manas mazās muļķības

24.11.2009, Ginge
tram ta ram ta ram. īsti jau nemaz nav ko raxtīt. gribeju vnk parātīties,lai Jūs zinātu ka es vel starp dzīvajiem. gāja man dažādi pa šito laiciņu. mocijos ar veselibu (veljoprojām) bet tai pašā laikā baudiju mīļus,jaukus uzmanibas apliecinājumus no mana Mr puses. Feina sajūta kad Tu nakts vidū uzmodies no tā ,ka kāds Tev nobučo pieri. vai mīļi apskauj. skatās uz Tevi ar mīlīgām ačelēm.tēlo baigi nopietno un stipro mirklī kad man ir ļoti slikti,tādā veidā cenšoties mani morāli atbalstī, bet lidz ko esi mājās viena viņš uzraxta ,ka viņš tik ļoti jūtot līdzi,ka varot just manas sāpes. Ka viņš plāno kā iepazīstinās mani ar savu tēti(kas mani vel biede jo ir par ātru) un parādīs savu dzimto pilsētu. . . varetu vel turpināt un turpināt. šo sestdien pirmo reizi iepazīstināšu Mr ar saviem draugiem. jo esu uzaicināta uz dzimšanas dienu kurā drikstu ņemt līdzi savu +1. exciting. . . kā jau teicu- nekā īpaša,bet nu gribējās uzraxtīt kko :-D

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

Nezināms
+0
eh,nesanaaca buut shajaa blogaa un tik tagad izlasiiju Tavu gaaaro atbildi..nu jaa...likaas,ka LV aarsti ir dunduki,bet kaarteejo reizi pieraadiijaas,ka Tur vinji ir veel lielaaki dunduki:(..cerams,ka neielaidiis Tev tur tik taalu visu,ka buus baigaas probleemas... eh..maukas..ash jaanolamaajas:D :D :D..
TURIES;))))....
03.12.2009 03:22 | saite | Atbildēt

+0
chepiite- man ar taam rozaa brilleem taa pashvaki. draudzene jau lamaa ka es uz visu baigi skeptiski skatoties. ar vecakiem vel negribu iepazities,jo man liekas ka tas ir tikai pats sakums un tikpat aatri kaa viss saakaas viss var arii beigties. pashlaik mans motto ir- baudu mirkli kas man ir dots. kas notiks taalaak,redzeeshu...
par aarstiem - man galiigi nesanaak laika,jo taa jau koledzaa 3 nedeelas esu nokaveejusi sakaraa ar visaam taam slimoshanaasm. bik jau tagad ir stresinsh par to kaa visu paspeeshu laikaa. skuulpturai pat ''reaserch'' nesu pabeigusi :-D nezinu kad pie pashas taisiinshanas tikshu . brrr...
25.11.2009 17:01 | saite | Atbildēt

+0
ehh Cheeky veseļojies, varbūt tomēr atlido uz LV pie ārstiem, mana māsa tā vienmēr dara, jo UK viņi tiešām tādi nekādi!
Bet par Mr...ehh forši jums! (l) Es arī gribu šitās visas rozā brilles atpakaļ :D
25.11.2009 12:09 | saite | Atbildēt

+0
Mr - tagad staav un gludina kreklu kameer es sezu un drukaaju kko cosmo lapaa.shis citigi megina noskaidrot par ko iet runa- bet latviski lasiit Mr nemaak. saprot tikai ka iet runa par vinju jo vienaa no maniem blogiem redzeeja savu bildi. :D par nodomiem- laikam jau ir gan dikti nopietni,bet mani tas vel nedaudz biedee. vel ar vecakiem iepazities negribu . :-D bet gan jau arii tam nobriediishu :-)
25.11.2009 01:45 | saite | Atbildēt

+0
nāāāāābadziņš Tu.. :-/ Bet Mr gan tādi nopietni nodomi..hihi :-)
25.11.2009 01:39 | saite | Atbildēt

+0
ha - ha labs Dolchi, Tu ir saveejaa. man tas pats! shausmiigi ilgi mocijos ar nemitiigaam saauksteeshanaam. kaa viena cauri taa otra klaat,un taa visu laiku. aizgaaju pie aarsta shis pasaka ka man jadzer paracetamols regulaari. es shim saku es to stulhbo paracetamolu jau pusgadu dzeru- vinsh stulbi pasmaida un saka ka vinsh jau neko nevarot iisti dariit,jo man vnk ir zema imunsisteema. doh! bet to ka man analizes bija cik vien sliktas var buut vinsh man nepasaka. ta es turpinaju dzer tos paracetamolus . un vel plusaa dabuu pushlja iekaisumu. aizeju saku- es netikshu cauri ar paracetamolu. vinsh saka- nu ok es tev uz tris dienam antibiotikas izraxtishu,kateoriski pateicu ka ar tris dienam es netikshu vesala. ok izraxta uz 7. sestajaa dienaa sapratu ka nebuus labi ,jo shausmigi saka saapet mugura . taisijos jau lai iet uz koledzu kad sapratu ka paiet vairs nevaru. braucu uz slimniicu. ielika mani tur uz nedeelu un tikunta neko jedzigu protams neizdarija. pat nieres neparbaudija,tikai vedera sonogrammu uztaisija. pateica ka pamatigs nieru iekaisums. un antibiotiksa mans kermenis vairs nepienjem. pasutija kkadas specialas no labratorijas kuraas vielu kuru mans organisms vairs nepienjem aizstaja ar citu. taa es guleju mocijos saapees. tagad esu maajas tabletes kuras bija jadzer 7 dienas 4x dienaa beigushaas bet veljoprojam nejutos vesala. naktii uz sveedienu vel saku mocities ar vemshanu. tas noteikti tapec ka mans kungjis ir vnk tik taalu novests,ka nav brinums ka man suudigi metas :D bet es saglabaaju pozitiivismu un ceru ka buus labinieks. gan jau izkjeparoshos. wooooow- ku man gari sanaaca. :D
25.11.2009 01:23 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
a kas Tev iisti ir?aarsti jau zin vai nee?man iisteniibaa dikti nepatiik kaadi aarsti bij UK...Nez,Tavaa galaa mok taadi pashi..pret visaam kaiteem izraksta ibumetinu un aiziet..vienam dzhekam bij konkreeti uzpampis pirksts,pat rengenu netaisiija-dzer tik ibumetinu:D
25.11.2009 00:29 | saite | Atbildēt

+0
Dolčī- re kā es nolasiju Tavas domas :-) he he.
jup jup- es tik turpinu rīt paracetamolus un cerēt,ka gan jau būs ok,un ticu ka būs. Paldies Tev lielais :))
24.11.2009 16:44 | saite | Atbildēt

+0
Es tieshi shodien iedomaajos,ka vareetu uzjautaat Cheeky jaunskundzei kaa ta vinjai ietaas ar Mr Great:D
nu feini,ka viss ir feini:)..un ja buus sirdii prieks un laime,tad ar veseliiba uzlabosies;)..turies;)
24.11.2009 15:51 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits