06.09.2009.

06.09.2009, agucsss
Vakar gājām mājās pēc tusiņa un uz Brīvības/Dzirnavu stūra skatamies - baigā asins peļķe...blakus puisis staigā viss asinīs ar cigareti rokās un izmisīgi mēģina kaut ko izdarīt ar telefonu. Laigan sākumā bail bija, ja nu agresīvs un kāvies, bet piegajām, pajautājām vai viss labi un nevajag ārstu. Izrādās puisi notriekusi mašīna no riteņa, zvana ātrajai palīdzibai jau 2. reizi, bet tā galīgi bremzē... Palīdzējām puisim plaisu uz galvas aizspiest, lai neasiņo, sagaidījām ātros. Cilvēku apkārt staigāja daudz, bet brīnos, ka neviens vispār neinteresējās, kas viņam noticis! Labi, ka vismaz pats bija pie samaņas un izsauca ātros, jo neviens cits izskatās, to darīt nevēlējās... Puisis pateicībā palūdza mūsu numurus un teica, ka labprāt uzaicinātu uz teātri savā darba vietā nacionālajā teātrī :) Apziņa, ka palīdzējām svešam cilvēkam ir tik forša :) Ceru, ka arī man palidzēs kāds labs cilvēks, ja man kādreiz kaut kas notiks.

Komentāri [9]
Kārtot pēc jaunākā / vecākā

+0
Visiem jau šķiet, ka tie kaut kādi narkomāni un dzērāji. Pirms dažiem gadiem, mamma gāja pa ielu un redzēja, ka kāds bija noģībis. Protams visi gāja garām. Viņa ieraudzīja apsardzes mašīnu, un lūdzu, lia viņi palīdz, jo viņi taču ir apmācīti. A viņi tik teica, ka tas nav viņu pienākumos. Labi, ka atbrauca ātrā palīdzība un viss bija kārtībā. Mamma tomēr piezvanīja tās apsardzes firmas priekšniekam un šito izstāstīja, un tie apsardzes darbinieki pat aizgāja uz mammas darbu atvainoties, ka tā darījuši.
09.09.2009 03:39 | saite | Atbildēt

+0
Ļoti apsveicami. dažreiz tiešām brīnos cik vienaldzīgi cilvēki ir, es pati nespētu nepalīdzēt.
08.09.2009 13:12 | saite | Atbildēt

+0
es arī tadā veidā esmu glābusi cilvēku, un tiešām drausmīgi, ka cilvēki iet garām un vispār izliekas, ka nekas nav noticis!! skumīgi...
06.09.2009 21:34 | saite | Atbildēt

+0
Njā :) Skumji man liekas tas, ka tik tiešām palīdzība citam tādā situācijā jau skaitās kā varoņdarbs :( Tai vajadzētu būt normālai rīcībai it kā :)
06.09.2009 19:28 | saite | Atbildēt

+0
tu esi varone :-) daudzi jau vnk nepanes asinis..
06.09.2009 18:30 | saite | Atbildēt

+0
Nevarēju atrast salvetes somiņā, tādēļ sākumā likām klāt manu krekliņu, štrunts ar visu....izmazgāt var.. Bet nu es tiešām biju pārsteigta, ka cilvēki tik mierīgi gāja garām un pat neinteresējās kas noticis. Arī tā mašīna, kas notrieca vienkārši aizlaidās...
06.09.2009 17:19 | saite | Atbildēt

+0
malači, es gan tā laikam nevarētu ;-)
06.09.2009 17:05 | saite | Atbildēt

+0
o! malači!un drosmīgi tas bija, bet labi ;-) man kursabiedrene ejot uz kojām redzēja kā sadur cilvēku! Tad neko nedarīja- bet tiekot kojās zvanīja ātrajiem! Tas cilvēks izdzīvoja! un ja ne viņas reakcija varbūt tā arī paliktu guļot sadurts krūmos.. :-| traki, ka tādas lietas vispār notiek!
es bieži aizdomājos, ko darītu līdzīgās situācijās..
un nonāku pie secinājuma, ka būtu neizsakāmi pateicīga, ja kāds cilvēks palīdzētu, ka kas notiktu ar man mīļajiem!vai mani..
06.09.2009 16:39 | saite | Atbildēt

Nezināms
+0
mūsdienās cilvēki ir palikuši tik vienaldzīgi ... bet man patiešām prieks, ka ir vēl tādi kā Tu :-)
06.09.2009 16:30 | saite | Atbildēt

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji!
vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits