Domā?!

11.02.2011, Khloee
Tā,kā šis ir mans pirmais bloga ieraksts,necentīšos izpausties garās runās. Mana vienīgā atziņa,kas līdz šim ir pierādījusies ir tā,ka sievietes ir no Veneras,vīrieši- no Marsa. Lai gan tas ir tāds salkans teiciens,vai parasts teikums ko cilvēki mēdz izteikt,bet lai nu kā,tad tā ir pilnīgākā patiesība! Un visi šie raksti- Viņš saka,viņš domā ir pilnīgi aplami! Sievietes,nekad neielīdīs vīrieša galvā un neuzzinās,ko tā īsti tas stiprais dzimums par mums domā,tāpēc labāk vispār nedomāt..par to ko viņi par mums domā,vai saka. Labāk dzīvot brīvā lidojumā,nekā saspringt par to ko VIŅI par mums,vai mūsu izdarībām savā galviņā izdomā. ;-)

Komentāri [3]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
Mēs analizējam... Mēs domājam runājot... Viņi... Domā klusējot... Viņi ir kā alu mednieki kas novēro no slēpņa un ar šķēpu rokās uzbrūk, tad kad neesi to vissvairaak gaidiijusi, bet pati izprovoceejusi.. Liekas vbriizhiem ka vinji nedomaa... bet domaa un anal;izee veel vairaak/.jo kaa gan coitaadi vinji zinaatu ka mees analizeejam par daudz vai maz!
12.02.2011 00:29 | saite | Atbildēt

+0
Ta tiesam kadreiz ir ,ka saka Uzputene!!!Tie viriesi kadreiz neko nedoma -vienkarsi pasaka ,kas galva un viss-mes esam tas,kuras analize!!!Ta man liekas, ir trakaka lieta-analizesana!Man ari nesen ta bija-virs pateica kaut ko ,kas man isti nepatika-nepatika ka pateica!!!Pirmaja bridi gribeju atspert atpakal-tad "nosplavos"-man vel visa diena prieksa,sakt tagad analizet,parspriest,nedod dievs ,vel sakt strideties par to!!!Pateica pateica-viss "tema slegta"-jo vairak analizejam ,jo vairak atrodam ,ka ta var,nevar uttJanem laikam viss vienkarsak-dienas skrien-nav ko iecikleties uz negativo-kadreiz jalaiz pari!!! |-) :-)
11.02.2011 23:51 | saite | Atbildēt

+0
Atļaušos nepiekrist, jo būtībā mēs pašas mēģinam vīriešus aizsūtīt uz citu pasauli, sarežģījot viņu teikto/darīto un velti meklējot hintus.
11.02.2011 23:31 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits