo tie ir viņa ieroči. Sievietēm ir savi. Tā ir iekārtots un punkts. :-P
12.02.2011 06:11 | saite | Atbildēt

+0
Tā jau ir - rozes un klasika katrā tikšanās reizē tika nomainīta ar neparedzamo - tas tomēr ir pievilcīgāk un "iesēžas" sirsniņā! Neko neesmu nožēlojusi!
12.02.2011 01:24 | saite | Atbildēt

+0
Man loti tracina garlaicigi cilveki-tadi varetu teikt "iesunojusi"!!!Loti patik kadreiz spontanas ricibas!!!!Tas vienmer paliek atmina!!!!! (l) (l)
12.02.2011 01:15 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits