Ir cilvēki, kuriem nesanāk..

24.11.2009, emerii
Es protu mīlēt divējādi - ar acīm un ar sirdi, tikai man tas nekad neizdodas vienlaicīgi. Vienmēr, kad iepazīstos ar kādu nežēlīgi izskatīgu pretējā dzimuma pārstāvi, kuru ieraugot, ļimst ceļi, un kad gandrīz vai jau iztēlojos, kā es izskatīšos viņam blakus, agrāk vai vēlāk pār mani nāk tā skarbā atklāsme, ka mums patiesībā taču nav nekā kopīga un, pat ja ir, tad kaut kas tomēr tā īsti neštimmē. Savukārt tad, kad šķiet, ka esmu atradusi bez maz vai savu dvēseles radinieku, ar kuru sarunājoties, stundas paskrien kā minūtes, atkal jūtu, ka ar to vien tomēr nepietiek, gribas arī to vizuālo baudījumu, tā teikt. Jā, iespējams, esmu pārāk prasīga, bet tas laikam ir kaut kas tāds, ko vienkārši nevar mainīt. Var jau, protams, mēģināt sev iestāstīt, ka izskatam nav nozīmes, ja sajūtu līmenī viss saskan un otrādi, tomēr es neprotu pavēlēt tam savam "klikšķim" ieslēgties vai izslēgties, kad vien iegribas. Nez vai vispār ir iespējams mīlēt vienlaicīgi un vienlīdz stipri gan ar acīm, gan sirdi arī tad,kad "rozā briļļu" laiks ir pagājis?..

Komentāri [4]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Noteikti atradīsi tādu, kurš patika par visiem 100%. Zini, es savā laikā arī katram atradu nepilnības, nepatika raksturs, izskats, pat rokraksts vai skropstu garums, bet tad, ja ārēji likās viss ideāli, tad viņiem (potenciālajiem īstajiem) gadījās pārāk rupja balss, pretēja dzīves uztvere manai, u.c. "kaites". Apkārtējie bija pieraduši, ka es "piekasos". Kad gāju uz tikšanos ar tagadējo draugu, neviens pat īsti neticēja, ka šī nebūs kārtējā no tām reizēm, taču es atnācu un teicu, ka man viss viņā patīk! Un tiešām...jau gandrīz gads kopā, bet vēl aizvien nav bijis nekas tāds, kas nepatiktu, ja nu vienīgi tas, ka mani pārāk daudz lutina, lai gan, ja padomā, tas man tomēr patīk:) Veiksmi Tev!
25.11.2009 12:27 | saite | Atbildēt

+0
Cilvēks, kuru tiešām mīlu, manās acīs ir vienmēr visskaistākai! (l) Es saskatu tikai plusus, pat tad, kad rozā brilles ir sen jau nokritušas :-D :-D :-D Tapec domāju, ka Tu vienkārši vēl neesi satapusi to pašu labāko, gudrāko un skaistāko pusi! ;-)
25.11.2009 12:12 | saite | Atbildēt

+0
Vārdu "mīlēt" šajā gadījumā lietoju vairāk tā poētiskā skanējuma dēļ. Protams, šī sajūta nāk tikai ar laiku..
Bet nez kāpēc es vienkārši nevaru iedomāties, ka ir iespējams satikt kādu, kurš apmierinātu par visiem 100% tā, ka nebūtu, kur piekasīties.
Parasti jau mēs vienkārši kaut kā piemērojamies viens otram un nepamanām tos mīnusus uz pozitīvo īpašību fona, bet es negribu pielāgoties, es negribu pazaudēt to, pēc kā tiecos.
25.11.2009 02:35 | saite | Atbildēt

+0
Tu neesi paaraak prasiiga. man ir (bija) tieshi tas pats. man jau saaka likties ka es miilet vispaar nemaaku un buushu muzhigi viena (tas mana ex puisha deelj) . bet satiku savu mr kursh nepadevaas. es nesaku ka vinju jau miilu,vel ir par aatru miileet. bet man vinsh patiik,jutos labi vinjam blakus,jutos labi arii tagad kad vinsh seezh skataas futbolu kursh man pilniigi neinteresee bet es seezu ''cosmo'' un atkal kko drukaaju. vnk ir labi buut blakus.
buus labi- miilesi gan ar aciim gan ar sirdi ;)
25.11.2009 01:39 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits